Nie będzie bo matury się zaczynają.... :D
Printable View
Nie będzie bo matury się zaczynają.... :D
to w niedziele bedziesz mial mature ??? :)
W poniedziałek , ale trzeba będzie sie uczyć :D
Jak sie za tyle lat niczego nie nauczyłeś to tymbardziej w jeden dzień też nic nie załapiesz :D
Czego się Patryś nie nauczył tego Patryk nie będzie umiał !! :D
heheheh dokladnie :) eeeeee tam zrobisz sobie 2 godzinki odpoczynku od nauki i wrocisz do ksiazek :D
4.05 nie usłyszycie tego pięknego dźwięku JTS-a i będziecie musieli zadowolić się klekotami hahaha :P
Twoj JTS nie wydaje zadnego milego dla ucha dzwieku hehehehehe :moil:
Przed wczoraj wymieniłem dolną rurę od turbo do intercoolera bo sobie pękła na nierdzewkę i poprawiłem górną od intercoolera do silnika też z nierdzewki (dziękuję koledze misiu7911 za obie oraz doradzenie co z czym w tych dolotach chodzi) :) Po dwóch godzinach od montażu coś pukło i autko znów nie chciało jechać :( Natomiast wczoraj po sprawdzeniu na Texonie co się znów podziało okazało się że za słabo dokręciłem mocowanie górnej rurki i po prostu sobie spadła. Skręcenie jej spowrotem zaowocowało tym że moja bella znów zrywa asfalt :D
ps. dream166 wczoraj u Anety w Texonie widziałem twoją alficzkę na podnośniku bez kółek i większości zawieszenia, oby ci twoja pacjentka szybko wyjechała z naprawy :)
powinna wrocic juz dzis :victory::crazy_pilot: nie moge sie doczekac pierwszej jazdy :) to teraz twoja jest w 100% kondycji to sie bedzie udzierac teraz :)