okres wakacyjny ;) ludzie nie siedza na forum na urlopach;)
Printable View
okres wakacyjny ;) ludzie nie siedza na forum na urlopach;)
mam pytanie z innej beczki ;) czy ktos jechal juz alfa do Polski? da sie przestawic przednie swiatla czy w gre wchodza tylko naklejki?
Dojechalelem do polski. Rozwalona boczna szyba i pol zawiasu na smietnik. Kocham Polskie drogi. Na swoich 18stkach nie moglem momentami utrzymac kierownicy. Takie dziury i koleiny ze mi wszystkie gumy w zawiasie poszly i alfa skrzypiala jak glupia. Generalnie jazda po Polsce to jakas masakra, nigdy wiecej. Po europie bylo spokojnie, bez problemow. Nawet bez nawigacji udalo mi sie dojechac i tylko raz zle skrecilem w Holandii. Swiatel nie przestawialem i nie mam zamiaru. Slabo tylko dowietlaja pobocze, trzeba wolniej jechac. Poza tym spoko. Szkoda tylko samochodu na polskie drogi :(
dzieki za cenne wskazowi !
Jak Ci poszla szyba???
dzieki Bogu ja mam autostrade do samego domu a drogi w miescie ( w czesci w ktorej bede jezdzil) sa nowe. 3 miesiace temu jezdzilem tam i bylo ok
To masz szczesccie ze masz autostrade tylko przygotuj sie na oplaty bo jak na A2 to wyszlo 84 zl w jedna strone, wiec sobie darowalem i pojechalem bokiem, nie bede zlodzieji dorabial. Drogi od Poznania byly nie do wytrzymania. Szyba, no coz, zatrzasnalem kluczyki;) wiec nie mialem wyboru musialem ja zbic hyh:( Promy spoko Irish Ferries to brzydki grat ale juz PO Spirit of Britain byl fajny. Jada po Anglii byla najprzyjemniejsza od zjazdu z promu do Dover zajelo nam okolo 6 godzin a jechalem tak zeby oszczedzac paliwo. Na cala podroz czyli 2300km wydalem 360e na samo paliwo czyli o 60e niz przewidywalem a jechalem bardzo bardzo spokojnie. Generalnie do gdyby nie wesele to drugi raz nigdy bym nie pojechal. Ja zaawsze lecialem samolotem a potem wynajmowalem auto teraz mnie moja przyszla zona namowila.
360 EUR.. ladna cena.
Ja wydalem prawie trzy razy tyle, ale jechalem GTA, i troche szybko tez...
- - - Updated - - -
Mam pytanie: czy ktos zna dobra firme kurierska ktora moglami bi pomoc przetransportowac czesci z Warszawy do Dublina ?
kurier europa http://www.kuriereuropa.com.pl/ wysylam przez nich. Mozna sie targowac. Czesto kupowalem cos na allegro a oni podjezdzali odebrac od goscia ;)
zobaczymy ile mi sapli...jak jezdzilem spokojnie i to yulko po autostradzie to bak paliwa starczal mi na 850 km...
jade a 4 i przejazd w jedna strone wyniesie mnie 18zl
czy e40/ a40 w niemczech jest zamkinieta?