Z przykroscią informuje iż Kate i ja musimy zrezygnowac z wyjazdu. Nasze rezerwacje przekazałem adasco.
Printable View
Z przykroscią informuje iż Kate i ja musimy zrezygnowac z wyjazdu. Nasze rezerwacje przekazałem adasco.
1. Fred & Kate /CB + navi/ Cieszyn
2. bobryt + Ania /navi/
3. robak#21 + Kasia
4. peteja_43 + Mirella /navi/Cieszyn
5. DDEvil & Natalia /navi; CB - chyba/- NO BA ZE CIESZYN
6. moninika + Jarek /CB + navi/
7. hajper + Dorota /navi; CB - postara się/
8. pentek+Edzia+Kamil /navi/
9. Superjahu007 /CB + navi/ CIESZYN
10. markus 166 2.4 JTD + passengers /CB + navi/
11.Krzysiek 156 Alfa Romeo 156 JTD + passengers /CB + navi/ Cieszyn
12.Adam$72 +Kasia + adamodg /CB/
13. rigobert + Anita CIESZYN
14. ADASCO+zonka& junior& szwagrostwo sztuk 2 /navi;CB/ - razem: 5 lebkow. Piatek wieczor w Komarom, od czwarku w Wiedniu.
15. Papamek + Patka
16. patryk_wey + Żonka /Navi i CB/ Cieszyn
17. Alfamaniak156 +Ania /Navi +CB/
18. Dario_83 + Erna + 1os /Navi + może CB/ Cieszyn
19. OO__V__OO + jola /navi/
20. Holdek /Navi +CB/ start Oleśnica/Wrocław
21. michal832 + kasia + moze 2 osoby /navi+-CB/
22. Maciejbydg_87 +3 osoby /navi/ start z Bydgoszczy (przez kraków i wiedeń )
23. amser_sl + osoba towarzysząca
24. limak + 1_albo_2_osoby_towarzyszace, Stalowa Wola -> Krakow /navi i moze CB-Radio/
25. Roben /Navi + CB/
26. Fracek + Madzia i Paula/CB i Navi/ Start z Gdańska
27. bimski + Ania /bez navi i CB/ Cieszyn
28. House/ navi / CB/ chyba ze mi sie nie uda...
POLE NAMIOTOWE:
1 maciejbydg_87 (4osoby - 2 namioty)
2. bobryt + 3 osoby
3. michał832 + 2 osoby
4. Fracek + Madzia i Paula/CB i Navi/ Start z Gdańska
Wklejam jeszcze raz listę, bo nie wiedzieć czemu tomaszmagiera mnie wyciał..
Coś się ekipa wykrusza.. Mam nadzięję, że ktoś jednak będzie w Cieszynie rano..
1. Fred & Kate /CB + navi/ Cieszyn
2. bobryt + Ania /navi/
3. robak#21 + Kasia
14. ADASCO+zonka& junior& szwagrostwo sztuk 2 /navi;CB/ - razem: 5 lebkow. Piatek wieczor w Komarom, od czwarku w Wiedniu.
15. Papamek + Patka
18. -------------
24. limak + 1_albo_2_osoby_towarzyszace, Stalowa Wola -> Krakow /navi i moze CB-Radio/
25. Roben /Navi + CB/
POLE NAMIOTOWE:
2. bobryt + 3 osoby
3. michał832 + 2 osoby
Ja już siebie wyciąłem :(
Staram się śledzić uważnie wątek, ale nie mam pewności, czy nasze rezerwacje są aktualne. Dzwoniłem do pensjonatu, trudno się dogadać :) Wysłałem jeszcze maila, czekam na odpowiedź.
M@T, czy masz te potwierdzenia i czy znasz ceny?
Pozdrawiam
Paweł
Ja będę.
2. bobryt + Ania /navi/
3. robak#21 + Kasia
15. Papamek + Patka
18. -------------
25. Roben /Navi + CB/
POLE NAMIOTOWE:
2. bobryt + 3 osoby
3. michał832 + 2 osoby
OK :) Ceny są na stronie 14 tego wątku.
ponieważ bedąc dzisiaj w ASO fiata na wymianie przewodów WN poniosłem nieprzewidziane koszty i wobec tego jezeli jest ktos chetny na nocleg w hotelu no moze przejąć moje, jednakze nie rezygnuje tylko przenoszę sie pod namiot :)
POLE NAMIOTOWE:
1 maciejbydg_87 navi (4osoby - 2 namioty)
2. bobryt + 3 osoby
3. michał832 + 2 osoby
5. OO__V__OO + jola/navi (do zobaczenia w piątek wieczorem)
Czyli mam rozumiec ze zbieramy sie kazdy sobie ??
no wlasnie mi o to miejsce w cieszynie chodzilo, napisalem juz wczesniej ze mysle ze najlepiej byloby to na jakims cpn-ie zeby mozna bylo auta dotankowac do pelna i ruszyc w trase ale ze zostalo to bez echa to poprostu stwierdzilem ze najwyrazniej jedziemy kazdy sobie bo zostal juz tylko jeden dzien a co do miejsca spotkania 0 konkretow.
---------- Post dodany o godzinie 22:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:01 ----------
Przed Cieszynem jest stacja paliw BP przy trasie s1 Stacja paliw - BP Polska S.A.Dębowiec, Gumna 124, moja propozycja jest taka ze mozemy sie tam umowic chyba ze ktos ma lepszy pomysl to niech napisze.
Ja również niestety odpadam bo mam trase w piatek wiec tydzien spedze znow w autku ale nie na alfacity. Pozdrawiam wszystkich i zrobcie jakies fajne zdjecia Gtv-ek
DDevil nie po to jadę do Bielska już w czwartek żeby toczyć się samemu do Komarom :mad:.
Wstępnie ustalona godzina zbiórki to 6.00 , Stacja BP na drodze szybkiego ruchu jakieś 7 km przed Cieszynem.
Czekamy do 7.00 na spóźnialskich i dalej w drogę .
Jeśli zbiorą się wszyscy wcześniej to wyjeżdżamy wcześniej :D ale na to nie liczę .
Generalnie takie były ustalenia już wcześniej i tego się trzymajmy . Jutro popołudniu trzeba zaktualizować listę tych którzy na 100% jadę z Cieszyna żeby niepotrzebnie nie czekać na kogoś na stacji.
My (ja i Ania) oraz limak ze swoją ekipą wyruszamy jutro między 2 a 3 na Cieszyn, więc nie ma mowy o tym, żebyśmy nie jechali w kolumnie. Do przewidzenia było, że się wykruszy sporo osób na dzień przed 'z różnych powodów' :)
Do zobaczenia jutro (pojutrze) w Cieszynie. Nie będę miał kiedy umyc samochodu, więc jeśli w przerwie między zajęciami nie dam rady - będzie brudna ;)
no to jeszcze ze spraw organizacyjnych
co do samej soboty to powinniśmy ustalić jakiś pounkt zborny z racji tego że mamy noclegi w różnych miejscach hotel pole namiotowe czy inne.....
wiec powinnismy sie zebran na tym polu albo przed hotelem i wtedy razem ruszyc.....
to jest mała wiocha, na pewno jeszcze w pt. sie spotkamy wszyscy, jak nie to w Forcie ma czekać na nas podobno miejsce (dla aut z PL) :)
Czyli rozumiem ze miejsce spotkania wszystkim odpowiada. Superjahu nie wkurzaj sie napisalem to zeby wkoncu sie cos ruszylo bo nie bylo zadnych konkretow a jutro juz wyjazd.
Melduje że bede starał sie zawitać na 6-7.00 w Cieszynie na stacji BP ;) cierpliwości w oczekiwaniu na pomorzanina :P
Właśnie dostałem oficjalne potwierdzenie z pensjonatu, że mamy zarezerwowane 17x2-os pokoi i 2x4-os. pokoje w tym 3 dwuosobowe z dostawką. Mam nadzieje, że jak ktoś rezygnował i mnie nie powiadomił na PW to przekazał rezerwacje komuś innemu, ponieważ nie chciałbym tam świecić oczami. Co do spotkania w Krakowie przed wyjazdem to proponuje żeby te osoby które są zainteresowane (o 00:00 pod CH Zakopianka) napisały do mnie na PW że jadą (żebyśmy wiedzieli na kogo mamy czekać) lub smsem pod nr 509 340 240.
Pozdrawiam
Witam.
Ja wyjeżdżam w sobotę o 4 rano. Powinnam dojechać na 9-10, wprost na zlot.
Będę miała CB i jak coś to wołam na 28. Nocleg udało mi sie przejąć po Łukaszu_K wiec zapowiada sie wesoło.
pozdrawiam adayena
693649369
Ja też bede rano w Cieszynie na BP. Teraz jeszcze na myjnie, posprawdzać płyny, odwiedzić kantor i bilet trzeba wydrukować. :D
Jeszcze jedno - robię ubezpieczenie grupowe na wyjazd od kosztów leczenia OC i NNW. Wychodzi ok. 3zł za jeden dzień. Jakby ktoś był zainteresowany to niech pisze na maila mat1600@wp.pl (potrzebne jest imię nazwisko, adres i PESEL).
pzdr
Ok ja tez jutro z Patrykiem będę na BP ! Pozdro do jutra !
Ja oczywiście też będę na BP przed Cieszynem jutro rano.
Udało mi się nawet pożyczyć CB, także będę z Wami w kontakcie :)
Autko wypucowane i wywoskowane, także wsiadać i jechać.
Do zobaczenia wczesnym rankiem.
W razie gdybyśmy nie mogli trafic pod BP, mój numer jest taki: 607351918. Gdybyście długo czekali, a na horyzoncie nie pojawi się żadne granatowe bmw i alfa limaka, dzwońcie. Nikt nie podał numeru, ale myślę że tak czy inaczej damy sobie radę. :-)
:DEkipa która wyjechała dzisiaj z Cieszyna w komplecie dotarła już do hotelu .
Udanej imprezy i reprezentujcie Nas godnie
http://img18.imageshack.us/img18/196...0041zmiana.jpg
http://img18.imageshack.us/img18/pic...jpg/1/w800.png
http://img211.imageshack.us/img211/9...0003zmiana.jpg
http://img183.imageshack.us/img183/2...ct0077zmis.jpg
http://img183.imageshack.us/img183/p...jpg/1/w800.pnghttp://img382.imageshack.us/img382/6...ct0082zmia.jpg
http://img382.imageshack.us/img382/p...jpg/1/w800.png
o kurcze ale fajnie tez bym chcial tam byc :( ale za rok pojade na 100% :)
ale widze ze chyba nasza grupa z polski jest wiekszoscia na zlociku :D
może jakaś relacja słowno fotograficzna jak wrócicie ;) niestety nie mogłem w tym roku jechać ze względu na pracę a chciałbym trochę "zasmakować" klimatu zresztą na pewno nie tylko ja ;) na pewno macie wiele zdjęć ;) więc dodawajcie ;) i piszcie jak było
niezle :) czekamy na relacje, pewnie jutro rano dopiero cos bedzie
na pewno wszyscy wrócą zachwyceni, tak jak rok temu, pomimo kilku niedociagniec ;)
My już wróciliśmy. Cali i zdrowi, bez żadnych problemów. 1000km przejechane, średnie spalanie według komputera 8,2l/100km. Podsumowując ten weekend, jako miłośnik akcji oraz grzmotu prawdziwych włoskich maszyn, jestem nieco rozczarowany. Palenie gumy w wykonaniu alfy to nie jest chyba żaden szczyt, jak widowiskowy by nie był. ;)
Dojechaliśmy bez problemów:) Jest co wspominać.
Dziękujemy wszystkim poznanym i ponownie spotkanym Aalfistom za świetną atmosferę i dobre humory.
DDevil + Natalia tez juz w domu cali i zdrowi 1000 km przejechane zwiedzone Budapeszt Bratyyslawa i Alfacity :D Dziekujemy za mile towarzystwo. Tylko ojro szkoda :(
Czesc ja i Adams tez wrocilismy cali pozdrawiam :ciao:
---------- Post dodany o godzinie 21:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:32 ----------
DDevil my jak wracali to spotkalismy ten sam patrol policji co nam wlepił ( pokutę):D:D ale tylko popatrzelismy na nich i dalej do Polski .
cali i zdrowi :P dzieki i Pozdrawiam wszystkich :D
Polskie Alfy, nie wszystkie niestety.