Za naprawę 2.0 więcej daliśmy Bociek hehe :P
Printable View
cześć ponownie, znalazłem dziś rano takie cudo na OTO:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-alfa-romeo-159-ti-1-8-tbi-200-km-full-manual-ze-szwajcarii-ID6zGYZ7.html?utm_source=refferals&utm_medium=traf fic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8
, ale coś to dziwnie wygląda albo ja czegoś nie rozumiem. Ma oznaczenie TI na klapie, ale nie ma profilowanej kierownicy, fotele też chyba nie z pakietu TI, zaciski srebrne i jakby mniejsze od Brembo z TI, o nakładkach na lusterka czy felgach nie wspominając.
Czy były jakieś opcje pakietu TI? Na przykład, że klient chciał tylko zawieszenie z pakietu TI?
Pozdrony
Nie było. Pakiet TI, to pakiet TI. Można za to zawsze kupić sobie znaczek TI i nakleić na tylną klapę i tak pewnie zrobił poprzedni właściciel. Ten samochód nie ma nic wspólnego z TI. Jest to opcja wyposażeniowa Sport, biedniejsza od wersji Sport Plus.
Obok "full opcji" ten egzemplarz nawet nie stał.
Jedno jest pewne: handlarz raczej na pewno nie oszukuje na przebiegu.
Tak też mi się wydawało, że to jest zbyt piękne żeby było prawdziwe.
To generalnie nie znaczy, że auto jest złe. Po prostu jest z Radomia :) A tam handlarze mają szablony do ogłoszeń i walą na pałę.
Kolego, oglądając ten egzemplarz, zwróć uwagę na deskę, głośniczki z nawiewami obok przednich słupków wg. mnie za głęboko wchodzą w deskę, może to być spowodowane naklejeniem nowego poszycia po wystrzale ( ale nie musi ) dodatkowo napis AIRBAG jest zbyt wyraźny jak na tę odległość, u mnie ten napis jest mniej wyraźny, a deskę mam org.
Sprzedawał ktoś ostatnio 159 z forumowiczów ? Długo sprzedawaliście ?
Chłopaki mam jeszcze dwa pytanka. Jakie odcienie czerwonego były w 159ce ? Czy w wersji Ti był ten sam odcień czerwonego co w zwykłej (nie chodzi mi o ten ciemny bordo)? Jaki jest rozmiar felg w wersji Ti, 19stki ?
Coś takiego znalazłem na allegro :
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-9-jtdm-xxx-ti-xxx-18-alufelgi-xenon-skora-ID6zBXMO.html?requestFromAd=1&track%5Bmessage_sent %5D=1&id_at=53801577
I takiego, ale niestety już nie aktualne, a blisko mnie :/
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-9-150-km-ti-ID6zv6dG.html
Siemka,
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6zG43h.html
Co o niej sadzicie ?