Dziwna ta polityka AR :) tyle dobrych prototypów było nie dawno pokazanych jak np. TZ3 Stradale, Pandion (z zewnątrz fenomenalny, wewnątrz nie do zaakceptowania), czy ta pininfarina, aj marzenie, żeby któreś z nich było w produkcji :)
Printable View
Dziwna ta polityka AR :) tyle dobrych prototypów było nie dawno pokazanych jak np. TZ3 Stradale, Pandion (z zewnątrz fenomenalny, wewnątrz nie do zaakceptowania), czy ta pininfarina, aj marzenie, żeby któreś z nich było w produkcji :)
miałem na myśli, że pod logiem AR, dzięk za wyjaśnienie, pozdro.
i tak wszystko sie skonczy na cenie i od niej bedzie zalezala sprzedaz, jesli Alfa przesadzi z $$, to sukcesu nie bedzie wcale
jak wkońcu pokażą wtedy ocenię, jako że jestem optymistą myśle że będzie piękność:) fakt AR produkcyjnie z modelami nie powala, ale wq. mnie lepsze to niż masówka większości znanych koncernów...więcej wiary panowie w markę:)
Miejmy nadzieję, że pojawi się Giulia, a wcześniej 4C i zapowiadany SUV. Informacje prasowe wyglądają optymistycznie.
Tylko nie SUV, proszę...
SUV w ogóle nie pasuje mi do marki Alfa Romeo, nic a nic...
tak, ten SUV to jest nieporozumienie trochę, takie gonienie za modą na samochody które nie wiadomo po co są i czemu służą