Pozdrowienia dla sąsiada tomaza, którego mijałem dziś rano na Wojska Polskiego, tyle że mnie nie widział ;)
Printable View
Pozdrowienia dla sąsiada tomaza, którego mijałem dziś rano na Wojska Polskiego, tyle że mnie nie widział ;)
Eee, sorki ;)
Również pozdrawiam! Ostatnio ciągle się spieszę...
Pozdrowionka dla kolegi z 147 dziś rano koło Wyspiańskiego ;)
haha widze ze padło na e91 ;)
z ciekawości jak wrażenia z użytkowania 1.8 ?
a fakt mój błąd :)
ja się ciągle waham :D
Trzeba usiąść i się przejechać.
Jak będziesz w Poz daj znać to Ci dam kopsnąć rundkę w ramach podziękowań za akcję z kompem ;)
hehehe jestem cały czas, kiedyś będzie trzeba sie zgadać:)
Hehe, chyba mini spota trzeba zorganizować ;)
godzinkę temu, biedra na Lechickiej
Pozdrawiam! :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=149841&stc=1
Dzisiaj ok 8:30 w Rosnówku mijana czarna 156-tka na DW i na LED-ach jadąca w kierunku Poznania :)
Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki z czarnej 156-steczki w Podaninie. Nie strasz ludzi :)
To bylem ja w czarnej 156 w Rosnówku oraz Podaninie. :) Nie mialem zamiaru straszyc. Pozdrawiam jeszcze raz.
Koniu031- wczoraj, Jarocin, osiedle Kościuszki vs Niepodległości.
Dziś, rondełko przy Dino w Gołuchowie- mignęła mi czerwona 147 na klubowych,PPL, kobitka za kierownicą :D
Pozdrawiam :)
Co to sie dzisiaj w plazie dzieje. Coś alfaholikom za darmo rozdawali ?
hahaha to dobrze, że się wczoraj nie wybrałem na zakupy :D
Ale pierwszy raz poza spotem widziałem tyle alf w jednym miejscu dzisiaj,
Również byłem dzisiaj wieczorem w plazie. W ogóle nie szło miejsca znaleźć do zaparkowania, udało mi się dopiero na 3 poziomie :/
widziałem, a za Tobą stała czarna 159 i kawałek obok 156 FL na PGN ;)
Próbowałem się też tam gdzieś zaparkować ale nie dało rady
Taa, ale ta 156 bez ramek o ile dobrze pamiętam :)
Zaparkowałeś gdzieś w końcu czy dałeś sobie spokój?
udało sie przy wjeździe zaraz zaparkować ;) ale dopiero co przede mna ktos odjechal
Mijana wczoraj przy polibudzie koło południa czerwona 147fl z ramkami. Machanie było:) Pozdrawiam!
pozdrawiam granatową 159 FG.... zaparkowana w Kupcu Poznańskim.
Pozdrawiam ciemną kombi 159 Ti z którą jechałem dziś 92 do Swarzędza- ja czerwona 147 FL 5d. Fajne takie Ti :)
Pozdrawiam AR Guliette na blachach WY na trasie A2 odcinek krzesiny-luboń :)
Pozdrawiam Kolegę w szarej GT z bardzo ciemnymi przednimi szybami - rej.PO... stałeś na światłach na Warszawskiej. W ostatniej chwili Cię zauważyłam :)
rychu to nie twojej ślubnej próbowałem się wpierniczyć w kolejke za śródka w strone rataj ? koło 19 dzisiaj
Dodano po 4 minutes:
no i czyja to 156 ZDR na ramkach na słowianskiej pod biedronka stała przed chwila
matko te felgi ;O zjebiste
Mattom raczej nie bo auto wtedy jezdzilo na S5 a moja AR jest oramkowana od paru dni
Często widziana rano około 8:30 na Mostowej i popołudniu około 17 srebrna 147 na Mostowej i Garbarach ;)
Pozdrowienia !
czerwona 147 po lifcie dzis widziana jak wyskakiwala na katowicka z ul brodowskiej o godz 16 15:)ladny tyleczek:)