Załącznik 68996 no i jak wrażenia po spocie??
P.S. witamy nowego kolege, ale od razu musze Cie zmartwić że w Koninie nie ma dobrych specjalistów od Alfy ale bez przesady 156 jtd to nie prom kosmiczny wiec wiekszość daje sobie z nimi rade :cool:
Printable View
Załącznik 68996 no i jak wrażenia po spocie??
P.S. witamy nowego kolege, ale od razu musze Cie zmartwić że w Koninie nie ma dobrych specjalistów od Alfy ale bez przesady 156 jtd to nie prom kosmiczny wiec wiekszość daje sobie z nimi rade :cool:
Dzięki za spot, dziś cały dzień dochodziłem do siebie. Było grubo i sobotę można zaliczyć do całkiem udanych.
Wy robicie w pralkach i lodówkach a ja w materacach ;-) pewnie, że się znamy przynajmniej z widzenia,
moja bella ragazza póki co fiksuje na niskich biegach, zrobię rozrząd i poszukam przyczyny - może docisk sprzęgła, albo poduszki silnika. Po wrzuceniu trójki i ustabilizowaniu na 2-2,5 tys obrotów płynie po szosie jak łabędź ;-)
Na spocie było "w dechę" ;) Jak zwykle dużo śmiechu i dobra zabawa !!!
To się pochwal jeszcze ile Cię czyni zwykle ten mechanior z Lubonia...
nasz mlody kolega mechanik z Mikorzyna to ma terminy prawie na Boże Narodzenie, zaczynam od mirmaru
Ja byłem w MirMarze i nie poradzili sobie z szarpaniem w mojej Alfie, proponował bym Pawlaka w Honoratce - przed wiaduktem jest tablica MotoPlus.
- - - Updated - - -
Dużo :P Ale wiesz Wonski jak jest, próbowałem kilka razy gdzie indziej i zawsze potwierdzała się reguła że tanie jest drogie.
- - - Updated - - -
A z drugiej strony zależy jak z młodym pogadasz, nam czerwone dostawczaki robi zawsze od ręki.
- - - Updated - - -
Rozmawiałem dziś z Nagórskim propo wypożyczenie na wesele Zagato i Spidera 2000 - w sumie za dwa auta zaproponował rewelacyjną cenę, niższą niż za jakieś głupie Audi A8 życzą sobie w naszej okolicy :) i się umówiłem z nim już :D
Załącznik 69195Załącznik 69196
[QUOTE=Xofer;964091]Ja byłem w MirMarze i nie poradzili sobie z szarpaniem w mojej Alfie, proponował bym Pawlaka w Honoratce - przed wiaduktem jest tablica MotoPlus.
- - - Updated - - -
Wiem,ale mam złe doświadczenia - robil mi scenica - i w sumie nie zrobił.
Jesli można to 2 pytania - rozmawiam z którymś z braci M czy z synem ;-), nie widzialem nigdy Waszej alfy - albo nie patrzyłem w tę stronę. I jeszcze jedno - co bylo u Was przyczyną szarpania na 1, 2 biegu? Wymieniłem olej, filtr, zwiększam obroty i jest o niebo lepiej. Tylko pali 7 a nie 5,5 ;-(
- - - Updated - - -