Pozdrawiam kierowcę belii 156 (z rowerkiem z tyłu) nr.rej. KCH 46... jak wracaliśmy z Bielska-Białej i ogólnopolskiego zlotu nad j.Żywieckim
Printable View
Pozdrawiam kierowcę belii 156 (z rowerkiem z tyłu) nr.rej. KCH 46... jak wracaliśmy z Bielska-Białej i ogólnopolskiego zlotu nad j.Żywieckim
Pozdrowienia Dla kolegi ze 147 na trasie Kielce Tarnów , mrugał ale niestety szukalismy objazdu w nawigacji i byłem troszke zdezorientowany i nie odpowiedziałem ;)
Pozdrowienia dla Załącznik 66574, sorki za słabą jakość fotki. Alfaholicy są wszędzie :cool:.
Pozdro dla czarnej 156 SW , którą mijałem po 20 na mieście :)
Podniosłem łapki ale nie widziałem odzewu - może przy ksenonie nie widać :P
Pozdrowienia dla czarnej 147, mijanej na ul. Kobierzyńskiej w Krakowie wczoraj koło 17.30-40. Łapki były i to pierwszy raz nie zainicjonowane z mojej strony- miłe zaskoczenie :) Śliwkowe 156 sw.
Cała przyjemność po mojej stronie Sudi! :) Pozdrawiam.
Pozdrowienia dla AR 159 rej. KT....... czarnej mijanej dziś przed 14 na Tarnobrzeskiej w Krakowie, łapki były :)
Pozdrawiam Czarna Alfe Romeo Gtv na czerwonych? felgach widziana dzisiaj o godzinie 14 pod rondem grunwaldzkim. Jechalem sluzbowym medycznym samochodem, machalem mrugalem ale zero odzewu haha
Ja pozdrawiam Pana w wiśniowej 164 z Gliwic na ramkach, z którym jechałem A4 w stronę Katowic :)
Pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 156 sw przed liftem kr/kra (nie pamietam) 57034 mijana o 19:55 przy krokusie - jechalem cieńkim z kumplem :p
Pozdrawiam z samego rana alfy mijane po drodze do pracy. Odpowiedziały dwie mijane w odstępie 15 sekund. Najpierw srebrna (145/146??) KRA na rondzie w Niepołomicach od coca- cola i zaraz za rondem Pani w srebrnej 147...KR.... Jak miło rozpocząć tak dzień :D
Był jeszcze wcześniej pan w czarnej 156 LBU..... ale nie widziałam czy odpowiedział i Pan w czarnej 156 KR... który chyba miał stłuczkę w Wieliczce na "Ochronce"....z czerwonym cienkim... mam nadzieje ze nie ma za dużych obrażeń ...
PS post jest o 8 18... a nie o 6 jak się wyświetla :)
Pozdrowienia dla alfaholikow spotkanych dzis ok 22.45 w Czeladzi pod McDonald's 2 piekne 147 na SBE Troche pogadalismy :)
GoNiuS i dla Ciebie również pozdrowienia:)
Jak tak siedzieliśmy w MC to przez szybę widziałem, że ktoś się kręci koło naszych Belli...Trochę mnie to zaniepokoiło, ale jak wyszliśmy i Seweryn80 zwrócił uwagę na Twoje ramki to wszystko stało się jasne, że jesteś "swój" he he ;)
Trzymaj się!
P.S. Pozdrowienia również dla Twojej Dziewczyny!!!
srebrną 156SW FL wczoraj w gliwicach łąbedach na rondzie kolega na ramkach ale machanie mruganie i zero reakcji
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 166 widzianej dziś na Trocera w Zabrzu. Światełka i łapka były w akcji :)
pozdrawiam kolege z zielonej 145 ( o ile sie nie myle ) tak pozno pomachalem przez okno ale dojrzal. na trasie krakow - chrzanow
Pozdrawiam sympatyczną kierowniczkę czerwonej 147 na SH ..., z którą miałem przyjemność pokonać odcinek Będzin Łagisza - Siewierz wczoraj około 16:)
ja tam tez mrugam praktycznie każdej, i akurat dość często koledzy odmachują nawet ci bez ramek
Pozdrowienia dla ciemnej 156 przed FL o nr rej DWR.... widzianej w godzinach popołudniowych na wylocie z Wrocławia. W ostatniej chwili zauważyłem kolegę, ale światełka były... ;)
pozdr dla kolegi w srebrnej oramkowanej GT na rej SK widzianego dzis na Urbanowicach przed Tychami, leciales z prawej strony na skrzyzowaniu a ja wyjechalem za toba, moze widziales w lusterku ciemne 156 :P jeszcze aktualnie bez ramek
Pozdrawiam srebrną 156 widzianą dzisiaj, ok 7:30 w Gliwicach- Przyszówce. Kierownik machał, ja za późno się obudziłem.. Jechałem czarną 159SW.
wczoraj ok 18.30 w Knurowie na Kosmonautów 156 SW na ramkach :)
pozdrawiam :)
ja pozdrawiam kierowcę granatowej 147 na ramkach rej. SZ
alfa widziana wczoraj w Katowicach na Korfantego - ja siedziałam w busie do KRK więc nie mogłam pomachać :P
pozdrowienia dla srebrnej 147 rej. ST widziana dziś rano na zwężce w kierunku Katowic :)
Pozdrowienia dla czarnej 156 na numerach SB, niebieskiej 156 sw RRS ( mrugane, machane- wszystko ) i seledynowej 156 na numerach LKS ? Widziane wszystko dziś na krajowej 4 oraz w Rzeszowie.
Pozdrowienia dla kierowcy 147 SZO trzepanego dzisiaj koło 18 przez niebieskich czających się jak zwykle na PKP w Baranowicach :)
pozdrawiam dadaśka widzianego pod IKARem po 16 :)
pozdro dla kierowcy 147 ST... widzianego na odcinku Kato-Sosnowiec po 22 :) awaryjki dlugie byly
czarną 147 na ramkach o 14:30 na rondzie w chorzowie na klimzowcu pani jechała
oraz bordowa 166 na ramkach ok 15 stała pod black red white przy DTS-ce :)
Pozdrowionka dla miłej koleżanki z ciemno niebieskiej 147 , w Będzinie na Syberce około godziny 15 :)
Pozdrawiam kolegę w ciemnej 159 na ramkach stojącego wczoraj za mną na światłach w okolicy straży pożarnej (nie pamiętam ul.) w Gliwicach około godziny 17:50. Swiatła i awaryjki były.
Kolege w czarnej 156 ze spoilerem i ładnymi felgami z ramką z tyłu skrecajacego ok 16 w lewo w kierunku stella sawickiego na skrzyżowaniu z wiślicką - jechałem Bora w stronę Andersa na wprost ;)
Ps. Rejestracja TKA