Więc to raczej nie jest to.
Cóż, ja tego nie słyszę ;)
xD Tez chcialbym tego nie slyszec...
A ten...jesli bylo by to lozysko to halasowalo by caly czas?
Ostatnie pytanie to juz na ten temat w tym...temacie:p Nie chce robic offtopu xd
Tak, na zimnym i na ciepłym.
[QUOTE=soso;1359610][QUOTE=Czarny_28;1359593]to Cie skasowali troche.Ja z a wymiane mostka zaplacilem z robocizna 120 zl.Wczesniej kupilem jeszcze nowy regulator -ok.50 zl.Fakt faktem, ze robilem 2 razy mostek bo mi padl i 2x 120 zl czyli 240(z robocizna)+50 zl to i tak jest 290 zl.Robil ci to na nowych czesciach czy z uzywki??ale jest roboty faktycznie na 15 minut.Oslony nie trzeba sciagac tylko filtr paliwa odkrecic ale to jest jedna srubka chyba i 3 minuty roboty.Sciagasz oslone silnika(ta nakladke ozdobna), odkrecasz filtr paliwa,zrzucasz pasek przez poluzowanie napinacza,wykrecasz 2 czy 3 sruby altka i wyciagasz go gora.Tyle roboty, ze ho ho.Przy mnie gosc to zrobil w 10 minut chyba.Znowu nie ma co plakac.Wazne, ze jest juz OKCytat:
Na nowych oczywiści. Mówił, że te 170 zł za robocizne to zdjecie rozpórki, filtra paliwa itp. żeby się dostać do alternatora - narzekał, że tyle rozbierania. I osłony pod silnikiem - zardzewiałe śruby. Ogólnie koleś jest dobry, tylko że drogi. To ja wiedziałem zostawiając mu samochód.
@sdero & marti
uffff...kamień z serca spadł...co nie oznacza, że to nie jest u mnie coś innego równie poważnego...ale pozostawmy już to w tym temacie;p
Odnośnie świec
U mnie komunikat nie pojawia się na pewno z powodu spadków napięć. Altek pięknie ładuje obojętnie co i ile bym w nim nie uruchomił. Aku również jest w...może nie bardzo dobrym stanie, ale w dobrym na pewno.
criss
niestety nie mam jak podłączyć autko pod komputer by odczytać kod;( Jutro postaram się sprawdzić te przewody moim super miernikiem za 15zł z biedry ^^ Chociaż czarno to widzę przy tak zaawansowanym sprzęcie elektronicznym jaki posiadam^^
Pozdrawiam
P.S- znów offtop, ale tutaj może być xd Dzisiaj miałem przyjemność(trudno to tak w sumie nazwać) przetestować u mnie ESP...czy tam VDC. Trochę tyłkiem rzuciło, ale bez większych problemów ustabilizowałem samochód...i żyje jeszcze^^ (aczkolwiek myślałem, że ESP działa znacznie lepiej i uniemożliwi autu wejście w nadsterowność)
A jak to sprawdzić? Jest jakiś "domowy" sposób by zbadać ten temat?
Pozdrawiam
Domowy niezbyt (mogę się mylić :P ) , najlepiej podjedź do jakiegoś elektromechanika i Ci temat powinien ogarnąć ;)
Pozdr. :)
Jak nie masz świecy na zapasie, to wykręć jedną z głowicy, tą część z gwintem pewnie połącz z masą i po kolei sprawdż, czy każdy przewód prądowy w porównywalnym czasie rozgrzewa świecę.