U mnie hamulce też dały radę. I udało się przejechać wszystkie przejazdy.
Pochwal się :D
Printable View
Ja mierzyłem pierwsze dwa i wyszła bieda - 2:20 i 2:19. Obstawiam więc, że moja życiówka z TD (2:15, mierzone elektronicznie chipem) nie została pobita. W sumie nastawiałem się raczej na zabawę, niż kręcenie rekordów, skoro pomiarów i tak nie było...
Generalnie wypada mieć poniżej 2 minut :).
2:05 w zeszłym roku na TPTD :D. W tym roku niestety byłem tylko raz w deszczu. Na przyszły rok nieśmiałe plany na 2:00.
Może jak bym pod okiem instruktora pośmigał jeszcze pare sesji z 5 sekund szło by urwać. Co prawda w zakrętach makaron dawał radę i miło mnie zaskoczył ale to co zyskiwałem w zakretach traciłem na wyjściach bo jednak trochę KM brakuje i na czasy poniżej 2minut na tym setupie nie mam co liczyć :)
Czekam na foty bo tylu fotografów na zlocie jeszcze nie widziałem ;)
wejdź na stronę www.tptd.pl i porównaj sobie czasy innych aut w klasie CITY do której pewnie by cię zakwalifikowano .
Tu znalazłem ciekawą tabelkę... Jak widać, dla mnie 2 minuty raczej nierealne, powinienem celować gdzieś w 2:05, pod warunkiem, że 75 ma jeszcze te 148 KM :).
Z racji tego, że był to mój pierwszy tor mam do was pytanko :). Płyn hamulcowy wymieniałem ok.5 tyś km(kwiecień 2013). Trzeba by go teraz po torze wymienić ?(na torze dawał radę i z hamulcami nie było problemów).