Pozdrowienia dla Pawła ktory chcial mnie rozjechac dzis pod Frazzesem na Kolejowej oraz dla Huberta,a raczej dla jego 147 stojacej u mnie dzis pod blokiem-ladne te ramki ladne:)
Printable View
Pozdrowienia dla Pawła ktory chcial mnie rozjechac dzis pod Frazzesem na Kolejowej oraz dla Huberta,a raczej dla jego 147 stojacej u mnie dzis pod blokiem-ladne te ramki ladne:)
Piotrek pod jakim Twoim?! to mój blok :D no wiem, że ładne :D
Pozdrowienia dla kieroników alf mijanych dzisiaj na trasie Jarosław-Dynów Dynów-Sanok. Jechałem 166 grafitową RSA, jeden kierownik mi chyba dźwigał rękę ale przepraszam ze nie odmachałem ale w ostatnim momencie zobaczyłem.
Pozdrawiam kierownikow bardzo wielu Alf (najwiecej 156ek), jakich spotkalem w Rzeszowie i okolicach-tych zaparkowanych na osiedlu Projektanta (Leska, Krosnienska itp), kolege w szarym (?) Sedanie RLA (z ramkami) na 4ce Rz-ow-Lancut oraz kolegow w takim samym sedanie chyba tez RLA ale bez ramek, ktorzy pomachali nam na trasie Lancut-Markowa :) Aha i jeszcze kolege ze 156ki bodajze TSA, ktory pomachal nam na 9-ce chyba w okolicach Lipnika :)
Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
Pozdrowienia dla kierowniczki/kierownika "brązowej" 159 RZ .......G zaparkowanej wczoraj (i nie tylko wczoraj) pod KWP w Rzeszowie.
Pozdro dla kolego lobov, który jechał za mną od Woli Małej do Rakszawy (za zdezelowaną Astrą kombi xD) dzisiaj po godzinie 18.
Pozdrowienia dla kolegi w czarnej 166 z klubowymi ramkami widzianej około 15.30 na Okulickiego - stałeś między bramami wjazdowymi na parking a wjazdem do garaży.
haha a mi sie smiac chce bo kolega o ktorym pisalem ze go widzialem jak gopolicja trzymala trafil do mnie na firme:).Niestety na forumgo nie ma.
Pozdrowienia dla ciemnej 156 SW na RRS z klubowymi ramkami widzianej dzisiaj ok 14:30 na "Żwirkach" :) Widoczna z daleka :)