He he w rozmowie padło stwierdzenie, że skoro P4 nie pojawił się na spocie to istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że za kasę, którą zebrał grzeje gdzieś swoje cztery litery i stąd nawiązanie do AmberGold:)
Printable View
Ha ha ha :D
Dla waszej informacje nadal siedzę w Katowicach i mam tylko 1115zł :)
Poza tym Przemek powiedział, że to jest kasa dla mnie na paliwo :D więc nie ma żadnego SCP w tym roku :D
Haha no tak wlasnie gadalismy na spocie o zaginionych pieniadzach :D Wypoczywaj sobie i przyslij nam pocztowke jakas:D
P4 skoro jeszcze nie dales dyla i jestes w Kato to ja proponuje zebys jako "anonimowy darczynca" przeznaczyl jednak ta kwote na poratowanie Seweryna i przyspieszenie napraw ktore go czekaja po ostatnim spocie:) a na SCP i tak bedziemy...Jest przeciez Grupon he he
Co do grouponu to zakup tego biletu nie pozwala na wjazd na płytę (do strefy klubowej koło sceny) tylko samochody zostają zaparkowane przy wjeździe na parkingu :)
o, tyle dobrze!
pzd.
kiedy będziesz mieć bilety? :)
Z tego co mówił P4 bilety będą do odbioru w czwartek poprzedzający SCP na spocie na 3 stawach lub jeśli kogoś nie będzie, bezpośrednio przed SCP w sobotę...
P4 nawet gdybyś wziął te pieniądze i chciał uciekać to i tak cie wszyscy dogonią;P