Sam zdołam sprawdzić w jakiś sposób sprzęgło ?
Printable View
Sam zdołam sprawdzić w jakiś sposób sprzęgło ?
Panowie,
którędy idą kable od głośników w drzwiach kierowcy do radia? Jakoś dołem czy za licznikami? Jeden kabel jest przerwany, muszę go prowadzić od samego radia czy jest może gdzieś spięty?
Dzień dobry.
Jeszcze o amortyzatorach.
Jakie macie zamontowane w swoich sportowych limuzynach?
pozdrawiam
mirek
Panowie,
ma ktoś dojście do przewodów zapłonowych w normalnej cenie do 164 3.0 V6 12v 97 rok? Szukam, szukam i znaleźć nie mogę - jedynie Sentechy na allegro, ale tego bym nie chciał. Ewentualnie, czy np. od Spidera 3.0V6 12v albo od 164 2.0 V6 turbo / 3.0 V6 24v powinny pasować?
Pozdr.
Weź kolego ngk do spidera 3.0 12v. Są identyczne a koszt około 350 zł jak jeszcze miałem 164
Kurcze, miałem NGK od spidera u siebie, ale przewody od "prostych" fajek były za krótkie a od tych w kształcie "L" za długie.
Zgadza sie. Als jak sie ulozylo proste dobrze to bylo ok. To wg mnie jest najlepsze. Sentech starczyl mi na niecale 10 kkm a robilem okolo 80 dziennie wiec nie oplacalo mi sie ich kupowac. Ngk wytrzymaly 30 kkm a nowy wlascicel Darek z forum je wymienil. Jak sprzedawalem byly wg mnie ok. Te same lrzewody ze spaidera do 164 kosztuja prawje 700 zl wiec decyzja kupujacego
Wydaje mi się, że kiedyś chyba widziałem ją na allegro... Ehhh taką to bym kupił :D
Panowie w nowym "motorze" jest artykuł o 33 :) , kupować i podziwiać:)
http://magazynauto.interia.pl/najnow...15,nId,1693654