]
Dzieki wielkie po calym beznadziejnym dniu ten malutki wyscig byl czyms przyjemnym.
Ps nastepnym razem ja bede pierwszy przy wjeździe do wieliczki:D:D:D
Printable View
po wczorajszej "wycieczce" do dąbrowy górniczej pozdrawiam:
czerwoną 147-kę <chyba na rejestracji SBE...> ,
czarną 156 rejestracja SK...... - trochę mnie Pan zszokował wyczynami na światłach :P,
zieloną 145 -kę na rej SO..... - widziana na Niwce,
i czarną 156 na rej. SO..... która jechała za mną od ronda na Niwce do samych Mysłowic
Pozdrowienia dla Pana z czerwonej 159, którego mijałem o 8 na Rudzkiej w Rybniku. Pan zawsze odpowiada na pozdrowienia :)
rocky_rybnik pozdrowienia dla Ciebie. Widzieliśmy się w Focusie hrhr. Wystawiłeś całą rękę przez szybę, żebym ją zauważył.
Pozdro dla Ciebie!! Miejsce spotkania dość nietypowe heheh, ale refleks masz dobry:)do zobaczenia na jakimś zlocie
Pozdrowienia dla kierownika ciemno-srebrnej (?) 156 na wyjeździe z Katowic w stronę Mikołowa.
Zamachane z obu stron :)
ja pozdrawiam kierowcow trzech Ferrari, spotkanych przy zjezdzie z dk 86 na sosnowiec. Mialem ta przyjemnosc jechac posrod nich. spotkal ktos ich jeszcze?? rejestracje WE... chyba i reklamy martini.
Biedziak, jeżdżą po Katowicach już od kilku miesięcy. Najczęściej parkują pod Altusem.
Tak, to jeżdżące reklamy Martini.
Ostatnio się zastanawialiśmy z kumplami co trzeba zrobić żeby dostać taką robotę :D chyba byłbym w stanie zamienić moją ciepłą posadkę ;)
te ferrarki tez dosc czesto widywalem w krakowie w tamtym roku :)
z tego co wyszukalem w sieci to te trzy ferrari braly udzial w rage race. napewno nie sa to kierowcy sportowi. az zal bylo patrzec jak szarpali czasami tymi samochodami. no, ale nie o kierowcach tu mowa tylko o Ferrari, cos pieknego poprostu, az cieszy mnie to, ze mialem okazje jechac posrod nich. moze popsulem im troche kolumne, bo wcisnalem sie tuz za pierwsza ferrarka, ale warto bylo;D
Pzdr dla srebrnej z ramkami,która śmigneła wczoraj(19.09) na S1 koło Pyrzowic.Kierowniczka kiwneła,mnie sie nie zadążyło(bordowa 156) Sory:shot:
se przypomnioł o 3:15 w nocy - lunatykowałeś czy jak ?
ja pozdrawiam kierowce bordowej 156 SI ..... 2.4JTD - przywitane , pogadane , umyte , wypite :D:D:D
bocian jak wpadniesz do mnie na garaż,to tyz Cie pozdrowia :P:P:P
Pozdrawiam kierowcę ciemnozielonej 156 spotkanej około 17-18 na numerkach DZA , spotkanej w okolicach ulicy Michała Siedleckiego ;))
pozdrawiam kierowce czarnej GT TOS ****, lecieliśmy razem Kraków - Katowice w sobotę rano. Przywitaliśmy się przed bramkami KR i potem pożegnali za tymi KT :)
No ładnie, swoich nie poznajesz?? Byles trzecią alfa która nie odpowiedziała tamtego dnia. Aż dziw bierze ze widziałes że kobita za kółkiem, i ze klubowe ramki i ze srebrna. :D Z włoskich wojaży wracalam, na wpół przytomna i musze przyznać że nawet zabytki Rzymu nie zrobily na mnie takiego wrażenia jak ilośc alf na drodze :D
adayeno,wybacz mi :) zresztą za szybko jezdzisz :P:P,ja nie mogłem,bo mnie ten foldzwagen przedemna przyblokował,a przed nim jeszcze cos.
Wczoraj około godziny 12 mijalem chyba 5 albo 6 Alf, ale tylko jedna pani ze srebrnej 156 SW odpowiedziała namachnięcie, zawsze to coś. Pozdrowienia dla tej pani:D
Żonka moja chce się przyznać do machnięcia, ale nie jest pewna godziny ;) tak czy inaczej machamy do wszystkich ale żaden kierowca nie odmachał oprócz jednego Pana w czarnej 156... ;)
Pozdrowienia dla 10 właścicieli/lek Alf, których mijałem dziś na trasie Rybnik - Gliwice - Rybnik. W szczególności dla Pana z 156 SR.., którego mijałem na Rybnickiej w Gliwicach około 16.10, który jako jedyny odmachał :) Koloru ani numeru nie zapamiętałem, bo rozmawiałem przez komórkę :( No i pozdrowienia dla 11. w tym dniu mijanego właściciela Alfy 145, którego spotkałem obok salonu Skody na Portowej :)
Hmmmm...u nas w Katowicach jest pol na pol, najczesciej machaja i mrugaja te starsze roczniki ( mowie o autkach ) ........w nowszysch niestety najczesciej siedza same buraki co tylko dziwnie sie gapia...co ja robie.....ale ja bede mrugal i machal..:P pozdro
pozdro dla czarnej 156 z "marasem na szybach " pomykającej po średnicówce ok 22 sprawdziliśmy fotoradar i jedno pewne nie działa :)
Pozdrowienia dla pani w czerwonej MiTo na trasie Rybnik-Żory, którą dzisiaj mijałem.
Pomachane odmachane :)
pozdrowienia dla srebrnej 156 z Powstańców z KRK z 9:00 ;)
ładnie 2 srebrne pod rząd wyglądały na drodze...
Pozdrowienia dla Pana z 147 (SI.. albo SJ..) na drodze Rybnik - Gliwice (dziś o 12.20) i pozdrowienia dla właściciela pięknej czarnej GT, której nota bene trochę zajechałem drogę za Wilczą Ale tak tom jest, jak się wyprzedza 4 samochody pod rząd i nagle ktoś zajeżdza drogę. Ale się zmieściłem za tym zawailidrogą :) Mimo wszystko przepraszam :) I to wszysto w ciągu niecałych 60 sekund (najpierw 147 a potem GT). Aha i pozdrowienia dla Pani ze srebrenej GT w Rybniku na Łony - szkoda, że Pani nie reaguje.
machałem pod M1 w Czeladzi do 166 (czarna albo granat) ale Pan popatrzał dziwnie na mnie tylko :( zero odzewu
Dziś na parkingu Silesii ok. 15.00 widziana błękitna 156 SW z rodzinką w środku, mrugałam awaryjnymi ale bez odzewu :(
pozdrowienia dla własciciela czarnej alfy 156 zaparkowanej w piatek w chorzowie nie daleko sondu . Alfa miała banana z tyłu . Super sie prezentowała
niezła sztuka ! od razu ją zauważyłem ustawiłem sie na drugiej stronie. Pozdrawiam
Pozdrowienia dla Pani w bordowej Alfie , machalem machalem i nic, dzialo sie to na skrzyzowaniu w Katowice-piotrowice.....zagapila sie Kobita ;)
no i dla sasiada z ligoty ktory ma piekna 156 kombi 1.9...tak ladnie sie prezentuja 2 alfy koolo siebie, az milo popatrzec:)
pzdr dla czarnej 156SW 2.4jtd SK..cos tam DK86 przed Tychami,godz ok 13.20 ,były łapki,światełka itp:)
A ja pozdrawiam panią w 159, która migała światłami całej kolumnie Alf jak jechaliśmy na spota :D
a ja jej mrugnalem na samym poczatku to nie zalapala o co chodzi :D ale tez pozdrawiam :) i Pana w 156 ktory odmachal jak jechalismy w kolumnie :)
pozdrowionka dla czerwonej 146 dzis okolo 13 20 ul igołomska wyjazd z huty, alfinka na naszych ramkach D