Dawno wymieniałeś baterie w kluczyku/pilocie? może to przez baterie
Printable View
Dawno wymieniałeś baterie w kluczyku/pilocie? może to przez baterie
Miałem taki problem. Dioda się świeciła, a samochód nie reagował. Wymiana baterii rozwiązała problem.
no właśnie u mnie kiedys tez to wystapilo, no i nowa bateria i po problemie.
bateria wymieniona, wszystko ok, dzięki :)
ciągle byłem pewien, że jak dioda świeci to bateria jest ok :P
Bateria miała tylko siłę na zapalenie diody ale już nie miała siły na wysłanie sygnału do auta.
Dziś pomalowałem swoje listwy przy szybach, te co seba miał naklejki :D jest gitara, jutro zaczynam walczyć z tym świergającym paskiem :D zwalanie koła pasowego bo coś dziwnie na boki, nie w osi chodzi i chyba jest tego powód :D, aluski wypucowane w piątek, jeszcze myjnia i polerka :D i parę pierdół zostało do zrobienia :D kiedy się ustawiamy :D:D:D:D:D
lokers, czym malowałeś listwy ?
czarny mat w sprayu, lakier bezbarwny, wszystko kupione w mrówce :D
---------------------------------------------------------------------
Ok super, pasek zrobiony, kocham te auto :D jak mu się chwilę na pieszczoty znajdzie to potrafi miłość odwzajemnić :D, poprawione, nie piszczy można bez przypału jeździć, mało tego umyte i wypolerowane woskiem, właśnie z sebkiem se zrobiliśmy mały spontan w alfie, pogadaliśmy, popatrzyliśmy itp, :D:D:D praca wrze do przodu :D
A jak tam Twoje drzwi?:)
Panowie jakiś wieczorek zapoznawczy dla nowego członka forum? 18-19 maja?? moze jakieś ognisko, grill? miejsce i godzina oczywiście do ustalenia
Pozdrawiam z baaardzo zimnej Norwegii :)