Nie odpisalem, sory.. masa roboty ostatnio. Odnosnie koszulek, obojetne byle rozmiary byly takie jak chcialem [emoji14]
Nie odpisalem, sory.. masa roboty ostatnio. Odnosnie koszulek, obojetne byle rozmiary byly takie jak chcialem [emoji14]
Mi by mogl ktos obszyc kierownice :D
Myślę ze nie ma co kombinować z atrakcjami. W zasadzie co rok brakuje czasu na nasze auta.
Jeszcze tylko 10 dni i :party:
A jak tam z tymi koszulkami .
Złożyłem zamówienie.
Dzisiaj zrobię przelew za całość. Liczę, że nie będzie problemu, żeby od Was odzyskać pieniądze ;)
A to najlepszy fragment maila od producenta z danymi do przelewu ;)
Cytat:
nie potrafię znaleźc mejla gdzie umawialiśmy cenę ? jak umawialiśmy się na
coś innego proszę dać znać
To napisz że koszulki miały być po dychu.
Marek zarezerwowałeś mi łóżeczko turystyczne dla małej tak jak prosiłem na początku??
Nie, ale jesteś jedyny chętny więc dostaniesz :) ja wolę wziąć swoje.
Możesz zadzwonić i sobie zaklepać.
Od której zaczynamy się zjeżdżać na ośrodek ?
Jak dobrze pamiętam to dopiero od 14 można się meldować.
Jak dobrze pójdzie to planujemy być wcześnie. Jeżeli od 14:00 można to może jakoś tak wlecimy. Wszystko zależy czy uda się żonie urwać z pracy ;)
Nam udalo sie zalatwic wolne wiec bedziemy sie krecic po okolicy pewnie kolo poludnia :)
My bedziemy dopiero kolo 20.
Co do koszulek, to zrobiłem przelew na 620pln za 24 sztuki razem z przesyłką.
Wychodzi sztuka za 26pln. Wydaje mi się, że taniocha.
Tak jak napisałem wcześniej mam obawy, że coś pokręcą w zamówieniu. Kontakt jest strasznie chaotyczny.
Także trzymajcie kciuki.
Trzymamy :) koszulinki faktycznie tanie.
My mamy wolne w dniu wyjazdu w tym roku więc się nie spóźnię a może i pierwszy będę HA !!! Btw kto jedzie z Łodzi lub przez Łódź ? Bo można by się ustawić :)
Więc tak.
W piątek wszystkie pokoje będą niestety dostępne dopiero o 18. Tak wiem, późno. Ale będzie tam jakaś kolonia i najzwyczajniej się nie wyrobią ze wszystkim. Pokoje będą oczywiście sukcesywnie sprzątane i przebierane więc pierwsze wolne się pojawią od 15. Tak więc nie śpieszcie się.
Ci co muszą i mają najdalej mogą na tą 15 przyjechać, ale im później tym lepiej. To tyle tytułem wstępu.
Teraz trochę odnośnie zaplanowanej wycieczki na sobotę.
Ogólnie rzecz biorąc jedziemy do wiochy Biskupin (około 30km od noclegu) tam zostawiamy na parkingu auta (7zl/auto). Zwiedzamy Muzeum Archeologiczne Biskupin około 2h, cena 10zł/os dorosłą. Szczegóły tu:
http://www.biskupin.pl/asp/pl_start....nie=0&strona=1
Później zostawiamy auta na parkingu i wsiadamy do kolejki wąskotorowej (chyba 5-7zł w jedną stronę- to ustalę). Ciuchcią jedziemy do Wenecji zwiedzać Muzeum Kolejki Wąskotorowej i ruiny zamku z machinami oblężniczymi. Cena 10zł/os. Czas zwiedzania ~1h.
Później wracamy kolejką do Biskupina (drugi bilet) i autami do ośrodka.
Szczegółowy cennik i rozpiska będzie jak dogadam szczegóły wejść i przejazdów. A to zależy między innymi od tego czy chcemy na Muzeum Archeologiczne przewodnika. Kosztuje on 80zł ale przy tej ilości osób wyjdzie jakieś 4zł/głowę. Myślę że warto posłuchać tambylca niż samemu zgadywać co jest na obrazkach :)
Proszę o szybkie odpowiedzi. Chciałbym na dniach ustalić wszystkie szczegóły i plan przejazdów.
My piszemy się na wszystko :)
Ja też
Za błędy winić Tapatalk i operatora MB526
my też na wszystko
My wchodzimy wszędzie tam gdzie będzie można z kundlem. Z tego co sprawdziłem na teren rezerwatu w Biskupinie możemy wejść z psem, z kolejką też raczej nie będzie problemu, w Wenecji też raczej bez problemu. Na pewno nie wejdziemy do samego budynku muzeum ale to już nie problem. Co do przewodnika to dostosujemy się do większości :)
my też na wszystko
my też na wszystko :)
Wsxystko
Jak szaleć,to szaleć - biorę komplet:glodnaedzia:
Kto M L XL XXL S M L XL XXL marek230482 1 rafal0717 1 madmaxy 1 1 Alfa.kris.k 1 Endrjus 1 Rigidigi 1 Dziubek99 1 1 1 dareme89 1 markach123 1 2 1 Danus77 1 KaaC 1 Czesio rain 1 tomaz 1 1 rivt gipsik85 rk77 Herbig 1 longman87 1 1 owczar 1 RAZEM 1 3 9 4 2 3 1 1 0 Męskich 17 7 Damskich Razem 24
Koszulki zostały zamówione wg powyższej tabelki.
Po złożeniu zamówienia poprosiłem, że jeśli jest możliwość to proszę o zmianę jednej damskiej S na XS. Ale nie dostałem odpowiedzi, więc tak jak napisałem poprzednio, trzymajcie kciuki..
W mailu z zamówieniem podałem in nr telefonu jakby co. I koleś mi odpisuje na tego maila i prosi o podanie nr telefonu.. Tak to wygląda..
Co do atrakcji to mnie kusi wszystko. Nigdy nie byłem w tych rejonach, więc nie będę sobie potrafił odmówić czegokolwiek..
Marek a jak lista chętnych? Wskoczył ktoś za @trucha78?
Ja do niedzieli będę raczej bez dostępu do internetu, także w razie pytań na odpowiedź trzeba zaczekać do niedzieli.
Nie ma chętnego za truchę.
Ja też wszystko akceptuje :)
Wchodzimy w to, Co z tymi Litewskimi Napojami bo tu rozrzucam się konkret.
Każdy po sztuce
Nie lotej
Weźmiemy sztukę na dwóch i tyle hehe
Skoro pokoje od 18:00 to my chyba jakoś później przyjedziemy niż planowaliśmy... Pewnie gdzieś tak na 18:00, może chwilkę wcześniej ;)
Tak po za tematem...bo czy przyjade o 12 i dostane pokoj o 14 czy przyjade o 18 a pokoj bedzie czekal od 14 to mi to akurat obojetnie byle by nas wposcili na teren i pozwolili balowac :) ...ale co to za zmiana doby od 15 do 18? Sygnuja sie nazwa Hotel...a podejscie jakies takie jak z pensjonatu z lat 80...tym bardziej ze bierzemy caly obiekt...:)
Wiem że to dziwne z tym meldunkiem. No ale widocznie ich trochę przerasta organizacja skoro nie mogą po poprzedniej wycieczce ośrodka szybciej ogarnąć. Nie powiedzieli że musimy o 18 przyjechać. Tylko uprzedzili że im zejdzie dłużej i od razu o 15 nie będą mieli wszystkich pokoi gotowych. Tak więc jak parę aut na tą 15 przyjedzie to powinno już być część gotowych. Dlatego też piszę żeby się nie śpieszyć.
Ja mam nadzieję że przyjadę wcześniej i będę wszystko załatwiał i pokoje rozdzielał. Taki mam plan :)
Kto nie ma do mnie nr tel niech pisze PW to podam. Kontaktujcie się ze mną przed przyjazdem.
Pewnie bedziemy razem z Toba to pomozemy ogarniac :)