Kini fajny masz ten dach w makarońskich kolorach ;-) Pozdro
Printable View
Kini fajny masz ten dach w makarońskich kolorach ;-) Pozdro
dzięki dzięki hehe ;) ty masz pomarańczowe felgi czy czarne, bo w końcu nie wiem która to twoja alfa już :) ?
No ja dzisiaj pod Frakiem ok. godz 19. dojrzałem, że nie tylko dach, ale i ranty felg w włoskich barwach;)
p.s. widziałem też kartke na tylnej szybie...zamieniasz na cos innego??;)
Pozdrawiam kierownika zielonej 156ki spotkanej dziś przy wyjeździe z Tesco i przepraszam za brak reakcji - ramki zobaczyłam dopiero jak zjeżdżałeś do Heliosa, pomimo, że całą drogę podglądałam, czy to nie klubowicz... :(
Tak, ale prawdopodobnie na dwuślada :)
A ja dziś mijalem się chyba z żonką Piotra_C która jechała 146bx ;))
tak właśnie myślałem :)
Kini ale rzuca się w oczy ten dach nie ma co... widziałem dzisiaj ok 17...
p.s ale te ranty felg to mogłeś ładniej zrobić... :P
---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:28 ----------
Widziałem, widziałem... :) tylko się za późno zorientowałem :D
Pozdro dla kierownika czarnej 156 SW RZE 22CV koło której zaparkowałem w Kolbuszowej, nie wiem czy klubowicz bo ramek nie było.
Pozdro dla Kierownika srebrnej GT RZ.....który w Tarnowie wpuścił mnie przed siebie, dzienks!
Pozdro dla chłopaków z Jasła (AR147, AR156), spotkanych dziś na myjni, dzięki za wspólną sesję sprzętów, i do zobaczenia na trasie;)
Ja dzisiaj miałem przyjemność oglądania dwóch 156:) Jeden kolega z Jarosławia w kolorze srebrnym, drugi czerwony przy ulicy Rocha(fajne tam macie widoki:))
Ty coś o tym wiesz, gdy Cię kiedyś mijałem tam, stwierdziłem, że nie będe wam przeszkadzał :D !
ohoho:D a ciekawe co Ty tam robiłeś...:P
ze niby mnie mijales na rocha?:P
Pozdrowienia dla srebrnej lub oliwkowej 166 na RP***** która wyprzedziła mnie między Jarosławiem a Przemyślem ok 20:30 :)
Pozdrowienia dla kolegi w czarnej 147 na tablicach RST widzianego na Placu Na Bramie dziś o 16.30 w Przemyślu. Niestety, jechałem czerwonym Peugeotem 106 mojej Małżonki.
Pozdrowienia dla Kamila z którym rozmawiałem dziś na odcinku DS34 w Budach Łańcuckich :D
Pozdrawiam kolegów z czarnej AR147, obok której zaparkowałem wczoraj pod Grafficą :)
http://www.forum.alfaholicy.org/
ps. Spostrzegawczy zauważą, że za moją 156 i 147 kolegi stoi biała Giulietta :D
Pozdrawiam,
Pozdro dla kierownika czarnej 156 na klubowych ramkach RZ widzianego na parkingu na Bohaterów
Pozdrowienia dla kolegi z AR 146 spotkanego dzisiaj na A4;)
Pozdrawiam alfisti mijanych dziś po godzinie 17 na trasie "rzeszów - czudec" - 5 alf, szkoda że żaden z alfistów nie odmachał :(
147 - 2x 156 - 2x 156 SW
pozdro dla psylo. widziałem cię jak miejsca szukałes, Pewnie na żuzel
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 widzianej dzisiaj na parkingu Tesco w Stalowej Woli :)
Pozdrawiam kierowcę 147 który dziś około godziny 19 po tym jak do niego mrugnąłem światłami i pomachałem "sprawdził czy ma włączone światła".
muszę w końcu na jakiś zlot w rzeszowie przyjechać, bo mało kto wie jak wygląda rasowy Boxer :D
i pozdrawiam kolegę mijanego wczoraj na trasie, w miejscowości babica - oczywiście z 33'ki !!!!! (niestety nie zwróciłem uwagi na rejestrację)
Ja jutro ostatnie latanie moją 146 ;) więc machajcie, gwizdajcie i bijcie :D !!!
Sie dziś okaże, ale i tak już nią nie wyjeżdzam, bo zawsze mam tak , że jak chce sprzedać to coś musi mi utrudnić droge :) Pora sie przesiąść w jakiegoś Golfa GTI!
Pozdrowienia dla kierownika 156 na klubowych ramkach widzianej na trasie Rzeszów - Nisko :) odmachane :)
Pozdrowienia dla Kierownika widzianego dzisiaj na Kwiatkowskiego :)
Pozdrawiam również :)