no właśnie poszły jakieś cudaki z innymi parametrami i potem była afera że im się coś psuje ...
Printable View
no właśnie poszły jakieś cudaki z innymi parametrami i potem była afera że im się coś psuje ...
no jakoś tak to było chyba
i potem afera była pod tytułem , że alfy się psują ...
Przede wszystkim 17" stalowe koła w policyjnych 159 były zamontowane na dość sporych dystansach. Stąd się wziął cały problem.
Witam,
Posiadam takie zaciski. Czy to są małe czy duze?
Załącznik 110281Załącznik 110282Załącznik 110283
Sent from Mars using Curiosity
Według producentów felg, mowa o stalówkach, Et felgi powinno być 34. Sam mam małe brembo i kupiłem stalówki. Jutro sprawdzę czy napewno pasują bezproblemowo.
Om_
Warto czytac co sie cytuje. Jesli chodzi o to, ze rozmiar 215/55/17 jest inny od 225/50/17 to sie zgadza, ale jest niemal identyczny jak 235/40/19. Mam wersje TI, ktora i tak jest nisko, wiec nawet 1cm roznicy w stosunku do 225 gra role. W Belgii, gdzie mieszkam, taka zmiana nie jest niezgodna z przepisami technicznymi - ergo dopuszczalna.
Jesli zas chodzi o 16" to wiem - stad moje pytanie jakie obrecze stalowe zastosowano w policyjnych alfach.
[QUOTE=kowal78;Jutro sprawdzę czy napewno pasują bezproblemowo.[/QUOTE]
I jak? Pasują? Bo słyszałem, ze stalówki 16'' nie wejdą... Wiec czekam na info z drugiego źródła.
Sent from Mars using Curiosity