Jest jak mówisz, ja pierwszego dnia zlotu już miałem skakanie z kompletem ludzi i bagażnikiem po dach- noga z gazu nie zeszła, miska nie naruszona, a powoli nie było.
Printable View
haha odpowiedz A- zakręcał zawór od podtlenku
B-wracał do pozycji siedzącej po pokonaniu zakrętu
C-sprawdzał czy amortyzator nie wyszedł przez podłoge po pokonaniu hopy
- - - Updated - - -
własnie nie ma lipy hamulce siwe do wymiany tyle jak chodzi o straty w tym roku ;) przepraszam ze zawiodłem i postaram sie w przyszłym roku :P
heheheehe
Jak czarna strzeli focha to będę patrzeć na białą od Stanleya, który docenił fakt, że na zlocie było jedno Mito.
Szkoda, że nikt z tego nie sfotografowała, ale jeśli ktoś widział to na pewno miał ubaw po pachy, zresztą tak jak my :); przyznam szczerze, że jeszcze raz bym to zrobiła, a co tam.
Powiem tak, mam niedosyt; pewne jest- to wrócę w te rejony kiedyś. Skrzydła nie zostały w pełni rozwinięte, nie nurkowałam i ryby nie złowiłam, ale i tak fajnie było z Tomkiem szukać robaków ;)
Kupowałam w Autexie i psuło się do gwarancji, teraz ok i niech tak pozostanie :)
http://youtu.be/XpJEUJJf8ok
cz2
https://picasaweb.google.com/1087038...IKYnoGd1vqIZg#
cdn...
A gdzie Wasze zdjęcia ?? , paparazzi było wielu, a fotek coś mało
haha, genialnie to zabrzmiało :D odbicie parasola to jeden z lepszych pomysłów tej nocy :D poza tym "co Ty robisz tutaj o tej godzinie?! DO KOKONU!" :D albo dialog w stylu: "chcesz się bić?" "OO! Wojownicze żółwie ninja!" :D bezcenne :D
Swoją drogą bardzo dziękuję za przefantastyczne 6 dni. W sumie było żal wyjeżdżać i jeszcze kilka dni by się przydało ;) Chłopakom z Konina dziękujemy za wymiane bezprzewodowego internetu na kociołek panoramixa :D
słyszałem niejednokrotne opinie na temat tego, że kto raz przyjechał na zlot to wróci tam co roku. Jechałem też po to, aby się przekonać czy faktycznie tak jest i już wiem, że... za rok też jadę ;)
Jeszcze raz pokłony w stronę organizatorów. Naprawdę ogromna impreza z dużym rozmachem i ogromną profeską!
Kilka ciekawszych zdjęć ode mnie:
Załącznik 66903Załącznik 66901Załącznik 66902Załącznik 66904Załącznik 66905Załącznik 66906Załącznik 66907Załącznik 66908Załącznik 66909Załącznik 66910
Zapomniałem o jednym, dzięki naszemu zlotowi V6 Alfy powraca!!!
Po uzgodnieniu tego i owego z Turynem zgodzili się wyprodukować 3 x Busso V6 z aluminium które zostało po zlocie;):D:D:D bo wg naszych obliczeń na tyle powinno starczyć:D