Czyli to może potwierdzać, że październikową aktualizację (23.0.0) skopsali, eh...
Printable View
Czyli to może potwierdzać, że październikową aktualizację (23.0.0) skopsali, eh...
Być może wypuścili coś skopanego i poprawili po chwili.
Aktualnie dla mnie do ściągu widoczna jest dwuregionowa 23.0.0 z release date 2024.11.04 i size piszą, że 13.1GB. Natomiast zip który ściągnąłem ma ~27GB i dwa regiony, MAP50435, każdy region właśnie po 13.5GB. Więc oni chyba piszą wielkość pojedynczej mapy a nie zipa. Teraz jak kliknąłem znowu na "download" tych jak piszą 13GB to się ściąga ponownie pod 27GB.
Ja miałem pobraną tę wcześniejszą, październikową, wyswietlała mi sie jako 23.0.0, pokazywało 13.1 GB i faktycznie tyle było po pobraniu. Pokazała mi sie aktualizacja 23.0.1 z datą 25.11, też pokazuje 13.1 GB, ale po ściągnięciu ma 26.6 GB. Najwidoczniej jeżeli ktoś już pobrał to ma inaczej na liście, a jezeli nie było downloadu to ma ciut inaczej, bo monit na ostatnie pobranie jest.
Niestety dystrybucja map to porażka, co jakiś czas coś sknocą.
Teraz rzeczywiści dostępna jest wersja 23.0.1. i są 2 pliki West i East po ok 13.5GB - co rokuje, że będzie OK (pliki są nieco większe od poprzedniej pełnej wersji). Dostępna w październiku wersja 23.0.0. miała tylko 1 plik 13,6GB, który został po 2 tyg wycofany i dostępna była wersja 19.0.0 (czyli z 10.2023)! ;)
Przepraszam pomyliłem, miałem ściągnięta rzeczywiście dwuregionową 23.0.1 a nie 23.0.0. Także ta 00 musiała być sknocona ale ja z nią doczynienia nie miałem.
Mam Giulię z 2021. Od roku serwis nie może zaktualizować mi map w aucie. Byłem już cztery razy w serwisie i za każdym razem słyszę ze nie mogą wgrać nowych map bo jest jakiś problem na stronie i cały czas pojawia się komunikat błąd odczytu. Macie jakieś pomysły?
Samemu sciagnac, pen sformatowany na exFat!!!
Ja w ten błąd odczytu to nawet wierze :)
Pobrałem zipa z ostatnimi mapami i east mi się rozpakował, west wyrzuca błąd. Może coś przy pobieraniu, ale już nawet nie chce mi się spr i pobierać ponownie bo wieki to trwa.
Potrzebujesz tego Westa? Byle od kogo plus plik licencyjny powinny wystarczyć do załadowania w navi?
To jest problem z pobraniem ze strony nowej mapy i wgraniu jej do auta? Za dwa tygodnie jadę na przegląd i będę chciał aby spróbowali ponownie ją aktualizować. Jeżeli Wam nowe mapy się wgrywają to dla dlaczego ASO ma z tym problem?