Co za qrwy. Tam nie ma monitoringu? Zresztą kamera przemysłowa i noc to uj bedzie widac.
Printable View
Co za qrwy. Tam nie ma monitoringu? Zresztą kamera przemysłowa i noc to uj bedzie widac.
Zadzwon do georga ma 15 stalowe z zimowkami na sprzedaz.
Napisz jakie to były felgi(np zdjęcie), często patrze po aukcjach na nasze 5x98 ;)
Czesc z Bytomia, stary/nowy uzytkownik forum i Alfy sie klania,
do zobaczenia na drogach naszej metropolii :)
Adam
no i wszystko jasne, to Twoja 9tke widuje jak sie kurzy przy ulicy :) zawsze lbem krece jak ja mijam ;)
Do Bytomia troszkę drogi jest (25 km) ale melduję się z Kalet ;)
Jaaa, mieszka ;)
Dosłownie 2 km ode mnie, macham mu często...co tu dużo mówić, robi wrażenie :)
A samego Ciapola miałem okazję poznać akurat przy mechaniku :D
Predator92 a ja mam do Ciebie 15KM a w lini prostej z 6KM - ze Strzebinia.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ee to blisko :) Na rowerze sie jeździ i do tego wielu znajomych tam mam :)
Pozdro!
Chorzow czarna 159 pozdrawia
Pozdrowienia z Rudy Śl ;).
azthec
Pozdrawiam sąsiada ;) co prawda więcej przebywam w Piekarach Śląskich ale do Strzebinia na obiadki do mamy często wpadam ;)
halo halo koledzy z Bytomia.
Ostatnio zauważyłem poruszenie we właścicielach Alf na terenie BTM, z uwagi na to, że w końcu ktoś zaczął mi odmachiwać na drodze.
Zbliża się grill na kopcu, może by zorganizować jakąś większą wyprawę z naszego grodu :-)
Wczoraj widziałem dwóch Alfistow w Bytomiu. Jeden na ramkach i mnie nie widział, drugi kolega w srebrnej 156 pomachane. W Zabrzu nie mam takiego szczęścia, Chyba ze z Bratem się mijam na drodze :)
Niestety na kopiec nie uda mi się dojechać :(
srebrna 156 (mam połamany przedni zderzak) - wyjeżdżałem z podwórka na skrzyżowaniu na pogodzie ;-) byłeś w czarnej 159 ? POZDRAWIAM :-)
Rustupl ty żyjesz??? Chopie jak ja cie dawno nie widział. Co do majówki to jebitna imprezka się też szykuje na Sosinie ( zalew )
https://www.facebook.com/events/266894780311398/
[MENTION=15826]Nazar[/MENTION] lekko że żyje. Ino czasu cały czas nie ma - albo w robocie, albo ... w robocie ;-) czasem przy furze coś pogrzebie. Na przyjemności już wtedy bardzo mało czasu zostaje
No to się dopisuje do alfaholików z Bytomia :)
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Mam również pytanko do alfaholików z Bytomia... Czy będzie ktoś tak miły aby podpiąć moją alfinkę pod kompa? Kabla jeszcze nie ma, lapek w naprawie... A nie ukrywam ze chciałbym już wiedzieć co się dzieje w mojej belli (choć wydaje się być wszystko ok) no i mam czujke parkowania do wymiany ale nie wiem którą...
Bytom, sójcze wzgórze
147 sie klania przed liftem
Zabrze kolor rosso brunello
Wysłane zmojego HUAWEI P8
Jedną nogą często bywom w Bytomiu, Tarnowskich Górach i okolicach więc się ujawniam :) - czarna 159 sedan na SLU oramkowana. Pozdrawiam!
Tak na marginesie ostatnio byłem pierwszy raz na gokartach w Bytomiu (tych przy ul. Konstytucji) i pokazałem moc Alfisty - czas o 1 sekundę lepszy od szwagra z Octavii, który już tam nie raz kursował.
Oczywiście rewanż będzie w Lublińcu na torze asflatowym pod chmurką.
http://allegro.pl/interfejs-diagnost...308286660.html
Jesli chodzi o podpiecie pod kompa to mam cos takiego.Zabrze :)
Wysłane z mojego HUAWEI P8
Katowice witają
Witojcie sąsiady :D
Witam, jestem z Tarn-Gór
a i Dąbrowa Górnicza Ząbkowice też chce się przywitać i pozdrawiam
Koledzy ze śląska . Jak nie macie co robić a lubicie się często integrować to zapraszamy na Alfaholicką grupę regionalną "Alfa Romeo Południe" założoną przez Alfaholików dla Alfaholików celem częstych i gęstych bib na terenie całego śląska . Jeździmy ,w różne miasta co by było miło i nudą nie wiało . Dziś spot przy lotnisku w Pyrzowicach . Tutaj link do Facebook'owej strony gdzie macie zakładki z wydarzeniami oraz możecie wstąpić do grupy i ostro się integrować :D
https://www.facebook.com/alfaromeopoludnie/
No i po spociku . Następny niebawem . Flaga Alfaholicy i jest 20KM więcej bez chipowania :D Załącznik 202852Załącznik 202853Załącznik 202854
Kiedy następne spotkanie?
Spoty małe są w zasadzie co tydzień ( zależnie od pogody ) . Miejscówki - ustalane na bieżąco , co spot gdzieś indziej . Wcześniej zapodałem linka do strony FB ( jak nie masz konta na FB to możesz wejść na stronę ,którą spokojnie otworzysz i bez konta ) . Możesz również "zasilić" szeregi Alfaholików z południa wchodząc do grupy Alfa Romeo Południe :D i będziesz na czasie ze spotami na Śląsku i Zagłębiu .
Siema!
jestem z Bytomia,Alfy (jeszcze) nie posiadam, ale ostro szukam po krajowych i niemieckich ogłoszeniach od 2 miesięcy. Narazie bez efektów. Szukam czarnuli 159 i z silnikiem 8v,ale zaczynam również spoglądać z uśmiechem na 2,0 136km. Rocznik powyżej 2010 i przebieg jak najmniejszy - tak sobie podniosłem poprzeczke. Szukałem jedynie kombi ale i sedan ładny będzie OK - po prostu rozszerzam zakres poszukiwań.
Witam raz jeszcze i mam nadzieje,że nie jest problem,że nie mam jeszcze tej jedynej AR, a się wpisuję :)
No i niedziela upłynęła pod znakiem grillowania na Kopcu ( Piekary Ślunskie ) w doborowej ekipie :D Kto nie był niech żałuje :P Załącznik 203463Załącznik 203464Załącznik 203465Załącznik 203466Załącznik 203467Załącznik 203468Załącznik 203469
Melduje się Ruda Śląska - Wirek konkretniej :)