Również dzięki za spota i ciepłe przyjęcie :)
Super atmosfera, mam nadzieję, ze niedługo wpadnę znowu..
Powrót był jak na Alfę przystało... :) Tylko lipne mam opony, bo ruszając z pod świateł do 2-jki nie miałem trakcji..
Printable View
Również dzięki za spota i ciepłe przyjęcie :)
Super atmosfera, mam nadzieję, ze niedługo wpadnę znowu..
Powrót był jak na Alfę przystało... :) Tylko lipne mam opony, bo ruszając z pod świateł do 2-jki nie miałem trakcji..
Ja również baaardzo serdecznie Wam dziękuję za Spocik Świąteczno-Alfowy i jak zawsze cudowną atmosferę:D
Co do przyszłego tygodnia, to czekam na Wasze sugestie:)
Wtedy droga zrobi się szeroka i prosta ;)
No tak w okolicy 5k rpm na 2-jce :)Cytat:
Masz na myśli że ją na dwójce odzyskiwałeś czy dopiero na 3-jce
no i ja dziękuję było miło:) ale szybko się skończyło...
a śledziki pyszne były:D
a kulki udało się zagarnąć dalej od Twojego wozidła czy też zostały na miejscu ?;)
...uuuuu, grubo:):)...znów mnie coś ominęło...:P
Rowniez dzieki za spotkanko, zaluje, ze tak szybko musialem sie ulotnic.
Jola jestes normalnie debesciak! :)
Dzieki wielkie wszystkim za spotkanie, ale przede wszystkim dla Joli za przygotowanie tylu niespodzianek i niesamowita ciepłą oprawę wigilijno-alfowska :))
Naprawdę dzięki chłopaki:) Kochani jestescie;) utwierdzacie mnie w przekonaniu, że warto się czasami postarać:D:D:D
Jeszcze raz życzę wszystkim cudownych swiąt i dużo odpoczynku:)
---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:53 ----------
...oj szkoda, że musiałes uciekac..., ale myslę, że nadrobimy:)
auto całe Jola? znaczy bez rys od jedzenia i napojow?:)
Mi jest ciezko wygospodarowac wiecej czasu niestety. Zona z dwulatkiem smigajacym w okolo i drugim dzidziusiem w brzuszku wymaga ode mnie szybkiego powrotu do domu ale robie co moge, zeby sie chociaz na chwile z Wami spotykac.
wierz mi że doskonale to rozumiem:)
Jak do tej pory nie zauważyłam zniszczeń:) ale muszę dokładnie obejrzeć przy swietle dziennym:)) jak nawet cos znajdę, to trudno..., było tak miło, że nawet jakies straty można przeżyć:)
---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:07 ----------
Ja też rozumiem doskonale..., ale miło, że chce Ci się chociaż na trochę do nas wpasc:) To samo dotyczy Marcina! Szacun chłopaki!!;)
dzięki Jola:)
Sie dopiero zacznie jak sie drugie urodzi, szczegolnie w pierwszym okresie. Ale bede na pewno w kontakcie korespondencyjnym ;)
oczywiscie nie omieszkam rowniez zamiescic jakiejs foteczki rodzenstwa :)
a nastepnym krokiem bedzie spotowe, KEN centrowe, bezalkoholowe pepkowe :D
Jola a gdzie Twoje fotki z wczorajszego spotkania?:):):)
Marcin, właśnie znalazłam kabel do aparatu i zamieszczam poniżej kilka fotek:):):) ale specjalnie się z nimi nie wyrywałam, bo nie są dobre...Załącznik 42698
Marcin, właśnie znalazłam kabel do aparatu i zamieszczam poniżej kilka fotek:):):) ale specjalnie się z nimi nie wyrywałam, bo nie są dobre...Załącznik 42698
Wkrótce podmianka:)
Patrząc na foty to po 'niu jer' jestem na 100%:)
i jeszcze kilka wkrótce....
super foty Jola:)kolejne do naszej kolekcji:)
I jak ładnie 8C prezentuje się na masce MiTo :D
oto jeszcze raz foty made by Jola :) :P
Załącznik 42797 Załącznik 42767Załącznik 42772Załącznik 42780Załącznik 42771Załącznik 42768Załącznik 42777Załącznik 42778Załącznik 42779Załącznik 42781Załącznik 42773Załącznik 42775
Suto zastawiony stół :PZałącznik 42770Załącznik 42769Załącznik 42776Załącznik 42774
a oto foty made by ergomarcin :) :P
z małą modyfikacją w Joli mietce na ostatnim zdjęciu :P jak nie podejdzie to wrzucę oryginalne foto:)
a teraz prego foto :D
Załącznik 42823Załącznik 42824Załącznik 42825Załącznik 42831Załącznik 42832 Załącznik 42833
Załącznik 42826Załącznik 42827Załącznik 42828Załącznik 42829Załącznik 42830
Załącznik 42834Załącznik 42835Załącznik 42836Załącznik 42837Załącznik 42838Załącznik 42839
Darek, widzę, że masz już przydzielone zadanie w naszej grupie AZ:P;)
jakie niby ?
:)