to nie Psotnick?
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Również pozdrawiam rafallysek :)
Myślałem, że to ja będę mógł przepuścić tą lśniącą Alfę, ale ktoś mnie uprzedził...
Pozdrowionka dla czarnej 147 na blachach DJA mijanej dziś na trasie Złotoryja <-> Nowy Kościół. Jechałem Fordem Fuksem C-max jako pasażer - machałem ale chyba bezskutecznie....
Czyja czarna GT na klubowych ramkach stała dzisiaj w południe przy Rynku w Świdnicy koło miejskiej biblioteki?
wow nie wiedziałem że bywasz w Świdnicy :D że mieszkasz w Jaworzynie też nie wiedziałem, myślałem że Wro :P no i że Brery już nie ma to też dla mnie nowość :/ pamiętam ze spotu grillowego w Jaworze 2 lata temu :)
za to wiem że po Świdnicy kręcą sie 2 ciemne Alfy GT, jedna kolegi Marconi druga to własnie wspomniana przez Trina koleżanka, która chyba kupiła to auto z ramkami po prostu a z forum nie ma nic wspólnego :)
No trochę się u mnie ostatnio pozmieniało ;)
Mieszkam w Jaworzynie, pracuję w Świdnicy. A jak zarejestruję GT, to pojawię się u Ciebie po ramki ;)
A spot w Jaworze był największym spotem Alfy na jakim byłem - więc też go dobrze pamiętam.
To w takim razie chyba to była GT tej dziewczyny - na felgach szprychowych, bo Marconi ma telefony (przynajmniej na zdjęciach w profilu).
Piątek po prawej stronie przy wjeździe do Oławy od Brzegu zaparkowana pod jakimś zakładem piękna GT (to jest BL?) z ramkami i chwile później również w Oławie na rondku 156 bez ramek ale pomachanę ze strony kierowcy i oczywiście odmachane :)
czyja 145 czarna stała w Lubinie pod Lidl'em na leśnej koło 17:00?? czyżby OLAF??
Ostatnio swoją 145 nie byłem w Lubinie ale będę jutro :):)
mam zdjecie w czerwonej Brerce Pafki ze spotu w Jeleniej z 2011 :-) Pozdrawiam przy okazji biala GT rej.DOLxxx jadaca od str. Szklarskiej w sobote 30.08. Ramki mi smignely
No i w niedziele wracałem do domu i widziałem tylko jedną oramkowaną Bellę kątem oka, gdzie Wy się chowacie?
Zauważona tylko 159 PK ***** na Bielanach skręcała na drogę 35 w niedzielę o 16:30
czyja czarna chyba poliftowa stała w krakowie na ul Prostej koło 15 na tablicach SJ ? przyznawac sie !
Zapytaj w dziale slaskie a nie u nas ;-) my mamy D na przodzie blach :-)
widziana we wrocławiu 166 srebrna z rej. 99OUT :P w pobliżu świateł ale gdzie...hmmm niedaleko strzegomskiej jakoś, ramka była.
Mała poprawka, to 156 :) jechałem obok Ciebie przez jakiś czas ale uparcie patrzyłaś tylko do przodu :)
Fuck co mi sie popieprzylo :) ciemno bylo ;)rej latwa do zapamietania ;) zamidst pod millenijny to gdzie jezdzisz!
Wracałem z pracy :)
Widzianaalfa vaclawsky na przeciwko starego pksuo 14.pozdrawiam jego lub jego mame
Widziana oramkowana, bordowa 159 na ul. 1 maja kolo parkingu na rycerskiej (po godzinie 15). Pozdrawiam
Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalka
dzis pod Auchanem we wrocku stanela na wprost mnie piekna czerwona BRERA na ramkach srebrnych z napisem "Alfa romeo" :D Godzina 14-15 :) Pozdrawiam ze srebrnej 47 ;)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 156 SW, który nieśmiało machał mi stojąc na światłach skrzyżowania, na drodze S8 w Kłodzku. Pewnie spodziewałeś się braku odzewu, bo ostatnimi czasy ciężko o zrzeszonego kierowcę Alfy.
dzisiaj o godz. 18, koło CH Korona na Psim Polu, w kierunku Warszawy, jechał za mną, bardzo szybko, w 159, szarobrązowej, chyba kombi. Pomachał i ...był bardzo przystojny. chętnie pójdę na kawę.
Dziewczyna z czerwonej brery.
to chyba byłam ja. chociaż we Wrocławiu jest jeszcze jedna czerwona oprócz mojej.
pozdrawiam z pięknej czerwonej brery
A czyja czerwona Brera jechała dzisiaj Kiełczowską po 18:30?
Monika, twoja? ;)
tak moja! mieszkam na kiełczowie
Dodano po 2 minutes:
czyżbym przegapiła jakąś Alfę? Niemożliwe!
Dodano po 5 minutes:
moja!
dzisiaj wybieram się pod milenijny. pierwszy raz.
czy Szanowny Sąsiad może mnie poinstruować (jeśli wie) jak się tam wjezdza? jak do Hali Orbita?
Monika to twoja brera ma srebrne ramki z napisem "Alfa romeo" ?:D taka stala na wprost mnie pdo auchanem ;) czarne skorzane fotele kubelkowe (kozackie) stanelas (o ile toty) na wprost srebrnej 147 na ramkach dzg :D
Łee, to nie ja. Nie mam skóry, ale kubełkowe piękne z aluminiowymi wstawkami, też kozackie. Byłam wtedy w okolicy i myślałam, że to ja. ale są dwie czerwone we Wrocławiu.
Dodano po 6 minutes:
ja czy moja brera? chodzi że jeździ superowo, a nie o te operacje plastyczne i sterydy:)
Dodano po 2 minutes:
dzięki.
chyba, ze widziałeś tą drugą blondynkę z brery, co jeździ na zmianę z jakimś facetem
Dodano po 17 minutes:
miło mi.
blondynka z czerwonej brery
tzn nie wiem do konca czy to byla skora nie przygladalem sie przez szybe, ale byly metalowe wstawki :p Jesli masz metalowe ramki od tablic rejestracyjnych z napisem Alfa romeo, to pewnie bylas ty. Jutro zdjecie sciagne z tel bo mam i zobacze nr tablic bo zrobilem zdjecie:D to bedzie wiadomo czy to ty hehe :P
Piękna czerna GTV na DZA swidnica ul Wrocławska . stoi aobie zaparkowana. 4 razykolo niej przejezdzalem. pozdrowionka dla właściciela
Ja sie kulalem dzisiaj Honda po swidnicy ale kupilem ladne aluski 16 do swojej belli na zime. Tak myslalem ze to Trina fura ale nie mialem kiedy sprawdzic nr rej na forum.
Wcale się nie dziwię, że się boisz - w pięknym stanie masz tą GTV-kę. Widziałem kilka razy w Świdnicy przy Wrocławskiej a także na basenie w Strzegomiu (gdzie sobie bellę dokładniej obejrzałem).
Wcale się nie dziwię, że się boisz - w pięknym stanie masz tą GTV-kę. Widziałem kilka razy w Świdnicy przy Wrocławskiej a także na basenie w Strzegomiu (gdzie sobie bellę dokładniej obejrzałem).
pozdrowienia dla Kolegi z przedliftowej srebnej 156 w sedanie (DGL*) widzianego dziś w okolicy 18 na Grabiszynskiej. Kolega chyba ma odwrotnie wczepiony panel żarówek w tylnej lampie, bo na stopie świecił kierunek, a na kierunku mrygał stop :)
Dzisiaj chwilkę po 8 na Strzegomskiej widziany srebrny Crosswagon DGL na ramkach.