1. Piter - 1 i 2
2. Matti - 1
3. Weronika - 1 i 2
4. Pfourul - 1 (50%)
5. Quattro - 2 (jedynie sobota 14 maja)
6. aniuszka :)
Printable View
1. Piter - 1 i 2
2. Matti - 1
3. Weronika - 1 i 2
4. Pfourul - 1 (50%)
widze że bardzo małe zainteresowanie, więc nie ma co nawet kombinować ze spotem :/
jesli chodzi o weekendowe spoty to i ja b. chętnie:)tylko czy to wypali w maju?
Ale ja myślę, że warto by było takiego spota zrobić - chodzi mi, żeby był w weekend, bo w tygodniu ciężko do Was dolecieć :/ Jak osób na gokarty mało, to zrobić grilla gdzieś u Was i pewnie więcej by osób przyjechało :)
ja z lolą się piszemy ale 14.05 nie pasuje
Ja 7 maja ide na express wesele, ale moze zajade na godzinke chociaz :D po drodze, a poza tym to bardzo chętnie. A jak z grillem to juz wogole super:D
1. Piter - 1 i 2
2. Matti - 1
3. Weronika - 1 i 2
4. Pfourul - 1 (50%)
7. GrzesiuŻar - 1 i 2
Czas wreszcie się zobaczyć i pokazać 155 :) Do te pory miałem totalny brak czasu, ale nareszcie zmieniam pracę i będzie normalniej... :)
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
to możemy zrobić grilla w krk ale bez kartów, bo przy kartach trzeba by mieć pewnych ludzi, żeby tor zarezerować. Sam grill dobra opcja :) to 7 maja ?
mi odpowiada 7 maj jak najbardziej:)
i jak z tym spotem ? bo temat coś umiera...ja raczej nie dam rady 7, więc tylko 8 maja :/ a coś podejrzewam, że i tak spot nie wyjdzie...
Jeżeli mnie nie zjecie to z chęcią przyjadę :)
Ja też będę - dajcie najlepiej konkretny termin godzinę i kto będzie to będzie bo inaczej to nigdy nie wypali :)
ej ej, siódmego to ja też chcę, bo mam ''wolne'' :)/ 8go też.
PiteR, zajmij się reklamą, Ty taki doświadczony obrotny krakuski alfaholik jesteś ;)
No w sumie wypada się pojawić i pokazać ;) więc jeśli będę w stanie się pojawić to również wpadnę czekam na jakieś konkrety ;)
to ja proponuje 8-go o godz. 11 na parkingu pod Krokusem. Pasuje ? :D potem sie pomyśli co dalej...jak ktoś może wziąć grilla to niech weźmie :)
Czemu nie gdzieś bliżej centrum? :P Np dach galerii kazimierz?
mi to jest obojętne gdzie się spotkamy. Z reguły na spotach regionalnych spotykamy się właśnie przy Krokusie, bo tam najłatwiej dojechać osobom, które nie znają Krakowa. Nie wszyscy trafią do Galerii Kazmierz...więc ja bym zostawił Krokus, no chyba, że wszyscy zainteresowani wiedzą jak na Kazimierz dojechać
Krokus jest dobry, bo każdy tam trafi jak zawsze. Mi pasuje 8'ego, mogę wziąć grill'a do bagażnika a w Krokusie zrobi się zaopatrzenie :)
Piter, masz jakiś pomysł, gdzie pojedziemy?
Pozdrowionka,
GrzesiuŻar
Na grilla możemy podjechać gdziekolwiek :) albo obok na lotnisko Czyżyny, albo na zakrzówek, albo do kryspinowa, albo coś się na miejscu wymyśli :)
ok, 8go o 11stej ;)
Najwyżej podjadę prosto z wesela :D a jak nie to bawcie się dobrze :D
być może, że też się pojawię ale tak na 50/50 %, wszystko się okaże w sobotę rano.
Prawdopodobnie my też się pojawimy, nie chcę nic obiecywać, bo na razie nie wiem to na 50% będziemy:) Oficjalna wersja to 8 maj o 11 tak jak kilka postów wyżej?
Piter ja będę. Wybiera się ktoś?:http://www.tuningshow.krakow.pl/
20 zł - Normalny jednodniowy
30 zł - Normalny dwudniowy (możliwość wchodzenia i wychodzenia z terenów targowych)
dziś o 11 w Krokusie, na 1 piętrze czy na zewnątrz? Jesli tak, to gdzie?
Dzony43 8 maj o 11 tak jak kilka postów wyżej.
przyjechałabym b. chętnie ale musze czekac do 10ego bo romeło nie ma za co "nakarmić wrr:P ale peszek!
a kto bedzie piekł kiełbase ?
ej, niech ktoś z łaski swojej weźmie laptopa +program + interfejs, jak ma :)
Ja mam byc jutro o podobnych godz w krakowie z zona w aqua parku wiec moze podjade. A co to jest ten krokus? bo nie za bardzo wiem? Ale piszecie ze na przeciwko jest lotnisko wiec pewnie gdzies kolo reala?
wiec byc moze sie zjawie bo nigdy jeszcze nie bylem bo nigdy w srody nie mialem czasu a wiedze ze teraz macie w niedziele.
podaje nr tel do mnie, jakby ktos sie miał spóźnić, nie wiedział jak dojechać itp itd - 514 654 602.
Ok, czyli do zobaczenia jutro o 11 na końcu parkingu pod krokusem. Wezmę grilla a brykiet najwyżej kupimy w realu. Tylko pogoda niepewna, ale damy radę ;) A t.s. to dobry pomysł na niepogodę ;)
Pozdrowionka,
GrzesiuŻar