żeby nie był nie mam nic do Ciebie.
Printable View
Ja do Ciebie również kolego ;-)
A nie ma chętnych na jakies weekendowe spotkanko wieczorem...mialbym pretekst żeby lepiej umyć auto ;-)
Spotkać się można. Ktoś jeszcze jest chętny?
ja:>
Coś slabo chyba wszyscy już zimują
mazut w cieplym garazu, wyjedzie w marcu/kwietniu, odpadam
Tyle AR lata na ramkach w okolicach a nic się nie dzieje klubowego :-(
kiedys czesciej sie spoty odbywaly,moze po nowym roku cos sie uda zorganizowac
Pozdro chopy, wlasnie zech się przeniosl na Dolny Slask do Lubina. Czarno 156 na blachach SK także do zobaczenia na drogach.
Może jakiś spocik jak się zrobi cieplej ?
Bo byłbym chętny :)
Ja już wróciłem, także mogę się spotkać :D Jak coś się będzie działo w najbliższym czasie to jestem chętny
Ja również ustalcie datę i miejsce zjawię się.
To i ja tez ;-)
Zapraszam jutro na Krzywą będzie tam charytatywny event motoryzacyjny co prawda nie zamierzam się sciagać ale możemy się tam spotkać i pooglądać co sie dzieje. Event zaczyna się o 12 :)
Masz może więcej informacji o tym? Jakaś strona czy coś?
Moze 15.02.? godz 13.00 Lubin parking tam gdzie byl wczesniej strzezony na Tesco?
Termin mi pasuje. Będę. :D
ktos jeszcze sie pisze?? trzeba wznowic te spoty :D
Postaramy się wpaść.
jeśli mnie grypa puści to się pojawię.
Moze bede jak poskladam zawieszenie
Sorry, że w ostatniej chwili, ale akurat jutro nie będę mógł się zjawić.
My z Monika bedziemy mimo wszystko
Mam do roboty sprzęgło w swojej GT, możecie polecić jakiegoś mechanika??
Z góry dzięki
Wiesław Pachucki ul. Rzeźnicza 8, tel. 606126056
Dzisiaj o 13.00 w Legnicy na lotnisku jakies spotkanko samochodziarzy jest takze jak komus sie nudzi to wpadac. Napisano mi to jade zobaczyc
Witam jest ktoś w Lubinie kto udostepnil by na chwile kanal w jakiś dzień ?
widziałem dziś na Lidlu (ustronie) czerwoną AR 156 sedan do sprzedania na lubińskich tablicach, czyżby Shavo sprzedawał??
Shavo sprzedał to chyba kolejny właściel też ja dziś ogladałem :D
przeprawę z nią miał niezłą, zwłaszcza z gazem.
Tez widziałem ta alfe kilka razy na lidlu. Nie miała ramek ale była naklejka na klapie alfaholicy.
witam wszystkich mieszkam w dalszych okolicach Lubina, chętnie piszę się na jakiś zlocik czy coś posiadam od 2 miesięcy ALFĘ 159 1.9 SW i chętnie się dowiem co gdzie i jak w autku od doświadczonych kolegów. Dajcie znać jak coś. Pozdrawiam
Witam,
Wydaje mi sie,ze w najblizszym czasie trzeba bedzie zorganizowac jakis wiosenny spocik ;)
Pisze się w każdym terminie. Dzisiaj na Ptasiej mijałem srebrne 166 na ramkach. Pozdrawim
to ja, pod Medicus'em mijaliśmy się :) rzadko kiedy macham jeśli nie widzę ramek, chyba że znajomy.
zamówiłem w poniedziałek ale żadnej odpowiedzi, pewnie 30 dychy w łeb