to pisz do slavola zostalo mu 13 dni co potrzebujesz
Printable View
to pisz do slavola zostalo mu 13 dni co potrzebujesz
a ty jaka sobie robisz?
wy nazywacie te żęchy autami zlotu?? ale macie wyobraźnię :-PPP
chłopaki gadałem dzisiaj z żona i chce do was przyjechać ze mną. teraz w niedzielę nie mogę bo mamy gości ale za 2 tyg wpadniemy. i tak z naszej strony, ze względu na to że moją gosia genialnie marynuje mięcho zapewniamy ful wyżerę na grila dla wszystkich ogórki kiszone i naczynia jednorazowe , a wy znajdźcie jakieś fajne miejsce na spota gdzie będzie też można puścić 2 latka trochę samopas załatwcie kilka grili i opał oraz napoje. zabierajcie żony(żeby ktoś potem mógł autem do domu pojechać hehe) i dzieciaki. ja też zapodam temat u poznaniaków może ktoś się jeszcze zabierze.do przyszłej środy muszę wiedzieć kto chętny jest żebyśmy wiedzieli ile żarcia przygotować. as pogoda ma być przepiękna:-) dla niekumatych powiem że chodzi mi o dzień 10 kwietnia:-) to jak działamy??
to dobrze bo w tym tygodniu jestenm tylko ja i slavol nawet dobrze ze za 2 tygodnie moze bedzie ciep;lo
---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:51 ----------
prezesy napewno beda buszmeno slyszales zona i dzidzia i jestes impuls tez moze napiszemy do suchara i jacka z gorzow slavol to jak my miejsce znajdziemy w niedziele
---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 18:58 ----------
my ze slavolem chcielismy wpasc do poznania ale ok zrobmy liste kto przyjedzie 1 michu 2 osoby + dzidzia 2 prezes + 2 osoby 3 vice + 1 osoba
ok ok organizowac sie. prezes to twoje zadanie jak nie podołasz następna kadencja zawiśnie na włosku
ktoś tu próbuje nas obrazić??? Oj michu dużo wałówy musisz przywieść w ramach przeprosin hehe
---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:21 ----------
ja chce na szybe napis tomek i team pila i na wlew[/QUOTE]
Jakby mozna bylo to ja tez chcialbym na szybie miec buszmeno i team pila i oczywiscie nie papugując na wlewie paliwa a co na to Slawol bo to od niego zalezy
tomek tak sobie ogladam loga alf a co myslisz zeby na maszych ramkach wcisnąć takie logoZałącznik 22791 moim zdaniem ciekawe
do slavola on sie podjal ty bedziesz 10
a jak myslisz jeszcze nie wiem czy z ogonkiem ale ja na dzien dzisiejszy w moim kalendarzu 10 kwietnia mam plany sie najesc hehe
---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:05 ----------
a powiedz mi co z tymi naklejkami bo ja nie mam namiaru do slawola on juz cos dziala w tej kwestii
---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
[QUOTE=buszmeno;538968]a jak myslisz jeszcze nie wiem czy z ogonkiem ale ja na dzien dzisiejszy w moim kalendarzu 10 kwietnia mam plany sie najesc hehe
w bydzi tez mialem zamiar pojesc kebachy a tam dali jakies stare suchary i waluwe ze wscieklych krow hehe nie obrazając organizatorow bo cala reszta byla oki bylo zaje fajne ognisko
Będziecie mieli tak jak ja, napisy jak chcecie wy, paski przeciw słoneczne też wam poprzyklejam. Będziemy czworaczkami, impuls pewnie też się przyłączy.
Ale dopiero za tydzień podziałam, jak będzie czasu więcej.
Co do "propozycji micha35" toż to ultimatum, jak się tu nie zgodzić ;)
No i w końcu poznamy właścicielkę pięknej julki, bo nasze "żęchy" są przynajmniej nasze.........haha ;)
W niedzielę podziałamy coś z miejscówką na tą wyżerkę......... Prezes, damy radę? bo dymisja jak coś pójdzie coś nie tak cię czeka......
no to widze ze mam rzucone konkretne wyzwanie :)
czesc wszystkim tak w ogole
ojoj zeby sie tylko te Wasze autka ze taki tekst nie poobrazaly ;)
no jakby nie patrzec, jakby nie liczyc to Julcia wspolna przeciez jest ;) symbolicznie nazwana prezentem zebym miala wrazenie ze w sprawie auta moge decydowac ;)
a tak na serio, stala na wystawce w centrum handlowym i tak po prostu sie zakochalam pozostajac totalnym ignorantem w kwestii mocy, osiagow, cylindrow i tych innych tak bardzo fascynujacych Was tematow :) no i slubny poszedl za ciosem :)
[QUOTE=malgosik;539016]no to widze ze mam rzucone konkretne wyzwanie :)
czesc wszystkim
a witam ja wcale nie wątpie w twoje mozliwości kulinarne skoro Radzio pisze to znaczy ze tak jest bedziemy zapewne sie delektowac juz slinotoku dostaje hehe
---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
[QUOTE=slavol;538997]Będziecie mieli tak jak ja, napisy jak chcecie wy, paski przeciw słoneczne też wam poprzyklejam. Będziemy czworaczkami, impuls pewnie też się przyłączy.
Ale dopiero za tydzień podziałam, jak będzie czasu więcej.
a co do tych naklejek to dzialaj dzialaj za te czworaczki kolega od halogenow sie nie obrazi???
no wlasnie przestanie sie radek przechwalac ze ma julke :) bo pojawi sie wlascicielka a co dymisji to sie sam niedlugo podam ;0
Witaj malgosik
Oooo pomyl super ;p Spoko, cos da rade zorganizowac ;p Oczywiscie bede+ osoba towarzyszaca ;p
Do naklejek tez sie dolaczam oczywiscie, a nikt Cie Slavol nie pogania, bedziesz mial czas to zrobisz :)
to juz jest stala 4 plus towarzyszki i dzieci plus michu z zona i dzidzia i ewentualnie ktos z poznania
No to juz ladnego grilla zrobic mozna :D nad miejscem trza pomyslec, takim co by nikt sie nie przypierniczal.
dobrze ze pierwszy z griliem zadeklarowal sie Radziu przynajmniej bede widzial ile zjecie bo nastepny grill u mnie
a u mnie skromnie po kielbasce i do domu a i suychary z piekarni tez zalatwie i po wiosce przejde bo bambrach to i ogorek sie znajdzie
---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:20 ----------
kawe w termosach zabrac bo gaz idzie do gory a ja mam butle zreszta znacie moja historie z gazem
Buszmen, na kielbake jedna to auta sie odpalac nie bedzie oplacalo ;p a suchary to ja tam jakies pancerwafle z kminkiem jak sie da zalatwie jak tak bardzo chcesz ;p
gardzisz moja kielbasa ???
---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:25 ----------
rzuce haslo na wiosce to pewnie i jakis prosiak sie znajdzie hehe Impuls tylko w drodze do mnie uważaj podczas wyprzedzania moze lepiej ty jedz przez zelgniewo przez las!!!
Nie gardze !!
Spoko spoko, dam rade wyprzedzic, alfe i tak mam szybsza haha :D
Prosiak, jasne jasne, sam pewnie jakas sarne potracles w tym zelgniewie, i teraz co by nie bylo gadasz ze prosie ze wsi bedzie ;p
a co do grilla Malgosik moja córka lubi karkówke mocno wypieczoną bedzie takowa???
---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:31 ----------
musiałeś mi przypomniec ze mam alfe wolniejsza a juz mialo z zona cos dac tego wieczora a przez ciebie popsuł mi sie humor i nici z ....
Ojjj tam ojjj tam, dobra ale szybciej wyprzedasz jezdzis i takie tam ;p i mijasz wysepki, ja nie przekraczam 90km/h
No juz humor lepszy? ;p To dobrze, bierz sie za....robote ;p
na 15 maja latwic wolne bo jedziemy do osna na zlot lubuski
Na 15 godzine? Czy na 15 (piętnastego) dnia ktoregos miesiaca? ;p To w piatek w kwietniu jet ?
Osno to chyba gdzies w lubuskim jest :p
Zdaje sie kolo granicy w okolicach Kostrzynia?
Kostrzyń, Słubice, tak pomiędzy, 30 km do niemcowni. Przejeżdżam przez nie co tydzień.
To pewnie ponad 200 klockow tam bedzie martwie sie o moje sprzeglo czy wytrzyma
nie marudzic ty wymiencie sie gg i tam piszcie do 15 maja zdarzysz wymienic sprzeglo a impuls zdarzy mysles w czasie jazdy:) znalazlem nowe alu pisalem do vice ale mnie olal :) http://allegro.pl/felgi-alfa-romeo-7...534145452.html moze podjade do kolesia dzis bo to 18 km od gniezna
ladne ale ja bym wziol kółka http://allegro.pl/felgi-17-alfa-rome...523424351.html pozdro
---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 10:11 ----------
a zobacz na te jaka dobra cena i 18 http://allegro.pl/piekne-18-stki-aez...530386621.html