Fajne te ramki na 100-lecie.. jest opcja nabycia gdzies takich??:)
Printable View
Fajne te ramki na 100-lecie.. jest opcja nabycia gdzies takich??:)
Zawsze można poczekać do następnej okrągłej rocznicy ;) np. 150-lecie :lol:
a nie można zrobić trójkolorowych na 103-lecie???
Moje służą mi już pół roku i nie ma na nich praktycznie żadnych śladów użytkowania :) Mogę wszystkim polecić
Moje były "tunningowane" - zatrzaski umarły i teraz z przodu są śrubki ... poza tym ok :D Po ponad 20tys km napis nadal się trzyma, a plastik jest czarny.
Już prawie 3 lata mam te same ramki. Wszystko ok, napisy są, nic nie wyblakło. Jedyne zastrzeżenie to pękające ramki przy demontażu tablic, kiedy odstawiałem do lakiernika. Ten sam problem miał kolega, kupił ostatnio i też przy montażu ramek, jedna z nich się ułamała. Musiał zastosowac super klej. Uważam, że powinniście zwrócić uwage na wyrób i może zmienić producenta, bo plastik sam w sobie bardzo lipny. Natomiast do napisów-jak już pisąłem, nie mam zastrzeżeń.
Co do plastyku z którego jest wykonana ramka faktycznie mógłby być lepszej jakości.
Jeśli chodzi o nadruk, to nie mam zastrzeżeń :)
Ramki są piękne, ja swoich nie zdążyłem jeszcze zamontować (czekają na wiosnę ;-P) Po otwarciu paczuszki byłem mega zaskoczony, mam nadzieję że będą się u mnie dobrze spisywać.
Wszystko jest ok nie niszą się :) spisują się. Mogła by być jeszcze gdzies mała flaga Włoska na nich :)
Mam pytanko,czy mozna jeszcze zamowic komplet ramek?Mialem delikatna stluczke i akurat "dostalem"w przednia ramke i szukam nowych!
Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
Toć w sklepie są cały czas.
http://www.forum.alfaholicy.org/cart...o=main&catid=1
ja Tydzien temu we wtorek zamowiłem komplet i jeszcze nie przyszły :(
jak dłutgo czeka sie na przesyłke?
witam zamowilem ramki zaplacilem i nic czekam 2 tydzien a ich nie ma
spoko ja czekałem podobnie :)
a to moze na swieta beda :D
zamowilem tydzien temu i wlasnie dzisiaj przyszly odrazu na autku sa
do mnie tez juz przyszły :)
Ramki super
Ja mam pytanie, jaki dostawca dostarcza paczki i w jakiej formie? Przesyłka do mnie została wysłana 1 stycznia 1970 roku i do tej pory jej nie ma, mam oczekiwać paczki? listu poleconego? Poczta Polska? InPost?
Aha... dziękuję bardzo za wyczerpującą wypowiedź ze strony administracji...
napisałeś że wysłano do ciebie ramki 01.01.1970 - skąd takie info masz ?
- - - Updated - - -
oczywiście rozumiem irytację jeżeli czekasz już długo na te ramki ale pisałeś do adm. w tej sprawie z podaniem danych swoich z zamówienia ?
paczka / list zawsze może zaginąć ale osoba wysyłająca po nr nadania może sprawdzić co się dzieje z przesyłką
chętnie napisałbym do kogo się zwrócić jako osoby wysyłającej ramki ale nie mam pojęcia niestety kto to robi / robił w momencie twojego zamówienia
Ja też jak zamawiałem ramki w statusie zamówienia miałem datę 01.01.1970 :) Ale ramki przyszły mi po ok tygodniu od przelewu kasy
aha - czyli już wiemy skąd ta data
teraz pytamy oficjalnie -
kto zajmuje się realizacją zamówień ramek ?
i czekamy dwa dni na odp
potem lecim dalej
Bo to najprostszy sposób aby nikt się nie czepiał że ramki jeszcze nie wysłane, wpiszą sobie 01.01.1970 i po sprawie, wysłane, wysłane.
Ja kasę wysłałem: Opłacono 11-04-2013, dziś jest 25 i nawet nie wiem w jakiej formie mają te ramki przyjść... a to ważne bo nie wiem czy szukać na poczcie poleconego czy paczki (2 różne poczty w moim przypadku)
W razie problemów ze "Sklepowym" można kontaktować się przez e-mail:
don@grela.org, GG: 1905011, telefonem: 530 097 046
Telefonów "Pan" nie odbiera, na emalia nie odpisuje. A administracja milczy, ot co.
Ja zamówiłem terminarz i ramki- tak na wszelki wypadek ;) I też czekam już ponad tydzień, póki co spokojnie.
z tymi ramkami to faktycznie jakieś jaja są
nawet raportowałem sam swój post i też zero reakcji ...
w razie czego zawsze można jeszcze raz nagrać akcję z Tomkiem
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...bka_akcja.html
Jak ja wysyłałem ramki to szły paczką. teraz tez chyba leca paczką pakowane w czarny strecz.
Nie ma co płakać. Dojdą na pewno. :)
to teraz może ten "obcy" wysyłający poda tym co czekają kilka tyg. nr nadawczy ???
"chyba" ... - czyli nadal nic nie wiadomo
kto wysyła ?? --- nadal nic
"dojdą na pewno " - suuuuuper -- mniej super = po ilu miesiącach od zamówienia i wpłaty ??
miłym i fachowym gestem byłoby określenie terminu realizacji zamówienia ...
że poczta czasem robi jaja - ok , że temu "wysyłającemu" też czasem coś wypadnie - też ok
ale jakieś orientacyjne określenie terminu wysyłki ( choćby 14 dni od zaksięgowania wpłaty - co i tak jest długim okresem ) byłoby sporym udogodnieniem
a jak nie daj boże ( czy w co tam kto wierzy ) sprawa wygląda tak że ramek nie ma i zbiera się dopiero kwota na zamówienie to warto by o tym wspomnieć
aczkolwiek skoro tak duży % forumowiczów w ankiecie wybiera "nie mam ramek" to chyba można by tak w "ciemno" za kasę forumową zrobić te ramki i zacząć wysyłać do tych co zapłacili ...
p.s.
nie kasuj mi tego posta :-)
ale nawet jak skasujesz to i tak jestem do przodu :lol:
przynajmniej jakaś reakcja jest :-)
Nie no spoko, luz, dziś mija DOPIERO 20sty dzień jak zapłaciłem za ramki... :o
A w sklepie znalazłem takie info:
Przesyłka
- Produkt jest wysyłany za pośrednictwem Poczty Polskiej w zależności od gabarytów paczką priorytetową lub listem poleconym priorytetowym
- Paczki są wysyłane min. 2 razy w tygodniu, jednak zastrzegamy, że w skrajnych przypadkach czas realizacji zamówienia może się wydłużyć do 10 dni.
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/cart...#ixzz2RwBU6ZTo
no Majkelu -- odpowiedz na konkrety jak już temat podjąłeś .....
czekam z niecierpliwością ...
no ja tez nie mam informacii a trochu mineło więc ????
Ja wczoraj też zakupiłem te ramki razem ze smyczką i od razu zapłaciłem i zależałoby mi aby do 12maja doszły na zlocik:)
Ramki są wysyłane ostatnio 1 raz w tygodniu listem poleconym priorytetowym PP, paczką priorytetową PP (w zależności od gabarytów) lub paczką InPostem. Następna wysyłka będzie jutro. Poprzednia była dokładnie tydzień temu. Jak komuś nie doszło 14 dni od złożenia zamówienia to proszę pisać na maila: http://www.forum.alfaholicy.org/sendmessage.php
W mailu proszę napisać to ile ktoś czeka, przynajmniej swoje imię, nazwisko i login z forum.
Dane osobowe i kontaktowe osoby wysyłającej są widoczne po złożeniu zamówienia, pod danymi do przelewu. Link do formularza kontaktowego jest chyba na każdej podstronie sklepu.
Co trzecie zamówienie jest ze Śląska, dlatego mi Wasza akcja byłaby bardzo na rękę.