Wątpię żeby ci przymarzał, u mnie pod blokiem ciągle mam zaciągnięty ręczny, a linki też zauważyłem że mam w nie najlepszym stanie i do wymiany ale nie zamarzł jeszcze, po prostu chyba się linki kończą.
Printable View
Wątpię żeby ci przymarzał, u mnie pod blokiem ciągle mam zaciągnięty ręczny, a linki też zauważyłem że mam w nie najlepszym stanie i do wymiany ale nie zamarzł jeszcze, po prostu chyba się linki kończą.
wymieniane byly linki... Jak auto sie rozgrzeje to jest wszystko ok xd a denerwuje mnie to bo w 46 mi lekko reczny chodzi i fajnie sie bączki kreci:D a w 47 nie wychodzi mi xD
Pierwsze narty zaliczone:D warunki byly cudne:D
To jak lecimy na nartki w tym tygu na jakieś konkretne górki?Bo to ostatni gwizdek?
jaki ostatni gwizdek?:p dopiero zima sie zaczyna:D Ja teraz mam szkole. Hmm. Pod koniec przyszlego tyg mozna na nocne do swieradowa jechac
Tam nie jest tak tanio w stosunku do tego co oferują w CZ do tego tam często bardzo mocno zlodzone jest
w czechach jest tez mocno zlodzone bo wszedzie 80% sztucznego sniegu. Taniej wychodzi jechac do swieradowa niz do czech:o Paliwo 30zl, karnet 40zl. = 70zl :> a do czech karnet na 4h w dzien jakies 400korun to juz masz 70zl xd i jedz se tam.
Gdzie do Świeradowa masz takie tanie bilety do dostania??
http://skisun.pl/cennik
Dodano po 2 minutes:
Za godzinę będę w DZG - więc uważać na srebną alfę 166;)
w świeradowie 1 górka...prosze cie gdzie ty jezdzisz :P
W CZ masz warunki zawsze i stoliki do tego np. w Rokietnicy zapłacisz te 70zł jak mówisz i korzystasz z wielu górek i wyciagów poza tym nie stać cie?
nie lubie jezdzic caly dzien tylko max 4h,a jak mam jechac w jedna strone 2h to mi sie nie chce :p
sie jest stalym bywalcem sie ma :cool:Cytat:
Gdzie do Świeradowa masz takie tanie bilety do dostania??
To możemy na Pec pod Snezkou albo Liberec ceny przystepne i niedaleko ehh ciężki kaliber z ciebie :O
czosnek - to jak masz tak tanio do świeradowa - to ja bardzo chętnie wezme kilka karnetów w takich cenach. Mówie całkiem powaznie - nawet na stok cie dowioze
Zobaczymy jak z warunkami bedzie, to mozna pojechac na spicak tez jest ciekawie. Albo do Harrachova :P
Panowie od 147mek, tez macie tak ze jak wsiadacie do zimnego autka to temp zewnetrzna jest ok, a po chwili od nagrzania silnika po woli rosnie? Mi po nocy wskazuje dobrze, a po rozgrzaniu silnika potrafi urosnac nawet do róznicy 4-7 stopni od rzeczywistej :/ Czy tylko ja tak mam?:P Bo nie wiem czy interesowac sie czujnikiem, czy to norma...
Kto tam w okolicach Bogatyni zabił się rozbijając Alfę ?
Ja sie tam zabiłem, rozbiłem alfa i zmartwychstałem.
Zdjecie alfy by sie przydalo to raczej bysmy stwierdzili kto mogl nia jechac :/
ale to tak jak by od silnika cieplo lecialo dlatego zawyza... na dworze mróz -5 był a w aucie po 20km pokazuje mi +2...
Ale czujnik temp zew masz chyba w którymś lusterku więc wątpie żeby w takim miejscu czujnik łapał temp z silnika :)
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Czujnik powinieneś mieć w lusteku od strony kierowcy
a co w przypadku gdy grzeje lusterka?... ;x Nie bedzie cieplo szlo?
Jeździła tu jedna taka.Cytat:
bordowa 146-ka to była.
Czerwona jeździła a może dalej jeździ. http://www.forum.alfaholicy.org/zlot..._05_2015r.html
ja nie planuje :p
Nieco daleko do tego moja 5x bita AR nie nadaje się na jakiekolwiek pokazy;)
p.s wczoraj mnie jakieś oooo,czyli audi, jebło na dole cmentarza dokładnie na załamaniu czerwonej i drugiej uliczki zrobiłem szlajfe i ogien pod górke a tymczasem albo jakieś S6 albo jakieś A8 mnie obskoczyło:/ No Życie...165kucy to nie to samo co ponad 300 pewnie :P:P:P:PP
No ja też się nie wybieram ale tak z ciekawości pytam, może jak by bliżej było to by się skoczyło, po za tym paliwo swoje kosztuje na takie wycieczki ;)
ps. Panowie ugadamy w końcu jakieś spotkanie? :D
Czekam na propozycje
CO z górkami czosnek??Spicak czeka :P
Od jutra mam przesrane godziny pracy, od 10 do 18 4 dni z rzedu... ;/ Od 13 juz tam nie pracuje i bede mial jakis miesiac wolnego :) Wiec jak wpadniesz to najwyzej sie skoczy.
CO do rekordu, tez nie jade. Nie bede tracil XXX zl na paliwo zeby kawalek sie przejechac. Moge w snake se zagrac na noki tez bede mial kolumne :D
Hee no ale to nie to samo snake nie da ci takiej przyjemności jak pokazanie się w belli na orszaku włoskiej stajni;)
Ja bym sie pisał ale wiadomo w czym rzecz a co do górek to już lipa nie dam rady bo od 11 mnie juz nie ma w PL dopiero jak coś na koniec mieszka będę.
pod koniec stycznia?
Co tu taka cisza? Czosnek nie spamuje?;) Na wekkend ogarniam nowe tarcze i klocki, wkońcu.
Co instalujesz jak już się chwalisz to wal :P
A co sam ze sobą mam pisać? XD moja 46 dostała nowe siedziska :) tigre tylko ty jezdzisz swoja 47? Bo wczoraj SE stanalem obok ciebie pod carefourem XD tak w ogóle często tam widuje gtv czerwona na ramkach DL.
to nie zaluj bo mam pospieszne ostatnio ciagle z dwoma kobietami w aucie wiec tylko bym reke podal :D
ciekaw jestem czy bys sie na moim miejscu sprzeciwil.... xd