wszystko jedno może być koło boiska ?? tylko jeszcze jaka godzina ?? bo muszę sobie sprawy jakoś poukładać bo to z moją żoną różnie bywa :) zawsze coś jej wyskoczy jak ja coś chcę zrobić :)
wszystko jedno może być koło boiska ?? tylko jeszcze jaka godzina ?? bo muszę sobie sprawy jakoś poukładać bo to z moją żoną różnie bywa :) zawsze coś jej wyskoczy jak ja coś chcę zrobić :)
spoko koło boiska mi pasi :P ja myśle tak koło 19.30 wyjechać z Kosty żeby tam sie przykulać (ja lubie być wczesniej niż wszyscy) :)
wporządku myślę że dam radę bynajmniej będę się starał :)
jakby co ja tu jutro jeszcze bede siedział także napisz jakby Ci cos nie wyszło a tak narazie jesteśmy ugodani :)
jasne nie ma problemu :)
Widzisz Hans już nie musisz płakać, że sam jeździsz :)
ale to co? w każdy czwartek jest spot w Katowicach?
jeśli ktoś ma coś zamówione u puotka to mogę to jutro rano odebrać i ewentualnie wziąść na spota. ;)
oj dzieki bardzo P4 ale gdyby nie ekipa bywająca na Spotach pewnie bym Was tak nie męczył prawda jak sie uda to Jarecki Jo i Gucio przyjademy razem :) a co do spotów to bedziemy sie starać zeby zawsze pojawiała się większa ekipa niż 3 osoby :P
Hans jutro czekam na Ciebie o 19:30 koło boiska :)
Okej :) byda czekoł może i ja albo w "bramie" bede Cie wypatrywał ;]
wypatruj wypatruj :)
---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:29 ----------
dlugo biesiadujecie w tym "bunkrze' na 3 stawach ?? :) czy spot trwa chwile bo az jestem ciekawy jak to wyglada
do około 2 godzin :P
no to widze ze konkretnie :)
bydziesz to łoboczysz :)
o to wlasnie chodzi :) to moze jakies sznity sobie wezme hehe :)
Koledzy z kosty pojadą a jo ni moga :( w robocie beda siedzioł do 22.00 :(
robota nie zając :) więc urlop można wziąść kolega dobrze mówi :)
P4 widzisz to 3 ludzi z Kosty :P haha i kaj ten Twój tauzen sie chowie ?? :P
Właśnie a wczoraj byłem w kamiennej u was. Widziałem jak jeden ziomek wsiada do 156 niebieskiej 2.4 jtd to z forum ?
kurde i sie niepochwaliłeś :P niedobry :P Gucio87 ja z Jareckim bedziemy na moście koło 19.35 dołączasz sie ?? ;]
moze i ja wpadne;p
Hans ale to nie TY byłeś w kamiennej ?
nieee :( to niebyłem ja :P a napewno nie wczoraj i jak będziesz na moście ?
mom brać tego kompa ?
jak zawsze :P a nóż ktoś coś bedzie chciał :p
sprawdzi się meguste i jej tajemniczy guzik :)
tajemniczy guzik ? pewnie NO2
Na moście nie będę mam nadzieje że dojadę na 3 stawy bo ide zaraz pozabijać wszystkich w orange ! :)
aha spoko :Pwyrób sie tym razem:P
My z Adamsem tez wpadniemy :rolleyes:
Pzdr
tylko do Polski przyjechał i takie ekipy sie zbierają ;)
Może chłopaki liczą że będziesz ojro rozdawał :-P
Też przyjeżdżam.
Android to zło
No i dupa.. tym razem nie mogłem być - teraz dopiero do domu wróciłem i teraz dopiero mógłbym jechać :P A pewnie wszyscy już teraz wracają z tego spota..
Pozdro!
Dzięki za przybycie ludziska :P fajnie było przejazd Imprezą super wielkie dzięki Robak :) 11 samochodów całkiem całkiem aaa Socik następnym razem Ty jedziesz pierwszy bo mosz CB :)
Te czwartkowe spoty coraz lepsze:)Bocian dzięki tobie zdążyłem do Reala w DG na 21ą:)Pzdr
dzięki za spotkanie widze jest tych maniaków troche :)