Bylo milo i przyjemnie, Dzieki. I prosba do ktoregos kolegi ktory mial mi podeslac instrukcje jak sprawdzic sonde lambda, zeby o mnie nie zapomnial ;p
Printable View
Bylo milo i przyjemnie, Dzieki. I prosba do ktoregos kolegi ktory mial mi podeslac instrukcje jak sprawdzic sonde lambda, zeby o mnie nie zapomnial ;p
Spoko, mam twój nóż :) miałem pisać po powrocie że ktoś zostawił :D to się tam zgadamy, może chcesz go dzisiaj odzyskać? o 21.20 około będe w Sosnowcu jechał przez Wawel, w strone plejady a potem wracał przez ślimak w strone wawelu :) a widze że jesteś z Sosnowca to może Ci pasuje :D
Dzięki wielkie za spotkanie :) Frekfencja naprawde super, szkoda że z grilem nie wypaliło (nie spodziewałem się że zawiną betonowe grile, które tam stały :( ) ale za to ognisko było super i w końcu się coś zjadło :D
Myśle że na nowy rok świetne miejsce na spotkania przy lepszej pogodzie :)
Pozdro dla Wszystkich! Atmosfera super :D
My też dziękujemy Wszystkim za spotkanie i miłą atmosferę :)
a teraz....
DAWAĆ ZDJĘCIA!!!!! :D ;)
edit:
tak w sumie to liczył ktoś ile razem samochodów było?? :)
Impreza udana ochorona była (straż miejska oraz POLICJA) małe i wielkie ognisko kupa dymu a na koniec strazak z gasnica :D:D
Pozdro.
dzieki za mila atmosfere, bardzo pozytywny spot. :) Takie trzeba by robić częściej, cykliczne spotkanie co jakiś czas w tym miejscu. Wszyscy mamy w miare blisko, dużo miejsca, czego chcieć wiecej.
zdjecia
http://wyslijto.pl/plik/id1r19m8r7
Jestem !!! Co do tej dwu pasówki to żeście dali po piźd..., moje slicki już na 4 traciły przyczepność, p4 wytrzaskam ci żarówki następnym razem.... :)
ooo widze ze bylo fajniutko jak na kazdym takim spociku zlociku :) zaluje ze nie moglem byc poraz kolejny :/ ale napewno sie podciagne nastepnym razem ino nie bic plisss :)