-
felgi to właśnie prezent dla Belli na jej dwudzieste urodziny :) Mi podobają się jedynie seryjne Alfy Romeo. Lepke mam od Katte ale niestety nie zawitałem do tej pory na pomorskim zlocie.
-
Aaaa, bo ty z Elbląga jesteś ;) ostatnio poznałem Alfapiera
-
Słyszałem :) Z Alfapierem to mamy zloty prawie codziennie hehe i to jedynymi 155 w mieście bo tylko dwie są moja i Alfapiera :)
-
Witam kolegów,Panowie piszczy mi pasek i mam pytanie jaki pasek wielorowkowy do 155 8v kupic bo z tego co wiem są dwa rozmiary i mam dylemat który bedzie pasował ?
-
altek-klima-koło 5PK1295
altek-koło 5PK813
z reguły piszczy ten 4pk czyli koło-pompa wody-wspoma ale nie pamiętam jaki ma rozmiar
-
Idź do sklepu i powiedz co chcesz, 155 to nie jest aż taki egzotyk i jest w każdym katalogu, sam tak kupowałem.
-
Załącznik 45187Załącznik 45189Załącznik 45190
A tak się pochwalę... silnik już po remoncie, zaraz zakładamy i odpalamy :)
-
No pięknie, czekamy na kreski:) Dobrze że pomalowałeś dekiel na czerwono, chcę to zrobić u siebie a teraz wiem jak wyjdzie;)
-
ale napis na deklu mozna bylo wypolerowac na lusterko;) i mbusow od dekla nie malowac tylko moze chromowac ? a takto ok:)
-
Świetnie się prezentuje. Moim zdaniem wyglądałoby jeszcze lepiej, jakby farba miała fakturę ala "baranek". Ktoś na forum miał coś takiego, chyba bobryt w swoim 16v.