Panowie a może ogarniemy jakiś spocik w Rzeszowie powiedzmy na parkingu na Plazie (tym nowym piętrowym) ??????????
Trochę juz jestem na forum a jakoś nie udało się takiego spocika zorganizować niestety :(
Printable View
Panowie a może ogarniemy jakiś spocik w Rzeszowie powiedzmy na parkingu na Plazie (tym nowym piętrowym) ??????????
Trochę juz jestem na forum a jakoś nie udało się takiego spocika zorganizować niestety :(
Czyli nie zamawiamy toru tylko przyjeżdzamy i jeździmy
Dzwoniłem, o 15 babka kazała dzwonić bo dopiero o tej godzinie będzie w pracy ale najprawdopodobniej bedą wolne ;)
- - - Updated - - -
dzwoniłem i jutro nici z gokartów maja jakies zawody do 18 a o 18 maja rezerwacje na godzine... chyba ze przełozymy na druga sobote ?? i moze nas sie uzbiera 8 ??
Moze spocik w niedziele w rzeszowie?? Ja juz co prawda alfy nie posiadam ale z checia sie pojawie!!
przełóżmy to na sobotę na 02,03,2012 już teraz zarezerwuje na 17 i będzie zaklepane
Czyli dzisiaj nici ze spotu i nie zjeżdżamy do Kolby?
Szkoda, dzisiaj miałem ostatni termin wolny ;/ Marzec odpada bo wyjeżdżam na miesiąc. Mam nadzieję, że w kwietniu uda się organizacja :)
Czyli co Panowie i Panie w najbliższa sobotę tj. 2 marca zbieramy się w MKarts w Kolbuszowej o godzinie 17 i jazda? Ilu chętnych? Ja oczywiście będę, bo zagarażowałem Alfę i mam zamiar nią wyjechać dopiero na wypad do Kolby:D
PS. Mizer ogarnąłeś temat z rezerwacją?
Mnie karty nie interesują, ale spota możnaby zrobić np o 15-stej, a później o 17 kto chce to na tor do MKarts
Tak wszystko zarezerwowane na 17 narazie na 20 minut ale oczywiście można jeździć ile kto chce nie rezerwowałem na cała godzinę bo widziałem że niektorzy byli przestraszeni ceną ale jak się uzbiera do czwartku nas osmiu to zarezerwuje na całą godzinę i wtedy by wyszło po 80 zł ;)
Ja odpadam, w sobotę się umówiłem w Woli Zarczyckiej, mam ustalić termin rozpoczęcia sezonu nie tylko grillowego:) a po takiej wizycie raczej nie dam rady prowadzić.
czyli jest nas juz czterech :)
- - - Updated - - -
kwasnybartek przez Ciebie sobie monitor pobrudziłem palcami <lol> chciałem muszke zabić :D:D:D:D:D
no ja tez zawsze mam z tym problem ale nie probuje zabic tylko mi cos lazi i zawsze zwracam na to uwage:D
Panowie a nie dało by się na te karty ustawić na 16 a nie 17? okazało się że o 17 w sobotę musimy być już w innym miejscu także na 17 odpadamy.
Mnie osobiście odpowiada teraz tylko kwestia czy uda sie godzinę ustawić Mizerowi na 16:P
Myślę że wcześniej nie będzie problemu bo ruch na torze zaczyna się wieczorem.
no a ilu nas jest na 16 ?? ja o 14 kończe prace musze wziąść żone zawieść córke do tesciów do stalowej woli i dopiero później na karty....
- - - Updated - - -
może i bym zdązył wkońcu 205km pod maską drzemie ;P
- - - Updated - - -
zaraz dzwonie do mkarts PISAĆ ile OSÓB na 100% przyjedzie !!
Ja na 16 będę więc jest nas 2 póki co. Czekamy na deklarację kwasnegobartka
No panowie ogarniać się i deklarować ile osób jutro przyjeżdża do Kolby na 16 :confused:
Ja i młody będziemy.
widze ze tylko nas pięciu będzie;/ >??
w ktrórym to jest miejscu ?? bede jechał od nowej dęby ??
- - - Updated - - -
JUTRO 16 POD MKARTS K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
tak o16 się widzimy
Ja wpadam z kumplem z pracy także będzie nas wszystkich chyba 6 osób:P
Dzieki koledzy ze super zabawę będę miał chyba kolejny nałóg-gokarty ;) Czekam na następne spotkania tylko przydało by się w większym gronie Pozdrawiam ;)
Również dziękuje za imłe skromne spotkanie w małym gronie:) Hala, tor i karty super:D Ci których nie było moga tylko żałować:P