Lichy nie chcę sie wbijać Sebkowi w parade:P, ale gdyby On nie znalazł to ja mam takie siłowniki na zbyciu.
Printable View
Lichy nie chcę sie wbijać Sebkowi w parade:P, ale gdyby On nie znalazł to ja mam takie siłowniki na zbyciu.
Dobra przegląd dziś zrobiłem. Tak więc jak by jakieś spotkanie znowu się szykowało to jestem pierwsZy na liście :D a może by tak jakaś mała majówka w gronie alfaholików????
Robert i Seba, oprócz siłowników potrzebowałbym jeszcze mechanizm otwierający wlew paliwa (tą całą część przy klapce i wszystko co powinno być po stronie klapki - bo coś się ułamało tylko nie wiem skąd) i tylną lewą klamkę... któryś mógłby mi przygotować taki zestawik i za ile ? :P
dziś ogarnąłem znaczek z tyłu wyszedł o niebo lepiej :D:D:D ale to dlatego że nie był tak zniszczony jak z przodu :D, chciałem dziś podłubać przy aucie ale pieprzona pogoda nie wiadomo jaka jest :D i nie wiadomo czy nie zacznie padać :D
A ja dzisiaj zarzuciłem letnie laczki mojej małej :)Załącznik 94603Załącznik 94604Załącznik 94605
Lichy bierz od Roberta bo ta co ja mówiłem to pewnie w całości pójdzie...
Ja też pomalowałem ale nie mam kiedy przytrzeć ;)
Robert no teraz to taaa ;) no i widze że za zaciski się wziąłeś ;)
Zaciski mialem pomalowane juz na spocie :D, tylko przez te fele nie było ich widac:)
też bym sobie walnął jakieś większe fele... ale tyle co ja jeżdżę po różnych drogach to zaraz by się zniszczyły, muszę zostać przy 16 ;)
No chyba gorszych dróg niż te od Bodzanowa do Płońska to nie ma;D a jezdze tamtedy przynajmniej raz w tygodniu:D
HELP. przestał mi dziś działać centralny zamek... ale tylko nie reaguje na pilota (a ten działa, bo świeci się czerwona dioda przy wciskaniu), jak wkładam w zamek i przekręcam wszystko jest okej.. jedynie ten pilot i to stało się to tak z d*py :x ktoś miał już taki problem ?
na forum jak czytam to wszyscy mają, ale ogólny problem z centralnym zamkiem, więc nic nie znalazłem :x