Ja od tygodnia czekam, aż malin poda nr konta do wpłaty za rajd :(
Printable View
Ja od tygodnia czekam, aż malin poda nr konta do wpłaty za rajd :(
Rajd turystyczny opłacony - widzimy się w Drawsku ;)
Taka przypominajka, "Pozostała kwota 270 zł/osoby płatna do końca maja"
Jeśli ktoś ma mieć jakiś poślizg, proszę o info na PW.
Prosiłbym o zgłaszanie wszystkich problemów na PW, ponieważ są kłopoty ze skrzynką zlotową :)
P.S. Osoby dokonujące przelewu proszone są o podanie nicku, który widnieje oficjalnie na liście zlotowej :)
czy lista będzie uaktualniona na koniec maja ?......
- też mam podobne pytanie.
- wpłata całości w tamtym tygodniu i lista nie zmieniona.
- ale czekam cierpliwie do zlotu jeszcze daleko.
Wszystko będzie zaktualizowane, jeżeli wpłaciliście nie bójcie się, pieniądze nie przepadną :)
Po prostu księgowy ogarnia jeszcze inną imprezę, która będzie miała miejsce w czerwcu ;) Do tego dochodzą jeszcze rezygnacje i różne inne sprawy :(
Pozdrawiam
Nie wiem czy ja bede mogl dojechać - reszty jeszcze nie doplacalem, ale okazalo sie, ze byc moze nie dostane urlopu i to kategorycznie na czas zlotu.... Moge dostac ale na pierwsze dwa tygodnie sierpnia co mi nic nie daje. W zwiazku z tym pytanie, czy moja zaliczka, tj. 150 zł przepada kategorycznie, czy np. mogę ją komuś "odsprzedać"? Może ktoś obudził się teraz i chciałby jechać na zlot to wtedy mógłbym odstąpić mu moją zaliczkę ?
Zaliczkę zawsze możesz komuś odsprzedać, co roku ktoś odpada, komuś innemu znowu jednak pasuje i się ludziska dogadują.
No to tak zrobimy :)
u mnie to samo
z tego co zerkam na listę, to jest dość sporo rezygnacji i to "stałych bywalców",nie? Do tego frekwencja tez nie za duża,nie? A szkoda
Może by z aktualizować listę z uczestnikami którzy wpłacili całą sumę za zlot. Juz 10 dni po terminie.
Wyslane z mojego SM-G900F
Ja się trochę z ręką w nocniku obudziłem bo na forum co zajrzałem to zaraz coś mnie odciągało i temat ternimu zupełnie uciekł ale szybko nadrobiłem niedopatrzenie i już zapłacone :)
Sempre, Ty się budzisz w dziwnych miejscach :D Aż strach pomyśleć gdzie się będziemy budzić na zlocie :D
Ciao Alfisti, zastanawiam się ile Alf GT będzie na zlocie?
Proszę wszystkich o wyrozumiałość w sprawie aktualizacji wpłat na liście zlotowej - jeśli ktoś wpłacił niech się nie obawia, pieniądze nie zginą ;)
edit:
Lista została zaktalizowana, w razie jakichś pytań proszę o kontakt via PW
P.S. Bardzo proszę osoby, które nie uregulowały jeszcze pozostałej kwoty (i są na poważnie zainteresowane zlotem) o uregulowanie należność najlepiej do końca czerwca, ponieważ trzeba powoli dopiąć temat zlotu.
Pozdrawiam
No ja czekałem cały czas (nie mogąc was poinformować bo sam nie wiedziałem) bo mój pracodawca w lato ma gorący okres - więcej pracy i niestety nie dostanę urlopu.
Czy ktoś jest zainteresowany zakupem mojej zaliczki ? Czy muszę postawić odpowiedni temat w dziale Bazar / Pozostałe?
Rozumiem, że jeśli jej nie odsprzedam to kwota zaliczki przepada, zgodnie z opisem w regulaminie? Szkoda, teraz powinienem "poprosić" o zwrot takiej zaliczki od pracodawcy :(
W sprawie odkupienia mojej zaliczki proszę pisać na GG - dogadamy się :)
U mnie też się trochę pochrzaniło i raczej nie będę w stanie jechać :/ Jeśli byłby ktoś zainteresowany moim miejscem to moja zaliczka obejmowała również pakiet tor + rajd czyli 200zł. Odsprzedam ją za 150...
Morbob mówisz że również pakiet tor i rajd, a pełny zakres jaki jest ? I rozumiem że 150 to zaliczka i trzeba jeszcze dopłacić, ile ?
To jak już tak się ogłaszamy, to mogę odsprzedać swoją zaliczkę za 70 PLN
Ze względu na serię nieszczęśliwych zdarzeń jest mało prawdopodobne, że przyjadę na zlot więc mam do odsprzedania 2 miejsca w pełni opłacone + tor.
Jakby ktoś był zainteresowany to pisać, na pewno się dogadamy.
Zaktualizujecie w końcu tą liste? wpłaciłem reszte kwoty 2.06 a nadal jestem na niebiesko...
co ze zwrotami dla rezygnujących ?
Przepadają.
Zamieniają się w "wino" ;)
Zaliczka tak, ale jak ktoś wpłacił całość to wydaje mi się że ta różnica powinna zostać zwrócona.
o zaliczkę nie pytam bo to musi przepaść ale resztę niech oddadzą! :)
Nikt nie chce odkupić mojej zaliczki w dobrej cenie :) ?
prawdopodobnie (nie mówię, że na pewno...) będę chciał odkupić czyjeś miejsce. Sztuk 1, najlepiej + rajd. Proszę o propozycje na PW
W razie co ja mogę odsprzedać tor+rajd bo raczej wpadnę na początek zlotu a nie na koniec...
Kasztelan, a sam rajd też opchniesz?
Chciałby ktoś może odsprzedać RAJD? (sam bez toru...). Mogę oczywiście jeszcze wykupić, ale skoro jest okazja to ktoś mógłby skorzystać, jeżeli wie, że nie pojedzie :) Czekam na oferty do jutra do południa, jak nic się nie znajdzie to kupuję u urganizatora
co sie tal ludziska wykruszacie z wziecia udzialu w zlocie patrzac na liste to zaraz bedzie spot a nie zlot