Dzięki stare mordy za spocik:D,i nowe ryje za spotkanie;)
SPIDER 3.0 V6 pięknie nam zagrał:P
Printable View
Dzięki stare mordy za spocik:D,i nowe ryje za spotkanie;)
SPIDER 3.0 V6 pięknie nam zagrał:P
Tyle ludzi że zabłądziłem w tym tłoku:D
Bardzo fajnie, że się spoty rozkręcają - coraz więcej włoskich aut w kupie :)
W drodze powrotnej znalazłem 20 zeta i 50 groszy:D i co?i starczyło na 4 bro i 2X100 gorzkiej!;)
Oby więcej takich spotów:P ha,ha....
Następnym razem proponuję stanąć na środku z resztą! Poza tym sporo ciekawych aut się zjechało, było na co popatrzeć.
Yountimery nie mają monoplu na spota :) Na środku (znaczy się ogólnie na placu) oprócz youngtimerów były MX-5ki, VW, BMW, Audi TT i wiele innych aut, nowszych, starszych i z lat90. tak jak 155 czy 145.
Krusz cwany bo Thalie na parkingu postawi i nie będzie patrzył czy kamień nie leci w jego Alfę, jak jakąś "rudą" poniesie w bmw :P
Ruda to normalna dziewczyna :)
Thalie to ja w srodku kola postawie :D bedziecoe mogli podziwiac francuska niezawodnosc i technologie....
Panowie i może w końcu panie,albo chociaż jedna pani;) spotykamy się jutro o 20-stej.Miejsce bez zmian,komary również będą ha,ha:D
Andrzej mam przewody....
To i ja w końcu się pokaże moim czarnym ciągnikiem :D
To co palimy gumy w ten czwartek?
Jeśli będę miał mało roboty to wyjdę do Was na chwilę.
W zeszły czwartek pojechałem składać dalej auto, natomiast jutro pracuję:P
Ale ja zaczynam wtedy kiedy wy kończycie:P
Kurdna. Mnie jutro nie będzie. :\
Dziękówa za spocik i Paniom:P
Do zobaczenia za tydzień,będzie grubo;)
Dzięki też za spot, Grzybek odpalałeś fajerwerki?
Dzięki również za spotkanie, dawno mnie nie było, miło było zobaczyć starych wariatów i super ze nowe twarze też się pojawiły :)
I dla tych co stali z tyłu: Diesel musi dymić :D
Dzięki za spota, trochę Alfisti wreszcie się pojawiło :) Za tydzień zmieniam rumaka na Q4 :D
Cześć Stolico :)
Będę u Was na "wakacjach" w dniach od 17 do 24 lipca. Chętnie się pojawię na jakimś spocie. Może mi ktoś napisać gdzie i kaj podjechać w tym terminie co będę ? :)
Akurat jak pogoda dopisze i inne czynniki zewnętrzne nie zawiodą to załapiesz się 18 lipca na spot pod narodowym z ciekawą niespodzianką :D I tu KOMUNIKAT dzięki koledze Artas155 szykuję się na 18 lipca ciekawe urozmaicenie spotu, warunkiem udziału jest czysta Alfa i trochę wachy w baku no i chęci :D
oj Artas miała być niespodzianka :P