Paweł masz już czym przyjechać na spot? Właśnie pasuje Wam ta sobota?
Printable View
Paweł masz już czym przyjechać na spot? Właśnie pasuje Wam ta sobota?
Mnie wstępnie pasuje ;p
Dopiero wczoraj poszła do mechanika, nie wiem czy do końca tygodnia zdiagnozuje co ją boli, nie mówiąc o naprawie... :(
Daj tutaj znać Paweł jak będzie zrobiona ;) trzeba by w końcu ogarnąć jakieś spotkanie bo już daaawnooo nic nie było ;)
Właśnie, właśnie Paweł kto Cię pocieszy jak nie my :D
dam znać, dam... Ja wiem że Wy :P Ale najpierw trzeba mieć czym podjechać :D Póki co jeżdżę niebieskim pendolino :P Fotka z przed 11 lat na rozluźnienie "porów" :D
OOOJAAAA faktycznie mi się rozluźniło;D prawie jak Mike Jagger ;D nie spodziewałem się takiego stylu ;)Fajnie ;)
dobre nie :P Z tamtych czasów tylko granatowe pendolino zostało :D
O panie, nie wiedziałem że ogłosiliśmy konkurs na najbardziej kompromitujące zdjęcie :D
Czekaj tylko wstanę spod biurka :P Przebiłeś Paweł kawał o wężu :D
Dobra pośmialiśmy się to kiedy spot? :)
Ja mysle ze przyszly weekend, mozna cos zaplanowac;)
Ja tego pana ze zdjecia nie znam...no nie poznaje kolegi
Dobra kto konkretnie chętny na spota? Ustalenia wstępne sobota popołudnie,można by podjechać do grodu jakieś fajne zdjęcia cyknąć później na hetmańską,ma być ciepło,miło by było gdyby chociaż cześć miała kierowce ;D to jakiś browarek by wpadł ;)
Godzina hmmm pasuje wam 17? ?;) Wpisujcie się co by było rozeznanie ;D
1-Zwoli
1-Zwoli
2- dawid1146
1-Zwoli
2- dawid1146
3- bzyku741
Jak na złość ten weekend nie dam rady, a co byście powiedzieli na 23 kwietnia i zebrać więcej chętnych czy nie bardzo? :)
mnie tam wszystko jedno ;)
ja raczej w ten weekend też nie :( to może faktycznie następny? ;)
Czyli samowolnie ogłaszam klepnięte - następny weekend 23 kwietnia :P Zamawiajcie pogodę ;)
Może zaczniemy robić listę na 23 kwietnia :)
1. Barth
1. Barth
2.Zwoli
Ja niestety nie obiecuję że będę, nadal nie wiadomo co dolega belli - czekam na wyznaczenie terminu do Cinsoftu z Gliwic... W sumie fochy przy odpalaniu to pikuś ;) Turbo tak mocno przeładowuje że Cinek kazał mi odłączyć podciśnienie, bo bym je bardzo szybko wykończył w takim stanie... A ogólnie to w ogóle gdzie jest planowane spotkanie - wieluń, byczyna ?
A nie mowilem zebys od razu jechal do Marcina na ostatnim spodkaniu w Byczynie, jeszcze jak kolektor lezal wypucowany w szafie. Oby problemy szybko sie rozwiazaly i kieszen nie ucierpiala;)
Moja tez od poniedzialku idzie na kobylki i robimy konserwacje nadkoli+ zawias z tylu
1. Barth
2.Zwoli
3. dawid1146
U nas w okolicy po prostu brak fachowca jest od diesla... u mnie problem to fochy przy odpalaniu i przeładowujące turbo. Myślę że bez problemu to ogarnie. Wysłałem mu logi i dobrze że to zrobiłem bym w krótkim czasie wykończył turbinę u siebie przez niewiedzę... Wiem że dopiero w maju ma wolne terminy, ale czekam na wyznaczenie konkretnej daty...
Na termin warto poczekac bo auto trafi w dobre rece.
Przyjeżdżaj, z Tomkiem naprawimy :P
Pasuje 17sta :)
Paweł, jest taka możliwość żebyś w pierwszym poście na pierwszej stronie edytował na bieżąco godzinę i datę spotkania,
również w tytule naszego tematu :)
Kto jeszcze, kto jeszcze? ;)
Pany termin znany - 11 maja idzie do Gliwic ;) Ale nie chce jej dodatkowo męczyć przed leczeniem, więc nie robię tras... Ale jak mnie jutro przyjmiecie to to sejem niebieskim podskoczę na tą 17 :)
No wpadaj ;) niebieskie czy czarne nie ma znaczenia ;D
Jak nie ma jak ma :P Czarny to nie kolor czarny to siła :D
Sam będę Mazdą, tylko chociaż czarną :P
Kurcze gdzie są wszyscy, którzy przyjeżdżali na nasze spoty i nie są aktywni?
Paweł dasz radę do nich jakiegoś smsa albo PW?
wiesz pisałem do nich, ale każdemu coś tam wypadło w ten weekend... ;) Dominik będzie jeszcze tylko chyba się na 17 nie wyrobi ;)
Panowie to prosto na Hetmańską uderzajcie ;D
Spotkanie na parkingu o 17.00 ?
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
A to jakieś spotkanie będzie w plenerze czy nie ?
Będziemy na parkingu
Dzięki za spotkanie. Następnym razem postaram się być dłużej i więcej ludzi zmontuje :-)
spotkanko super, atmosfera jak zwykle przednia :) i powiem szczerze, od bezszelestnej mazdy xedos, poprzez pięknie utrzymaną AR164, pierwszy raz miałem okazję obcować z Brerą... dla mnie auto fenomenalne - seksualnie niebezpieczne i mimo ze drzemie V6 z GM, to dreszcze przechodziły...:rolleyes::o