-
Właśnie felgi mam, tylko problem w tym iż nie na miejscu, a odpowiedź w sprawie opon musiałem dać już dzisiaj. Kolega wyżej napisał, że wejdą tak więc opony jutro wysyłane będą do mnie.
Może ktoś zorientowany w temacie wie jaką szerokość maja te felgi i czy 215mm opona podejdzie? :)
Mam nadzieję, że będzie pasować, ponieważ opony wyrwałem myślę że w dobrej cenie.
-
No teraz to już będziesz musiał się przekonać na własne oczy. :D
-
Orientujecie się może co z tą jest nie tak? http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-164-...tml#87b2411a70 Pamiętam że te zdjęcia wisiały już na tablicy baaaaaardzo dawno temu.
-
Z tego co pamiętam to cena była większa bo ponad 6 tyś chciał za nią. W tym czasie jeszcze wtedy na tablicy było pare 164 w niższych cenach. Ja się nią nie interesowałem bo kupiłem alfę wcześniej i szukałem tylko silnika a 6,5 tyś za silnik to za dużo:P
-
Dzień dobry.
Jakie amortyzatory polecacie do AR164, tzn. jakiej firmy: to co jest od ręki KYB, Monroe, czy może inne/lepsze - Bilstein czy co jeszcze?
pozdrawiam
mirek
-
alfa_fan To zależy czy szukasz obniżonych i twardych czy oryginalnych
Mielismy H&R i mogę śmiało polecić, ale to raczej do wyczynowej jazdy po mieście się nie nadaje gdyż wszystko czuć
-
Są dostępne Bilsteiny do 164? U siebie mam jakieś twarde i po mieście jest tragedia... Każdą nierówność staram się omijać, bo jak wjadę w dziurę to żołądek mi się odkleja :D Do tego po centrum góra 30-40km/h bo nie wyrobiłbym na omijaniu studzienek. Każdy i tak patrzy na mój "slalom gigant"
-
Dzień dobry.
Standardowe zawieszenie chcę, ale trochę twardsze i na razie nie mam koncepcji na to.
pozdrawiam
mirek
-
Czy te objawy wskazują na poduszkę skrzyni biegów czy mam do wymiany coś innego ? Podczas ruszania, zmiany biegów a także gwałtownym odpuszczeniu i dodaniu gazu czuć szarpniecie . Jak myślicie ?
-