-
siema fenix :D coś się ogarnie
------------------------------------
Robert drzwi się prawie robią :D:D:D:D, znaczy się jak dostanę kasę teraz to zamówię :D:D:D:D:D:D, męczę żonę o nowe aluski :D jeszcze :D
o takie :D http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-fel...C28695101.html
-
2 załącznik(i)
No nie są złe, chociaz ja wole w alfie jakis ladny orginal ;) dzis przyszly mi ramki klubowe wiec wieczorem jesli zdarze to wrzuce fotki jak prezentuja sie na alfinie:D
tak jak obiecałem:D
Załącznik 95147Załącznik 95148
-
kurde ja zmówiłem przed świętami i jeszcze ani widu ani słuchu czy wysłali lub coś w tym stylu, :D:D:D:D:D:D:D:D, robert będziesz może jakoś niedługo w płocku może, mam teraz drugie zmiany od 14-22 byśmy się jakoś o tą pompę zgadali :D
-
No ja zamawialem dzień po Tobie ale za pobraniem więc może dlatego;-) a w płocku bede pewnie dopiero pod koniec miesiąca:)
-
Lokers możemy jechać do Roberta po to ;) niedaleko a wycieczkę się zrobi ;)
-
-
Panowie kolega szuka w okolicy Płocka jakiejś Alfy do 6 tys, najlepiej diesel.. to pewnie jakaś 145, 146 będzie.. znacie kogoś kto miałby na sprzedaż, albo znacie kogoś kto zna ? :D
-
-
Seba, może będzie chętny, tylko podaj więcej szczegółów na priv :P przebieg, co do zrobienia i te sprawy
-
Dziś kupiłem końcówkę tłumika i siatkę metalową na grila i na halogeny :D, muszę jeszcze światła ładne do jazdy dziennej kupić i parę pierdółek by odświeżyć autko :D:D:D:D drzwi też już zamówione czekam na przyjście :D, powiedziałem sobie że w tym roku nie oszczędzam na alicje :D, seba jak tylko znajdę wolniejszy czas zgadamy się z sebkiem i wpadniemy na bank :D