No to sprawa rozwiązana... a jednak trochę szkoda, że tubylcy nie będą nic wiedzieć...
Printable View
Witam!
Niestety nie dostanę urlopu w firmie...na czas zlotu, więc moje miejsce zwalniam-wpłacona jest tylko zaliczka. Serdecznie pozdrawiam Michał
Czy będą chętni na kufle, takie jak rok temu tylko inny wzór?? oczywiście 1litr, cena około 30zł. odbiór tylko i wyłącznie na zlocie.
tak wyglądały kufle rok temu
http://img153.imageshack.us/img153/4...11111kufle.jpg
Zapisy na koszulki zlotowe:
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...i_zlotowe.html
Zapisy i wpłaty do końca tygodnia.
A czy pierwszy będzie pełny ??? :P
Ja bym się skusił - nawet na pusty.
Witam, mam do odstapienia jedno miejsce na zlot.
ok. to na kufle zrobię zapisy wkrótce
jedno miejsce na tor do odsprzedania, kto pierwszy ten lepszy :)
Ja też kcem kufel:)
też się piszę na kufel
spoko, wkrótce zrobię zapisy. płatne z góry!
Pytanko dot. hamowni. Oni przywiozą sprzęt na miejsce, czy jak to ma wyglądać? Zmierzę sobie Q4?
Sprzęt będzie rozstawiony na terenie ośrodka 15.08.
Niestey nie będzsie możliwości zhamowania modeli Q4
Trudno o dwuosiową mobilną hamownię.
---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 20:49 ----------
Mamy jeszczę parę wolnych miejsc - bez toru.
Kto pierwszy ten lepszy :)
Śledzę temat o tej hamowni.
Jak to ma wyglądać cenowo??
W tamtym roku było 50 zł .
Szukamy sponsora jak znajdziemy to może cena będzie mniejsza.
a jesli chodzi o chipa, to za te 900zl, co sie moge spodziewac, o ile mi moc podniesie i moment?? Chodzi mi o mapy wtrysku
W zeszłym roku pare osób chipowało swoje diesle, ale nie wiem o ile.
Do kiedy czekacie na kasę?? Dziś sobie przypomniałem więc pewnie dopiero w pn dojdzie...
chcielismy mieć do 10, ale wiedząc ze niektorzy otrzymuja wypłaty 10 to poczekamy parę dni po 10-tym.
Ja wpłaciłem wczoraj:)
no generalnie data wpłaty do niedzieli... jest trochę średnim pomysłem bo w sobotę i niedziele zazwyczaj przelewy się nie realizują:P przelew ode mnie /ale nie za mnie tylko za dwójkę moich osób towarzyszących/ też dojdzie dopiero w poniedziałek :)
Sprzedam miejsce na zlot. Wpłacona zaliczka 60zł
Więcej info na gg 5770749
No to panowie jakoś trzeba się umówić na przejazd do miejsca zabawy. Warszawka jak jedziemy i o której?
Też się nad tym ostatnio zastanawiałem:) Wypadało by się zebrać w kupę bo chyba trochę luda z Wawy leci. Jeśli załatwię sobie dzień wolny to każda godzina mi pasuje, jeśli nie to 16+.
Mówicie o piątku? Mi pasuje cały piątek :)
Witam wszystkich :)
W związku z tym, iż od 1 lipca zasiliłem grono bezrobotnych, mój wyjazd na zlot jest nie możliwy :( Dlatego odsprzedam swoje miejsca (dla 2 osób), opłacone z góry za całość, więc kajaki w gratisie ;)...
Info na PW, gg:3099512 lub kom 606-626-424
Moja już jest, ten sam bank. Tylko mnie nikt nie zaktualizował:P
potrzebna mi jedna osoba, któa wpadnie pod koniec miesiąca do Chorzowa, w dowolnym przez siebie czasie i odbierze kufle i w CAŁOŚCI je dowiezie na zlot
prosze o PW :)
Żeby nie zaśmiecać forum, wszystkich zainteresowanych z Wielkopolski i okolic wspólnym wyjazdem na zlot zapraszam do tematu http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...tml#post617002
Możemy się gdzieś spotkać i po trasie i pojechać razem, kawałek drogi do przebycia jednak jest.
Kiedy jest zlot? 12-15 (jak w temacie ZLOT - zapisy) czy 13-16 (jak na kuflu)?
Zlot jest w terminie 12-15 sierpnia
tomi - własnie uratowałeś mi skórę :D
chyba...
My prawdopodobnie będziemy wyruszać z rana, najdalej przed południem, żeby uniknąć popołudniowych korków. Jedziemy z małym dzieciakiem, więc raczej kolumnę musimy odpuścić, bo nie wiadomo kiedy nam się przyjdzie zatrzymać.
Mam pytanie do organizatorów, bo albo nie ma napisane, albo się nie doszukałem.
Jak jest dokładny adres ośrodka? A najlepiej to gdyby ktoś podał współrzędne GPS.
Od której w piątek można się pojawiać?