Co jak co ale Brerka była fajna :)
Miała 2.2 czy 3.2 pojemności ? Po wydechach bardziej podchodziło by mi pod 3.2 ale zbieraniem się bardziej pod 2.2
Printable View
Co jak co ale Brerka była fajna :)
Miała 2.2 czy 3.2 pojemności ? Po wydechach bardziej podchodziło by mi pod 3.2 ale zbieraniem się bardziej pod 2.2
Masz racje Aga. Nie oto chodzi żeby rywalizować i wytykać błędy innych ( fakt faktem alfy są najlepsze i ten Alfista miał racje mówiąc że na trasie żadna inna marka nie ma sobie równych ;)). Zresztą ten Alfista bawił się dobrze a własnie o to chodziło. Najważniejsza jest dobra zabawa i to że tyle osób przyjechało. W końcu wszyscy jeździmy Alfami...możemy pochwalić się dobrymi samochodami i super ludźmi. Gdyby chodziło o rywalizacje to zapraszamy inne marki i innych ludzi. Wtedy możemy im pokazać kto żądzi, wytykać ich błędy i się z nich śmiać. Pozdrawiam
a Ty niby kto? Kubica? Zresztą było widać.
Jak mają Alfisti takie podejście do innych użytkowników AR, gdzie zapominają o wspólnej zabawie, a zaczyna się chora rywalizacja, to wcale bym się nie zdziwiła gdyby ten właściciel Brery nie pojawił się na kolejnym zlocie!
Piękna promocja.
pozdrawiam
pojawi sie obiecuje
Dajcie spokój. Nie ważne kto co mówi i co robi. Ważne czym jeździ. Łączy nas jedno...to co najważniejsze. Pasja do samochodów...Alf i tego się trzymajmy. A ten Alfista jest całkowicie fajnym człowiekiem, który potrafi się super bawić a nie rywalizować.
No dobra, bo się zaczyna robić dziwna atmosfera. Gość powiedział co miał do powiedzenia i tyle. Nikt nie mówił, że przedstawia opinię wszystkich użytkowników AR.
a co miał powiedzieć ,no dziś udało się wyjechać na te parę godzin z serwisu i dla tego tu jestem,podjarany jest tym co ma i już ja mu tam zazdroszczę bo go stać
A ja mam to gdzieś co on powiedział, mówił to co myślał i każdy by chciał się pochwalić jakie to ma auto ja mam 155 i uważam, że jest najładniejsza z wszystkich. miłośnik 159 powie, że jego alfa ma urok a nie moja i że to jego jest lepsza. Było mineło nie pierwszy i nie ostatni taki. Czas zakończyć ten temat dziękując organizatorom i prosić o więcej
Mnie niestety na spotkaniu zabrakło ale widząc organizację jestem pełen podziwu. Od małego spotkania przeszło wszystko do całkiem sporego zlotu :)
Kolejny pewnie będzie jeszcze lepszy :)
może zrobię mały offtopic, ale...
jechaliśmy do Piotrkowa z Łodzi i weszliśmy w miedzyczasie do salonu obejrzeć Giuliettę, generalnie bardzo ładna, plastiki niezłe, wszystko fajnie. Miałem okazję jeździć (jako pasażer) Brerą, GT, 156 GTA itd... i mimo wszystko jak wyszliśmy z salonu z epionem i wsiedliśmy do 155 to wiedzieliśmy, że to jednak jest to ;) także generalnie podzielam Twoje zdanie, Tweety ;)
Tutaj zero rywalizacji, tylko zabawa, ale jednak zazdrość, jakieś tutaj nieścisłości. Mógł bawić się dobrze, to cieszy, ale nie zmienia to faktu, że koleś traktuje to auto jak przedłużenie..., bo nie jest najważniejsze ile czyje auto pojedzie...
Ja jak przesiadam się z Octavi 1,9 TDi do swojego boxera, to aż miło zamruczeć :D
Święta prawda, teraz jestem już przekonany w 100% że nic już nie zastąpi starszych modeli naszej ukochanej marki.. Po prostu obecnego w nich ducha nie przebije ta cała elektronika i komputeryzacja wszystkiego co możliwe :) Ale takie jest prawo rynku i każda marka na tym traci, nie tylko Alfa Romeo.
Jak dla mnie to ostatnie 3 strony powinny zostać usunięte z tego tematu...
KeReK MASZ RACJE ,a to ty wygrałeś ( chyba dwa razy po prostej ) z ta 2,2 Brerą?
yhym, tak :) - skromność ponad wszystko ;p
hehe, ja też wygrałem :D
gratulacje epion 8)
Ja przegrałem z Brerą 2-3 długości, ale na starcie zapomniałem nacisnąć gazu :D i ruszyłem samym sprzęgłem. Po dłuższej chwili brera przestała mi uciekać...
Także uważam, że przy moim dobrym starcie Brera mogłaby się ośmieszyć.
Gratuluje wygraliscie z upasiona omega;)
Bo Brera to piękna kobieta. A w zasadzie, piękna tłusta kobieta :D
Wkurzacie mnie... Nie mogłem pojechać V6 i musiałem być traktorem :( - a to nie jest samochód do ścigania :(
Amigas mnie wyprzedził. ;)
Kasę dostałeś, że tak dowcipkujesz :D ?
Nie znacie się wszyscy. I tak nie możecie konkurować z wszechmocną brerą. :P
To szkoda, że ja się z nim nie ścigałem jak wy mu daliście radę to i ja bym dał:)
taaa może jeszcze 147 1.6 TS?:D
Z Brerą przegrałem jak jeszcze nie umiałem ruszać :D
A ze 147tką 2.0 TS z blachą PKE wygrałem jak już umiałem ruszać :)
Także jakbym jeszcze raz spróbował z Brerą to byłoby ciekawie :)
Myślę na tą brerę wystarczy 1.9 JTD 150HP. I nic więcej.
Jak ścigaliśmy się we trzech: ja, brera i 159 1,9 (chipowane) to 159 była ostatnia a brera druga. Nie było z nią tak źle. Sprawdzałem w danych to ma 8,6sek do 100.
http://www.youtube.com/watch?v=KhYKSGG45z0
czas 11:41 myślę że pod wypowiedzią tej pary wszyscy z nas by się podpisali.
Pozdrawiam
Na koniec dodał myślę, że niezawodny :)
Teraz tylko przekonać o tym 39mln Polaków ;)
JA i kilka innych osób by się pod tym nie podpisało. Jak inne samochody ze sportowymi aspiracjami, najpierw ma jechać, a dopiero później, gdzieś na końcu, wyglądać. Się później dziwić, że zlot alfy to biesiadka przy świniaku...
Trochę nieogarnięta ta parka, ale to z tej miłości do marki :D Ja wiem czy biesiadka przy świniaku, w Piotrkowie chyba nikt nie oszczędzał swojej niuni :D, jak bym nie zgubił koła to może i jak wziąłbym udział w zręcznościówce, myślę, że następnym razem będzie i więcej KZK, a i świniak też będzie :D