Fred to może zaoferuj jeszcze remonty silników i zawieszenia i w ogóle wszystkiego to jeszcze kilka osób przyjedzie :mrgreen: tylko że wtedy to nie będzie spot ani zlot tylko sie kurdę warsztat zrobi :mrgreen:
Printable View
Fred to może zaoferuj jeszcze remonty silników i zawieszenia i w ogóle wszystkiego to jeszcze kilka osób przyjedzie :mrgreen: tylko że wtedy to nie będzie spot ani zlot tylko sie kurdę warsztat zrobi :mrgreen:
plenerowy warsztat nad Wisłą :D
adamodg, pewnie gdybym był mechanikiem to czemu nie 8) No ale nie jestem wiec pozostaje tylko diagnostyka ECU :D
Co do kasowania błędu poduszek to jeszcze nie teraz:) Moze na zlocie juz będe mógł to robić
fred
a potem ludzie będą gadać że Alfy się psują :mrgreen:
będziemy stać z podniesionymi maskami i coś grzebać :mrgreen:
:) dobre :)
adamodg jak tak patrzę na Twój awatar, to z tym piwkiem to chyba będziemy musieli jeszcze parę latek poczekać :D
Pozdrawiam.
- Rafał
Spróbuje jeszcze wyciągnąć kumpla który jeżdzi 156 sportwagonem. Szkoda że na takich jednodniowych imprezach to piwka nie można zabardzo trzasnąc.
trza brać ze sobą kierowcę :)
WITAM!
Mnie też możecie dopisać do listy na zlocik. Takiego czegoś sobie nie odmówie :) Wybieram sie z Jastrzębia Zdroju. DO NIEDZIELI :D
już zmieniłem - teraz już będę mógł dostać pianę ?Cytat:
Napisał alces1
no i witam świerzaka z JZ :mrgreen: