pozdrowienia dla kolegi z alfy 156 który dziś jechał za mną przez ogorzelice
Printable View
pozdrowienia dla kolegi z alfy 156 który dziś jechał za mną przez ogorzelice
Groszek nieraz i tak bywa :) Alfe odstawiłem do domu i do kobity fury się przesiedliśmy :D Alfa musi trochę odpocząć :D
A pokaz niezły żeś strzelił na ulicy :) szkoda że wcześniej nie podjechałem ... ale będzie jeszcze nie jedna okazja :D pozdrO
Dobra seba zamówiłem zaślepkę, jak dojdzie odezwę się i się zgadamy, o a pro po orientuje się ktoś w kosztach wymiany paska rozrządu ile może to kosztować w sumie ze wszystkimi częściami?? alfa 166 2.4 jtd 2000 rocznik 136km
generalnie w każdym dieslu w granicach 500 PLN w 2.4 nie ma chyba nic z dodatkowych kosztów
mówię oczywiście o kompletnej wymianie rolki pasek pompa wody
Ok uszczelka doszła :D seba jak byś miał chwile czasu dał byś znać byśmy się zgadali to byś mi pokazał gdzie tą uszczelkę wstawić :D
ogólnie to wersja sportpack posiada pakiet gta wszystko firmy zender lampy gta look:) ale po zimie wymaga kosmetycznych zabiegów pozdrawiam;)
Lokers ja mam jutro wolne więc jak coś możemy się spotkać :D
Witam panowie po dłuższej przerwie :) Pisze sie na jakis spocik w ost weekend czerwca :) mam nadzieje ze znajdzie sie kilku zapalencow :) A Alfy brakuje mi jak mojej kobiety , ale co poradzic. Mam nadzieje do zobaczenia :)
Pozdrowienia z NL :))
a co sie stało sie z alfą??
Nic :) MA sie dobrze podobno :) Przekazalem kluczyki szwagrowi , a ja siedze poki co w delegacji w Holadni i wracam co 5 tygodni na tydzien lezanki w PL :)
Witam Płock i okolice. Czy w mieście Płocku można gdzieś od ręki nabyć filtr kabinowy do ar 156 przed fl ? Byłbym wdzięczny za jakiś adres.
Zadzwon do inter Cars na Graniczna powinni miec ;)
Dzięki . Nie pomyślałem że w mieście wielkości Płocka powinien być Inter.
http://www.youtube.com/watch?v=sBAV8Drsdwk coś ode mnie:D
Groszek dajesz dajesz hehe :D nieźle Wam wychodzi :D a Ty jak tam już wykurowany ;> :D muszę przyjechać i popatrzyć na real :D pozdro
noo ja to jeszcze musze poleżeć tymbardziej ze przetyrałem troche noge na weselu. ale nie żałuje bo było kozacko:D
Witam kolegów po dłużej przerwie, do koca tygodnia mam egzaminy wiec moze na weekend jakiś spocik ,Co wy na to.
PS.seba ponownie błąd poduszki pow. pojawiła mi się na wyświetlaczu ,a także może byś wziął te swoje cudne urządzenie i bym sprawdzili dla czego. a także jakieś błędy może się uzbierały :) , autko pracuje super
Pozdrawiam
mankament z poduszkami podobnież polega na kostkach pod siedzeniem że coś sie łączą i trzeba je podobnież obejść i na stałe zlutować kable
Tak jak pisze Groszek bardzo często kostki padają pod siedzeniami, trzeba wyciąć kostkę i zlutować kable. Widocznie za często fotele składasz :D Ty świntuchu :D No jak coś możemy się ustawić któregoś dnia to zobaczymy co jest.
Groszek ale fura już jeździsz ?? :D
nooo właśnie z tą jazdą to kiepsko bo musze w stabilizatorze chodzić przez co nie mam wyczucia w gazie i hamulcu i w ogóle mógłbym nie zdazyć przełożyć nogi na hamulec jak była by nagła sytuacja:/
Oj to Alfa odpocznie od Ciebie trochę co :D
Pozdro Bielik :D już z daleka Cię widziałem :D
seba a widzisz nie zawsze jest czas sie spotkac a ja do szkoły ruszałem bo egzaminy mnie goniły a tak ostatnio niemam na nic czasu ciagle coś a jutro moze nad wisle sie wybiore i na pokazy lotnicze podjade
:)
Nie jedz nad zadna Wisle :P Tam sie samoloty rozbijaja ..
noo a pokazy odwołane podobno.... ostra akcja... i to na sam koniec sie rozjebał koleś masakra...... :( [*]
Jak tam Panowie ;> kiedy jakieś spotkanko ?? :D nic się nie dzieje w tym Płocku :D
Powiedzcie mi, kogo z was widuję czasem przy Orlenie w godzinach popołudniowych w czarnej 156? :P
Arkadius mnie widujesz :D ostatnio w ostatniej chwili Cie zauważyłem :D ale zdążyłem machnąć :D Ale powiem Ci że jeździ po Płocku taka sama Alfa jak Twoja widziałeś może ;> :D
A nie zauważyłem. Wiem, że jeżdżą dwie białe na WP, będę musiał się uważniej przyglądać :D
Panowie lato minie a my się nawet nie spotkamy :( co jest z Wami ;> :D gdzie Wy przebywacie ;> :D
Każdy jest porządnie zapracowany:)
A co Alfy się psują i na części tak ciężko pracujecie ;> :D oj dla chcącego nic trudnego :D w tyg napewno znalazło by się z 3 godzinki na spotkanie :D
Ponownie pozdrawiam kolegę Arkadiusa widzianego wczoraj :D
praca dom rodzina dzieci....:P
nooo a odnośnie naprawy alf to własnie dokończyłem robienie zawiasu przód dosżły dolne wahacze i łączniki stabilizatora górne wahacze było zmienione w zime.
teraz biore sie za wymiane oleju i filtrów i sie zastanawiam co którą wymiane oleju powinno zmienić sie filtr paliwa?
Czy ktoś z mieszkańców Płocka widział może którąś z tych Belli, a może ktoś kojarzy tych handlarzy?
http://moto.allegro.pl/czerwona-skora-alfa-147-1-9-jtd-115ps-climatronik-i1699798906.html
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-147-1-6-benzyna-skora-climatronic-i1713162331.html
http://moto.allegro.pl/jasna-skora-romeo-147-16v-120ps-alu-climatonik-i1717620501.html
Witam !
zgłasza się nastepny Alfiarz z Płocka ;)
nie kupiłeś przypadkiem tej alfy z avataru z Lelic jak sie leci na sierpc?
kupić kupiłem, ale nie wiem czy z lelic, blachy i dowód oraz miejsce zamieszkania sprzedajacego mówią: Brodnica :)
Ostatniego właściciela samochodu znam z widzenia. Pożyczałem kiedyś od niego miernik lakieru, bardzo wporządku koleś. Selekcjonuje samochody zanim je przyciągnie :D. Nie wygląda na cwaniaka, który kręci bryki. No ale handlarz to zawsze handlarz. Trzeba kupować samochód z głową.
No witamy nowego kolegę :D to kiedy jakieś spotkanko wkońcu ;> :D coraz więcej Nas a nic się nie dzieje
chętnie się piszę na taką ustawkę :) byloby więcej chętnych ?