@lukaszb jak bedziesz mial prototyp finalnej rozporki to wrzuc zdjecie jak ona wyglada w V6 bo u mnie grany jest customowy(powiekszony) kolektor dolotowy i musze zobaczyc jak to bedzie wygladalo;)
Printable View
@lukaszb jak bedziesz mial prototyp finalnej rozporki to wrzuc zdjecie jak ona wyglada w V6 bo u mnie grany jest customowy(powiekszony) kolektor dolotowy i musze zobaczyc jak to bedzie wygladalo;)
Łukasz jak tam temat rozpórek i zaawansowanie prac? Moge przyjeżdzać na przymiarkę, czy zgarnąłeś zaliczkę i puszczasz ją z dymem na Jamajce? :D
haha na bilet by mu pewnie nie starczylo;)
Wymiary rury
Załącznik 44721
13 centymetrów do tego plastiku pod uszczelką, z drugiej strony jest 12 cm na wysokości wejścia drugiego mniejszego węża do okrągłego filtra
Załącznik 44722
Trzy z tej od kreseczek z drugiej strony (25 cm w lewo) 4,8 cm
Załącznik 44723
Trzy centymetry wysokość, potem ostro opada i tylko ten fragment sie chyba liczy
Coś więcej trzeba to pisać- sorry że dopiero dziś ale czasu nie było
Szablon do wykonania rozpórek mamy i pierwszą sztukę też :) Teraz tylko przymiarka tej jednej i jak pasi to jedziemy z tematem :) Maćku zadzwonię do Ciebie później i się jakoś umówimy na przymiarkę :)
A jak ona ma się do wymiarów podanych przez Kyla?
Dobra Koledzy, rozpórka pomierzona na samochodzie :) wszystko wskazuje na to, że będzie ok :) Wito, Maciek musiał podjechać bo Ty nie masz plastikowej "osłony" ale... wydaje mi się, że nie żałuje, że mnie odwiedził ;) "Produkcja" rozpoczęta, aby uniknąć "problemów" postaramy się wykonać kilka sztuk na szybko i wyślę je do osób z różnymi silnikami (kierując się kolejnością na liście) w calu konkretnego potwierdzenia czy jest na pewno ok :) myślę, że końcem tygodnia będzie jakieś info na ten temat:) (wszystko zależy jak szybko mi je polakierują)
Spoko
Czekam tylko na wiadomość i le i gdzie wpłacić
Wnioskuję ze jako jeden z pierwszych dostanę :cool:
Czekamy z niecierpliwością hehe