Zgłaszam się na ochotnika do rozszerzenia składu Jury.
Printable View
Zgłaszam się na ochotnika do rozszerzenia składu Jury.
ja rowniez zglaszam sie na ochotnika
ciekawe rzeczy :D
Co z konkursem w październiku? Termin zgłaszania fot niby minął, żadnego info jednak nie było...
No i poszło :-)
Tak czytam i czytam i tylko mi się wydaję, że 1 i 13 pkt regulaminu się wykluczają?
Punkt 13 jest rozwinięciem punktu 1.
Wystarczy czytać ze zrozumieniem :D Prawo własnosci do zdjęcie nie jest prawem własności do samochodu i odwrotnie.
No to jest powtórzenie 1. pkt, więc po co jest ten pierwszy punkt? To tak jakby dopisać jeszcze 17pkt i jeszcze coś do tego zdania dopisać np:Cytat:
13. Osoba zgłaszająca pracę na konkurs musi być autorem zdjęcia (...)
17. Osoba zgłaszająca pracę na konkurs musi być autorem zdjęcia, jeśli nie jest właścicielem Belli to musi mieć zgodę właściciela, nie dotyczy weekendów i świąt
;)
no jest powtórzenie, choć wydaje mi się, że wiadomo o co chodzi... :P powinno chyba też być, że jeśli osoba robiąca zdjęcie wyraża zgodę to właściciel auta może je wrzucić do konkursu jako swoje :P tzn z tego co wiem, zdarzały się takie przypadki :D a Ty bobryt się po prostu czepiasz :D
oj tam bobryt ma moze poprostu zaduzo wolnego czasu :)
Kiedy rozpocznie się głosowanie na marzec?
zasady zgłaszania zapisane na pierwszej stronie tematu są jak najbardziej aktualne ?
jak wyglada głosowanie na poszczególne zdjęcia. z tego co mi się wydaje to można wielokrotnie głosować na to samo zdjęcie. efekt jest taki, że wygrywają Ci, którzy maja dużo czasu na siedzenie i klikanie pod zdjęciem. Czy nie warto byłoby wprowadzić jakies ograniczenia? Np tylko jeden głos z jednego adresu mail lub od jednego użytkownika/ Wg mnie byłoby bardziej sprawiedliwie.
chyba mozna tylko raz wyslac glos no chyba ze o czyms nie wiem.Ja zawsze raz glosowalem
Jakie jest ograniczenie wielkości wiadomości dla skrzynki konkursowej?
Max wymiar otworu w skrzynce. Inaczej się pogniecie ;)
Kiedy zacznie się głosowanie?
W tym miesiącu będzie ankieta (zdjęcia - kwiecień) ?
Ankieta niedługo będzie. Niestety wszyscy członkowie jury, prócz mnie, są nieobecni.
A tak tylko zapytam, czy moje foto doszło?
Kurcze, coś mi się w takim razie pomerdało. A można to foto przesunąć na maj?
coś wiadomości do Was nie dochodza :/
wysłałem jednego i mi zwrócili ale chyba drugie już doszło ?