rozrzad robiony na czyj koszt ?
Printable View
rozrzad robiony na czyj koszt ?
poratowałby mnie ktoś opaską zaciskowa (trytytka) 30cm ? jutro na spocie ?
bo kurde nigdzie nie moge znalezc tu na sztuki a potrzebuje tylko jedna
wszystko robione na ich koszt. Mam zaplacic za kolko - 170zł musze zobaczyc po ile to chodzi na allegro.
widze ze zwie sie to chyba "kolo zebate napedzane"
http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...=6&WINDOW_ID=1
wg numeru czesci 46471842
cena tutaj niby 133zl, tak wiec chyba sporo nie przeplacilem.
chlopaki uspokujcie sie troche o sprawach typu mechanika itp gadajcie na off topic bo robi tu sie balagan i jak ktos bedzie chcial cos poczytac o spotach to zglupieje .
to gdzie o 15 w niedziele bedziecie, jakis konkretny poziom czy szukac was?? bede na zakupach i mam w planach podjechac
w zależności od dostępności miejsc... jak jest dużo to poziom 5, jak jest ciasno to warto zaglądnąć na poziom 6
Ja mam nadzieję, że szybciej jutro skończę zajęcia to podjadę ok 16:30 ..
Panowie właśnie - ja jak zawsze będe wcześniej i ustawie sie na 5tce, wiec jak byście sie wybierali na 6 - niech ktoś przejedzie przez 5tke i mnie zgarnie
napewno zgarne jakby co ;)
co do trytytek sprawdze czy mam
witam,jestem dzisiaj.
to super ;)
---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 13:29 ----------
dzieki za spota i witam kolejne nowe auta ;) 9 aut to calkiem niezle ;)
Witam !!!!dzisiaj byłem pierwszy raz na spocie i mam nadzieje ze czas pozwoli mi pokazywac sie częściej !!!!!!koledzy gdzies na forum wyczytałem coś na temat naklejek !!!!!!!bo ramki juz zamówiłem ale nie do konca łapie co z tymi naklejkami !!!!!pomoże mi ktoś??????pozdrawiam!!!!!
mialem taka na masce ;)
Nie zwróciłem uwagi !!!!!możesz mi coś przyblizyc ??????
a ja mam na zderzaku :) Tomaj wejdz sobie na zdjecia ze spotow i zobacz sobie na naklejki z taka flaga:)
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...n_zdjecia.html
tu na fotach widac ja
Teraz juz wiem na tą u cinka zwróciłem uwage na spocie !!!!!!tez taką chce !!!!!!do kogo sie po nia zgłosić????
do tomka znajdziesz go w temacie znak rozpoznawczy
Ok !!!!!!dzięki !!!!!pozdro!!!!!!!
spoko obys znalazl czas dla spotow ;)
Fajny spocik, pewnie jeszcze wpadne.
do kolegi z 156 ciemnej , turbo mam firmy IHI- jakas amerykanska firma.
czyli dla pisordiniego ;) zapraszamy ;)
---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:23 ----------
nastepnym razem wyscigi zrobimy ;)
@navc21 - kolego który twierdził że nie ma TSów opakowanych w stare wnętrze (przedliftowe) w 145
http://otomoto.pl/alfa-romeo-145-2-0...C21907925.html
W 1997 roku zmodernizowano wnętrze samochodu – zmieniono kształt i kolorystykę deski rozdzielczej. Okazją ku temu była zmiana palety silnikowej. Zaprzestano produkcji bokserów i wprowadzono tzw. TS-y. weglug wikipedii, moze nie najlepsza strona ale niekeidy pisza prawde
plus wloska wiki http://it.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_145 tez pisza ze nie bylo po lifcie boxerow.
In 1996, the flagship Cloverleaf (145) and Ti (146) models were launched with the 2.0-litre Twin Spark engine already seen in the 155 sister car. 1.6 and 1.8 Twin Spark engines soon followed to replace the less powerful boxers. a tu z angielskich stron.
Rozmowa tyczyła sie TSa w opakowaniu przed liftowym a nie boxera w polifcie
koledzy nie robic OT to nie ten temat z takimi dyskusjami do Off Topic-u a nie w spotach i NIE KLUCIC MI SIE!!!!!!!!!! :-p
to kolego pokaz mi gdzie pisze ze tak bylo, jaka kolwiek strona, broszura. wtedy uwierze.
cos chyba powiedzialam, nie klucic sie i z tym tematem prosze przeniesc sie na off topic
juz skonczylem spokojnie.
w ten weekend robimy spota w niedziele ? czy wam sie nie bedzie chcialo po wrocku ?
ja moglbym wpasc. jak auto bede mial
co do spota to ustalcie sami bo niewiem jeszcze jak bede stal z czasem w niedziele dowiem sie dopiero w sobote co i jak z czasem wiec ja okresle sie dopiero w sobote wieczorem lub w nocy ;) zalezy jak wrocimy ;)
Ja powinienem sie pojawić o ile czas mi pozwoli !!!!!tylko dajcie znac czy w sobote czy w niedziele ???????pozdro!!!!!
ja w niedzielę mam tylko 1 wykład więc też mogę podjechać...
W sobotę nie ma sensu, bo część jedzie na wycieczkę... a w niedzielę może ktoś z wycieczkowiczów podjedzie opowiedzieć co i jak ...
Niedziela... a o której ?? 15? 16? Co myślicie..??
16 jestem za :D nawet troche pozniej :D
o 16 postaram sie podjechac:)
spoko loko luz i spontan
To jak SPOTykamy się jutro :D
sí seńor
to na którą?
Bo dzisiaj na malcie koło 18 zrobilo sie w miare luźno
Ja jestem bardziej za godziną 15 ale w jak wam pasuje póżniej to sie dostosuje!!!!!!!!!!!!