-
stary nie ma opcji zeby w 2 sekundy zrobić 100->200 km/h . Obczajcie 11-13 sek filmu jak nagle w ułamku sek. prędkość spada z 200 do ~190. TRAKCJA to najwiekszy problem, nie zmienia to faktu ze lista płac tego "syfika" rozwala na łopatki. Auto straszne ale bez przesady - to nie samolot :)
---------- Post dodany o godzinie 10:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:03 ----------
zapomniałem dodać linku :) http://www.youtube.com/watch?v=aaGzw...eature=related
-
Ten filmik obczaiłem kiedyś na jakimś forum. No fakt, zbiera się ciut lepiej niż moja <3
Poza tym, pewnie tam był taki moment obr że koła zaczęły się kręcić i miejscu i licznik wskazywał dużą prędkość. Tak samo jest w zimie, zakopuje się w zaspie, stoje w miejscu, a na liczniku jest np. 40km\h. Zobaczcie sobie końcówkę filmiku. Koleś od 200-220 już przyśpiesza "normalnie" hehe. Nawet Veyron nie robi z 100-200 w 2s. On do setki ma AŻ 2,5s :P Jak nie wiadomo o co chodzi to pewnie chodzi o FAKE :D
A tak szczerze on się pewnie ścigał z tym gulfem i przegrał, bo golfik kasik mu zniknął:D
-
quatro idz se do tematu bielskiego. Nie widziałem cie na cyklicznym wiec nie psiz sobie tutaj :P
BTW. I tak każdy wie że cie pojechałem kwadratem :P
-
wiadomo ze kola obracaja sie w miejscu nawet na 5tce ale pierdniecie i tak ma zajefajne :) Ligar nie powiesz ze nie chcialbys miec 520 kucy pod maska :P
-
Mimnięty ja sie zgadzam ze furaccz niezły. Tylko od pewnego momentu przyrost mocy bez inwestycji w przeniesienie napędu jest sztuką dla sztuki :)
Pamiętam jak dzis, ten moment z wrocławia, kiedy quatro łapał mnie za kolano i mówił: "misiu ruszaj z wyczuciem bo na starcie juz tracisz"
---------- Post dodany o godzinie 11:45 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:43 ----------
potem coś tam mamrotał za wzniesieniem 2 w prawo ale juz go nie sluchałem.... :D
-
Panie i Panowie, co powiecie na jakiś spot 17 grudnia (piątek)?
-
szpara pittera :D
http://lh3.ggpht.com/_W62-QWtbBL0/TQ...1834961624.jpg
---------- Post dodany o godzinie 23:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:04 ----------
troche spóźniona ale jest :P
-
co jak co ale nikt nie ma takiej szpary jak piter!
-
buahahahahahahha. PiterR! Nawet myszy Ci do auta wchodzą:D:D
-
Taka szpara to dodatkowa opcja wyposażenia. Łatwiej znaleźć na parkingu;)