dzięki :)
można wiedzieć z jakiego miasta były wysyłane ?
pozdrawiam,
adam
Printable View
dzięki :)
można wiedzieć z jakiego miasta były wysyłane ?
pozdrawiam,
adam
Pięknie gratuluję załatwienia sprawy w 100% , przepraszam że sie unosiłem , ale jak chyba kazdy kto prowadzi interes ( nawyk taki) lubi wiedziec dokładnie co i jak .
Także dziekuje ci w moim imieniu i reszty załogi za załatwienie sprawy , jeśli trzeba dopłacić daj dane do przelewu , bo w koncu nie mozesz dokładać do tego interesu
Miejsce nadania: Urząd Pocztowy Poznań 29.
Jakby ktoś miał problem z odbiorem przesyłki, proszę o PW - prześlę nr nadania. Ale póki co proszę o cierpliwość do czwartku - wtedy najpóźniej zawieszki powinny dotrzeć do adresatów.
GhostRider, trudno, trzymajmy się wcześniejszych ustaleń. Jak to mówią, "następną razą". ;)
Podziękował :)
Wnimanie, wnimanie :). Ja swoje zapachy dostałem przed chwilą :). Dzięki za dodatkowy gratis w postaci wizytówek....
Właśnie żonka przesłała mi mms-a ;)
PIERWSZY SZCZĘŚLIWY POSIADACZ ZAWIESZEK ZAPACHOWYCH
Zawartość przesyłki widać na załączonym obrazku.
PS.
jak widać już tylko drugi, zagadali mnie w biurze ;(
u mnie juz pachnie, czaderskie sa :D
nikt nie prosił cię o wypowiedź na temat mojej "specyficzności" i o komentowanie moich pytań
ja prosiłem tylko o odpowiedź na pytanie i nic poza tym
ja zadałem krótkie i treściwe pytanie , na które Ty nie chciałeś po prostu odpowiedzieć , a czemu nie chciałeś - nie wiem
a ja tamtym pytaniem chciałem się dowiedzieć z jaką firmą nie robić interesów skoro mają takie terminy - no ale nie udało mi się tego dowiedzieć
tyle z mojej strony
przepraszam za offtop ale musiałem
U mnie też są! Pozdr i Dzięki za gratisy!
To i do mnie moze dzisiaj cos dotrze :)
Cieszę się, że przesyłki dochodzą. :)
A, tak sobie myślę... Ponieważ zbieram fanów na Facebooku, więc może zamawiający, którzy są zadowoleni z zawieszek i obsługi, polubią nasz profil...? :)
http://www.espenta.pl/images/face.png
Byłoby mi bardzo miło... http://1.1.1.5/bmi/www.forum.alfahol.../girl_wink.gif
Zawieszki dotarly nareszcie :) . Dzieki
też potwierdzam odbiór zapachów dzisiejszego poranka :)
Zawieszki dotarły. Dzięki Magenta za włożony wysiłek.
Zapachy są i jeden już wisi. Magneta a takie pytanie jest możliwość załatwienia więcej wizytówek klubowych? Pracuję na stacji paliw i często się jakaś alfa przewija, bym rozdawał kierowcom a nie tylko mówił o klubie
Tweety, a to już nie do mnie pytanie. :) Wizytówki klubowe otrzymałam z inicjatywy flatbeeta i na jego zlecenie wylądowały w kopertach. :)
Ja jeszcze nie dostałem zapachu ale już teraz wiem że jak zawiśnie ta zawieszka na lusterku to juz tam na zawsze zostanie; nawet jak przestanie pachnieć :D I dzięki Magenta jesteś zaradna kobietą. Dzieki Tobie mamy zawieszki jedyne w swoim rodzaju! :D
do mnie tez rano doszły dzięki :)Zajefajne i gratis tez miły :)
Wszystko fajnie, zawieszka już wisi:) Dzieki:)
Hmm teraz żałuję, bo mogłem wziąć 10 sztuk minimum. Obecnie mam 21 choinek WB. Teraz ściągam je i wieszam zapaszek "AH". Gumki mogłyby być czarne tak jak w choinkach, ale to szczegół. Pozdro
a nie odsprzedał by ktos sztuki lub dwóch
błagam:)
Doszły i do mnie dzięki i pozdrawiam
zapachy doszły, podziękował:)
Dziękuję w imieniu swoim i Podlaskiego Klubu Alfa Romeo za włożony trud w zorganizowanie tego zamówienia!!! Zawieszki piękne!!!
http://img155.imageshack.us/img155/4548/1003216a.jpg
Wielkie dzięki są super :)
http://img215.imageshack.us/img215/1...0511183227.jpg
Już sobie wisi elegancko, dzięki :)
Super, mam zapaszki, mega dzięki.
mam :) dziękuję bardzo!
wygląd zawieszek oceniam na 6!
zapachy muszę wszystkie przetestować :P
Dołączam się do podziękowań - wyszło super :)
dostalem dzisiaj zapachy:):)wszystko ok :):)
i ja dostałem dzięki wielkie Magenta!! Pozdrawiam serdecznie
..i do mnie dzisiaj doszły zapachy!!!..są super...pozdrawiam wszystkich
Odebrałam z poczty. Piękne dzieki i oczywiscie na faceboku -lubie to.
Ja również dostałem :)
Dziękuję :)
do mnie dziś doszły - thx :)
jutro wypróbuje...
I ja wczoraj dostałem swoje:) dzisiaj już ladnie się prezentuje w samochodzie, dzięki wielkie za zalatwienie zapachow.