o faktycznie moglby Mariusz cos zorganizowac:D
Printable View
o faktycznie moglby Mariusz cos zorganizowac:D
W tamtym roku było nas dosyć sporo w Gródku, może i w tym roku udało by się coś podobnego zorganizować ;)
Ja się pisze jakby coś
i jak tam? na czym stanęło ze spotem w Gródku ? :> z chęcią też bym się wybrał, ale mi odpowiadają tylko niedziele :(
Hubert zapomnij że coś się uda :D chyba raz na rok albo dwa lata jakiś spot wypali :D
Michał, nie koniecznie :) w tym roku byłem na co najmniej 4 udanych :D jak coś to można się wybrać do Gródka w którąś niedzielę jak będzie pogoda posiedzieć, pogadać, poopalać się, nie masz chyba tak strasznie daleko :P albo nad Solinę, w tym roku wyjątkowo ciepła woda jest! sprawdzałem :D
Mariusz dzialaj Mariusz.Przynajmniej tu wejdz i cos napisz:D
Panie i Panowie, sytuacja jest niestety taka że nie bardzo mam aktualnie czas się angażować :/ Siedzę w sądzie/prokuraturze, raz w miesiącu zjazd w Krakowie a na dodatek piszę ten doktorat bo do września mam ultimatum i muszę oddać co najmniej 2/3. Naprawdę harmonogram jest napięty... Jak ktoś coś zorganizuje, to gdy czas pozwoli, mogę się ewentualnie pisać, z tym że na pewno nie na całodniowy spot daleko-, bądź nawet średnio daleko wyjazdowy
.
Michał 346242 lub 662015771 pisz/dzwoń i coś damy rady radę się ugadać :) żonkoś (Piotrek Czarny_28) myślę, że też by się wybrał :)
pomyliłem wczesniej 0 z 9 :D