Pozdrowienia dla dwóch Pań w czerwonej MiTo z Krakowa:D, dla kierownika 155 na trasie Kraków - Skawina oraz dla 166 spotkanej w Babicach na skrzyżowaniu:)
Printable View
Pozdrowienia dla dwóch Pań w czerwonej MiTo z Krakowa:D, dla kierownika 155 na trasie Kraków - Skawina oraz dla 166 spotkanej w Babicach na skrzyżowaniu:)
Pozdrowienia dla Kierownika\kierowniczki perłowej Mito widzianej pod chochołowym dworem w jerzmanowicach w czwartek ( ja stałem swoją 156 obok - piękny widok) :)
i pozdrowienia dla kierownika czerwonej 156 (KGR...)widzianej dzis o 14tej na statoilu w krakowie - piękny odjazd z tej stacji:D
Pozdrowienia dla 166 stojącej pod Fryzjerem, na Żuławskiego w chwil obecnej ;].
znaczy ze migacie mniejszym samochodom niz 156 ?????? lajkoniki :P
---------- Post dodany o godzinie 22:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:12 ----------
tak dla przypomnienia hehe
a ja witam wszystkich których mijam w drodze na giełde kwiatową w tychach :)
i małych i srogich :)
Piotras, wczoraj ok. 16 kolo biedronki-skręcałeś w stronę MC-pięknie brzmi to Twoje V6 :D
oraz srebrna 159 na bielskich blachach koło połnocy koło hotelu tychy
Fartowna seria 3 odwzajemnionych pozdrowień (2 czerwone 145/6 i czarnej 146) zwyczaj powraca do łask :)
pozdrawiam czarna 156 na rej. OGL widziana w Wodzisławiu Śl. wczoraj po20, kolega mi machal, ja bylem zagadany i nie wiem czy zdazylem odmachac (jechalem czarna 156sw):)
Pozdrawiam kierowniczke ciemnej 145 która pierwsza pomachała na Krakowskiej w Nowym Sączu. Normalnie byłem w szoku :D Oby więcej takich niespodzianek :P
Gonzo pozdro- objadałeś się dzisiaj kebabami na 27 Stycznia? ;)