Robiliście samo malowanie ? Czy w regeneracje wchodzi też prostowanie ewentualne uzupelnienie ubytkow ? Mam jedną felge 16tke uszkodzona i jezeli cena jest faktycznie niska to bardziej rozsadne by bylo zrobić komplet.
Robiliście samo malowanie ? Czy w regeneracje wchodzi też prostowanie ewentualne uzupelnienie ubytkow ? Mam jedną felge 16tke uszkodzona i jezeli cena jest faktycznie niska to bardziej rozsadne by bylo zrobić komplet.
Za prostowanie płacisz dodatkowo. Cała reszta jest wliczona w koszt regeneracji.
U mnie to wyglądało tak:
4x 15" - 2 felgi do prostowania, regeneracja, założenie opon, wyważenie - 500zł
4x 17" - ściągnięcie opon, regeneracja, założenie opon, wyważenie - 400zł
Czyli wychodzi, że za prostowanie ekstra 5 dych od felgi się dopłaca.
Podepnę sie tutaj pod temacik.Kto zna coś okolice Zgorzelca jakiegoś speca od prostowania alusów? Może być dalej , najlepiej do 100km :)
Też mam problem z alufelgami. A właściwie jedną, wjechałem na krawężnik - ciśnienie było słabe i powstało spore wgniecenie. Zastanawiam się czy da się to jakość zredukować - bez konieczności zakup nowej felgi.
Wygląda to mniej więcej tak:
Załącznik 189967
Chińska felga temu się tak stało.ORI lub markowa by się wgieła lekko i to wszystko.
No właśnie, miękkie są jak g...
I zastanawiam się czy samemu to prostować czy zlecać to komuś.
Tutaj czytam - LINK, że teoretycznie jest to możliwe. Gadałem już z gościem, to od 80 zł w górę jeżeli chodzi o ceny. Także nie wiem.
pytaj w http://malowaniefelg.com
osobiście nie, ale widziałem wiele felg robionych u niego i nie ma się do czego przyczepić.